Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ez ennyi ideig tartott?
Ez így van , Gábor. Azért én ,mint eddig, viszek néhány dolgot "börzézni".
Nem csak inkább kiírom a biztonság kedvéért ,hogy nem viszem az enyémet ha van ,de már olvastam.
Igen van. Ezúton is újra megköszönöm a segítséget mindenkinek aki segédkezett az üst és üstház keresésben - beszerzésben.
Van saját üstünk és üstházunk, így mostmár minden következő HE találkozóra ez az állandó mumus már nem lesz. Köszönöm Neked is Havranarpi a segítséget és a nagylelkű felajánlást. Logisztikai okokból (nem tudtuk volna elhozni 11 előtt a börzéről tőled), nem tudtunk élni a felajánlásoddal. 11-kor a kajának neki kezdeni meg már nagyon késő lett volna.
Ahm.Értem.
De azt jól rakjátok el nehogy a rozsda megrágja
Üdv! A börze mettől-meddig fog tartani? Mert a találkozóról átmennék oda is egy órára.
Szerintem fordítva lenne jobb.
Az idei ingyen elvihető motyók részemről:
- bontott aranyozott RCA aljzatok (több 100 db...), - bontott fejhallgató mágnesek 16-os ház átmérővel (belül a mágnes csak 10-11mm-es, pl. reed csövekhez jól használható), vagy 100 db.
Én is a börzén kezdek ami ott nem fogy el az a Bókay ban is ki lesz rakva.
engem érdekelni fog egy pár.
A szén az komoly? Nem lehet szénen bográcsolni, átveszi a füst szagát a kaja.
És a magas hő ki is lyukaszthatja az üstöt.
Sziasztok! Én már indulok is lassan a találkozó helyszínére, mivel nekem még hosszú még az út a lakhelyemről.
Sziasztok!
Már lassacskán én is készülődök menni,de igaz engem visznek kocsival kerekesszékem miatt,de ott leszek!Remélem találok egy pár apróságot főleg ha ingyen osztogatják Csak vicceltem!
Sikerült úgy intéznem dolgaimat, hogy én is ott lehessek kb. 11,00 órától (még ha éjfélig nen is jelentkeztem be). Máris indulok.
Szép napot, hasznos időtöltést kívánok a találkozón mindenkinek! Remélem kellemes napotok lesz, nem lesz túl meleg, kánikula. Az ebédhez pedig jó étvágyat. Az idén nem sikerült úgy alakítani a dolgot, de jövőre igyekszem mindenképpen én is ott lenni.
Sziasztok!
Szia!
Jövőre várunk tčged is!Neked is szép napot!
Sajnos idén nem (sem) tudok ott lenni, családi okok miatt, pedig a tavalyit is ki kellett hagynom...
Azért minden résztvevőnek jó szórakozást, kellemes időtöltést, jó étvágyat, jó időt kívánok!
Miért nem mentél a találkozóra?
Úgy volt hogy menni kell ma dolgozni, így nem törődtem a talival, de tegnap derült ki hogy nem kell menni melóba...
Különösebben nem érdekel a téma, most nagyban elmélkedem az új RC autón. Ez lesz a lelke, a diffimű flex hajtásból lesz stb stb..
Nem lett füst, de csak most lett vége... További jó találkozót.
Most értem haza. Javaslom hogy jövőre rendeljünk 40-45db pizzát...
Azért ezt nem lehet eljátszani 60-70 emberrel. Az ország túlsó csücskéből idejönnek emberek hogy majd itt kapnak kaját amiért fizetnek is, aztán mégse kapnak.
Na jó, én háromkor jöttem el és a rendezvény elvileg ötig tart, tehát lehet hogy az ott maradók még kapnak. (Bár még mindig kő kemény volt a bab.) De ennek dél-egy környékén kellett volna történnie.
Amúgy személy szerint engem nem zavar, az eddigi HE találkozókon sem ettem meg most se. Itthon várt a finom gombapörköltöm meg túrós palacsintám. |
Bejelentkezés
Hirdetés |