Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sharp Gx20 felturbózás

Témaindító: damien, idő: Szept 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) damien hozzászólása Szept 16, 2007 /

Van nekem 1 Sharp Gx20 tipusú mobiltelefonom és én ezekkel akarom felturbózni:
- jó legyen az infra (mivel semmit se tud küldeni meg fogadni sem: se képet, se hangot, se videót, se Java alkalmazást, sőt még telefonszámot se)
- lehetne nagyobb memóriája (mivel csak 2 Mb a memóriája) és én kb 128Mb ra gondoltam.
- jó lenne még 1 bluetooth-chip-et is belerakni
- remek lenne ha még lehetne belerakni mp3, vma-t meg avi-lejátszót
-akkor már csak 1 valami lenne még jó ha lenne benne. Az pedig 1 saját szoftver amivel lehtene működtetni: én windows Mobile-ra gondoltam. Ha valaki tudna segíteni annak a válaszát várom.
(#) spkkill hozzászólása Szept 16, 2007 /

Ne haragudj meg de ezért nagyon le fognak ugatni téged.Ez olyan dolog amit otthon nem tudsz megcsinálni:Ehhez mérnökök csapata kell meg rengeteg pénz és az szerintem neked nincs :no: .Amúgy volt már forrasztó a kezedben? Miket raktál össze?
(#) ensium hozzászólása Szept 16, 2007 /

Igaza van spkkill-nek.. Rengeteg ehhez hasonló topic volt már, és nem egyszer elmgyarázták, hogy ilyet, otthon házilag nem lehet
(#) vicsys válasza spkkill hozzászólására (») Szept 16, 2007 /

Jajjmá, olyan vagy! Sztem Szőke kapitány simán megcsinálná...
(#) spkkill válasza vicsys hozzászólására (») Szept 16, 2007 /

Ja ő tud teleportot is.Amúgy szerintem a kollégának nem sok köze van az elektronikához.Igaz nekem se én villanyszerelő vagyok.
Ja és keresek kapcsolási rajzot atomerőműhöz vagy otthon megépíthető kisebb reaktorhoz.De szívesen fogadok ajándékba hasadó anyagokat is.
(#) ensium hozzászólása Szept 16, 2007 /

A multkor akadtam rá véletlenül a fluxuskondenzátor kapcsolási rajzára. Kinek kell?

1. Komolyan  :-) . Csak nem volt még olyan hülye, aki meg is építette volna  
(#) damien hozzászólása Szept 16, 2007 /

Nos kedves spkkill! én már javítottam rengeteg mobiltelefont. Még a mostaniakat is javítottam már és amiket javítottam azok még ma is kiválóan működnek. Azér tervezem a Sharp Gx20 felturbózását mert ahogy írtam ezeket meg akarom valósítani de legjobban azt hogy műköjön az infra. Forrasztó volt már kezembe nagyon gyakkran mivel a szabadidőmben áramköröket tervezek és valósítok meg. A forrasztót mindennap használom. Igaz 1 kicsit túloztam hogy VMA meg avi Lejátszás. Meg a 128Mb memória. De én inkább olyan felturbózást gondoltam amit házlag meg lehet csinálni. Amiket én összeraktam az itt van a hobbilelektronikán leírva. Először a 2 ledes villogóval kezdtem és már annak a voltmérő megcsinálását csinálom ami ezen az oldalon van leírva. Eddig 8-at csináltam meg ami itt van ezen az oldalon. Ami a mobiltelefonokat illeti én mobiltelefonszerelő szeretnék lenni és szépen lassan haladok afelé. Mivel már komolyabb beavatkozást is csináltam. Pl: 1 Samsung E710-nél hogy szalagkábelt kellet cserélni és ez már sikerült, de persze felügyelet melet csináltam. de sikerült. Én most vagyok 11-edikes 1 barcikai középiskolában ahol műszerész a szakmám.
(#) spkkill válasza damien hozzászólására (») Szept 16, 2007 / 4

De akkor nem értem hogy tudsz ilyesmit kitalálni. :no: Szerintem jobb ha veszel egy másik telefont.Vegyél symbianosat.Nekem is volt. :yes: Arra legalább lehet sokféle progit feltenni.Nekem csak csipáztak mikor a gépet irányítottam meg a tv-ket.Tudom minden symbianos telóval meg lehet csinálni.
(#) kiszebra válasza damien hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Veszel egy Nokia N95-öt és azon Windows Mobile van
(#) DonCarlos válasza kiszebra hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

symbian van rajta!
(#) pako válasza kiszebra hozzászólására (») Jún 23, 2008 /

Windows Mobil CSAK PDA-kon és SmartPhone-okon van.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem