Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nocsak, újítottál kocsit. Ha a találkozó időpontja az amit itt emlegetnek nem valószínű, hogy ráérek.
Akkor az augusztus 11 már tuti? Mert akkor úgy intézem a szabadnapjaimat.
Szerintem ( :gumicsirke: ) olyan 99,9%-ig biztosnak tűnik.
A regisztrációs űrlap ismét csak Topin múlik, nem tudom, hol jár mostanában, de nem sűrűn látjuk köreinkben...
Itt vagyok, figyelek. Szemem mint a sasé
![]() Rajta leszek a megoldáson, csak most az új HE és a meló lefoglal eléggé.
Az nem indok! Látod, vannak külföldről jövők is!
A valószínűleg az még nem 100% (bár úgy néz ki).
De ha otthon lennék, mennék.
Szevasztok!
Vadász rokonokkal beszélgetve, furcsán néztek rám, mikor mondtam az őzet, dödöllével; csak vaddisznóhoz dukál, őzhöz bármi más: mondták ki a verdiktet. Azzal együtt lesz dödölle is kóstolónak (annak, aki nem ismeri, meg annak aki szereti). Szevasztok: Kálmán
Én még egyiket sem ettem, így kíváncsi leszek, hogy milyen lesz.
Akkor úgy néz ki, én az idén kihagyom a találkozót... Bővebben: Link
Mind a 3 napra elmész? Ha kihagyod akkor jövőre bepótolod.
Vagy elmész pénteken, megtöltöd a nagy kannát amit szombaton elhozol nekünk, majd vasárnap visszaviszed és bepótolod amit mulasztottál
Ha fele olyan jó lesz, mint tavaly, akkor nagyon finom lesz.
Igaz nem ez volt a menü, de jó volt és finom. Köszönet érte köbzoli -nak és persze a többi segédkezőnek. Én biztos jövök. Köszönet érte.
Na ez az az esemény, amire bizony kevés a 3 nap.
Már többször kísérletet tettem rá, hogy a 3 nap alatt bejárom az összes pincét, nem sikerült. Meg aztán másnaposan nem jó forrasztani...
Szeretnéd?!
Már korábbi években is vittem bort a találkozóra, mégis mindenki a sört itta...
Én meg autóval mentem és ittam vizet mint a hal
Én is autóval voltam... Meg szinte naponta autóban ülök, úgyhogy ezt a 3 autómentes napot már nem hagyom ki.
Nektek azért jó szórakozást! (Nekem lesz.)
Juteszembe, a rendszám ne tévesszen meg, adai vagyok, nem szabadkai.
Igen, újítottam
Rendben, majd még addig egyeztetünk, ha mégis jönnél
No, lehet hogy mégiscsak megyek.
Jövőhéten megyek elvileg vissza MO-ra.
granpa:
Namost kinek higgyek akkor? Rákerestem a dödöllére és egyértelműen azt írják hogy "köretként, többnyire szarvaspörkölthöz ajanlják"... Persze tulajdonképpen én úgy vagyok a szarvaspörkölttel, mint apám a pacallal: Nagy szelet kenyér meg kanál oszt' jól van
Szerintem mindegy mit eszünk és mikor vagy mihez úgyis egy helyre megy
Sziasztok!
Már a vadásztársaságtól is megkerestek mivel már korábban előjegyzésbe vették igényünket. Jelenleg két fajta vadhús beszerzésére van lehetőség, disznó vagy őz. Még nincs eldöntve Topi mester válaszára várok!
Olyat lehet kérni, hogy ha mondjuk őzpörkölt lesz célul kitűzve, akkor én "privát" jelleggel vaddisznóhúst is kérek, és a találkozón leboltoljuk az anyagiakat? Csak mert égen-földön nehéz találni megfelelő helyről származó vadhúst és most itt lehetne a lehetőség.
Nem lehetne "sima" bográcsos paprikást csinálni? (Ha macerás a többi..)
Egyszerű de nagyszerű.
Ha gonosz akarnék lenni (ami persze nem vagyok!), akkor mondanám, hogy mozdonyvezetőkkel tárgyalj az ügyben... :hehe:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |