Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1941 / 3649
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 22, 2012 /

Idézet:
„És imádom, pedig magyar és régi.”
Nem pedig hanem mert. Teljes mértékben egyet értek ebben veled. :yes: A pitét pedig hagyjuk.
(#) janikukac hozzászólása Aug 23, 2012 /

Ma voltam 1,5 év után újra szemvizsgálaton. Kiderült, már nem is kell a mínuszos szemüveg, lehet átment a szemem +-ba, de vissza kell menjek megint ellenőrzésre 3 hét múlva.
(#) Action2K válasza janikukac hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Ez így van, velem is ez volt. Nekem most nullás, azaz nem kell szemüveg (még).
(#) SzervízMacska válasza Action2K hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Szerencsések vagytok! Nekem egyre minuszosabbakat írnak. :hide:
(#) gyerek67 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Én is -2-nél tartok. Remélem, nem romlik tovább.
(#) zolee1209 hozzászólása Aug 23, 2012 /

Van valami mód írott papír nélkül kölcsön adott pénz visszaszerzésére? Utalás volt, de nem a célszemély számlájára, hanem valami céges gyűjtő, Ő csak a megjegyzés rovatban szerepelt... Tavaly nyáron történt, azóta semmi afelől, hogy a pénzem gyűlne, és visszautalásra várna. Ennyit a bizalomról...
(#) gyerek67 válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Persze. Vannak kifejezetten erre szakosodott vállalkozások, csak keress rá. Ha jól tudom, bizonyos százalékért cserébe dolgoznak. Az alkalmazottak különös ismertetőjele a testméret, ötvennyolcas ingnyak, rövid frizura, eleinte széles mosoly.
(#) mineral válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Fekete mercit és karnyi vastag aranyláncot kihagytad a felsorolásból.
(#) gyerek67 válasza mineral hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Sötétített X5-ös az! :yes:
(#) janikukac válasza Action2K hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Addig örülj! Nálunk mindenki szemüveges a családban.
(#) silent15 hozzászólása Aug 23, 2012 /

Sziasztok, gondoltam megosztom veletek:
Szeretek zongorán játszani , sajnos nekem nincs, és itthon egy programon játszok, ami billenytűkön igen vicces, de ilyen Für Elise megy , de a klasszikuson kívül szeretem a modernet is , ezért tetszett EZ
Helló!
(#) husjoz válasza hapro hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Érdekelne elektrotanyára meghívó mert sajnos a tesztes oldal szünetel.
Előre is nagyon köszönöm.
(#) zolee1209 válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Köszönöm!
(#) granpa válasza lui144 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

A példa kitűnő volt! Nem az elmúlt 20 évben fordították, akárcsak a Gyűrűk Urát. Egy jó fordítás (FORDÍTÓ!), még egy elvetélt fércműből is remeket alkothat; ha már lim-lomot olvas valaki, legalább legyen gazdag (helyes!) nyelvezetű. A "memoriter" nem szívatás! A szürke-állomány használatát tanítja meg! Az Édes Annát nem filmen kell nézni, hanem olvasni sokszor, bár nem a költészet csúcsa; de a magasságot nem mindenki bírja, és én nagyon örülnék, ha legalább eddig feljutna az átlag olvasó. Sajnos a zömnek még ez is Chimborazo.
(#) gyerek67 válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Egyébként, ha komolyabb összegről van szó, egy kérdést tényleg megér, keress rá:
kintlévőség kezelés.
A megjelenő, szimpatikus fiatalemberekből álló vállakozások telefonon is elérhetők, érdeklődhetsz a részletekről. Ezen cégek tevékenysége nem elsősorban abból áll, hogy az adóst nyúzás és darabolás után kiárulják kilóra, más, finomabb eljárások is léteznek.
(#) mark.budai hozzászólása Aug 23, 2012 /

Sziasztok! Tapasztaltabb kollegáktól kérdezném mi a magyar neve a "waterslide decal paper"-nek? A gitárjaim fejére szeretnék saját logót tervezni és nyomtatni, mert szabadon hagyva túl puritának, és azért látsszon, kinek a munkája.. Ez olyan papír, hogy tükrözve rányomtatunk lézernyomtatóval, körbevágjuk a mintát,fél percig áztatjuk, rátesszük a felületre, erősebben lesimítgatjuk, majd finoman leszedjük a papírt, és csak a fólia marad a logóval. Még megsimogatjuk vizes kézzel, aztán valami szöszmentes ronggyal, és elég kopásálló lesz, főleg hogy én még 2 réteg lakkot ráküldök utána. Ez is ilyennel készült.
(#) gyerek67 válasza granpa hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Az ilyen kiváló fordításra másik remek példa a Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki, Rímhányó Romhányi József fordításában. Eredetiben az egész nem ér egy kalap semmit se, kellett hozzá a Szakfordító! :yes:
(#) fordkapcs hozzászólása Aug 23, 2012 /

Van valaki aki tagja (volt) a majomparádé weboldalnak? Nemrég széthekkelték az oldalt és felhasználók jelszavait feltették a netre! Az is durva, hogy ezekszerint az oldal kódolatlanul eltárolta a felhasználók jelszavait (semmi kódolás v. ilyesmi)!
(#) jani1987 válasza fordkapcs hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Én olyan oldalakat látogatok, ahol nem kell regelni. Ami kell azt megtalálom.
(#) zolika60 válasza fordkapcs hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Nem is hallottam az oldalról.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Azért például ide is kellett.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 23, 2012 /

Tudna valaki ötletet adni, hogy milyen fát érdemes a ház sarkához ültetni? Nemsoká ki lesz szedve az előző és rakni kellene a helyére valamit.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

De ez nem letöltő oldal. Kivéve a kapcsolásokat és pár apróságot.
(#) gyerek67 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Ecetfa? :peace:
(#) jani1987 válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Ma jöttek a stíllel és már csak a gyökere van még benne. valahogy nem jutottam el odáig, hogy befejezzem. Például ma is hordtuk a fát, vagy itt voltak tesómék is és velük is kellett lenni. Hidd el volt dolgom.

Nekem diófa van ott. Szerintem megfelel a célnak. Ilyen meleg napokon különösen örülök, hogy ott van. Ma például a padláson kellett dolgoznom, ha nem lett volna szerintem nem is bírtam volna ki.

Még nem vagy túl a problémán? Ennyi idő alatt kézi szerszámokkal is leküzdöttem volna.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 23, 2012 /

Csak hogy tudd: nagyon lusta tudok lenni néha.
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 23, 2012 /

Pár új kép:
A rókák szépen növekszenek. A szárcsák futnak a vízen és a kertben kinyílt egy rózsa.
Következő: »»   1941 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem