Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1946 / 3642
(#) zolika60 válasza vilmosd hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Csak egyetérteni tudok veled. :yes:
(#) jani1987 válasza vilmosd hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Rajtam meg akkor rökönyödnek meg, amikor azt mondom hogy én meg kecske tejet ittam. Sokat. Ha kellett akkor kimentem egy pohárral és fejtem magamnak.
(#) granpa válasza vilmosd hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

És még fogsz is sokáig, jó erőben egészségben. Nekem sajnos anyám betegsége (o. műh!)miatt: Maltiron, Rizomaltán, Lactorizán; majd egy éves koromig, azután vidéki rokonokhoz-tehéntej! minden mennyiségben. Ma is megiszom napi fél litert (amikor visszafogom magam!), olyan nyavalyákat éltam túl, hogy senki (főleg az orvosok) nem hiszi el. Én is 63 éve iszom a tehén-tejet, és még ennyi ideig fogom (legalább).
(#) granpa válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Hát ne tegyél a tejbegrízbe erőspaprikát!
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Az is igen egészséges. Gondolom nem is vagy allergiás. Több ismerősöm allergia ellen issza. Van is benne valami, mert furcsa lenne az a kecske, amelyik tüsszög a virágportól, vagy allergiás lenne a parlagfűre.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Nem. Legalábbis nem tudok róla.
(#) Norberto válasza granpa hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Úgy legyen!
(#) nagy hoho válasza vilmosd hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

És ez alatt egy csomó tehén feldobta a talpát.
(#) silent15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

* engem sajna gyötör az allergia, de csak ilyenkor, majd novemberben elmúlik, és nyáron újra előjön, Budapesten élek, de nagyon sokat voltam kint vidéken, üldögéltem malacokkal, tyúkokkal, de előjött [/color]
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Neked is javaslom a kecsketejet. A kollégámnak én szoktam hozni a falunkból, de kis utánjárással beszerezhető bárhol. Például a CB@ is árusítja és a nagyobb vásárcsarnokokban is van. Sokkal jobb mint az allergia gyógyszerek mert nincs mellékhatása.
(#) silent15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Szia, elnézést kérek, saját magam sem veszem észre, a nővérem szokott mindig rám szólni
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Ő sem kezdheti ő-vel? Szerintem ha személyes névmás akkor lehet vele mondatot kezdeni.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Pedig bármibe lefogadom, hogy nem háttal kezdte a mondatot, hiszen úgy nem látja a monitoron, amit gépel...
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Tudom, csak nagymamázok.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Erre?

őzés.jpg

(#) hibbantpasi válasza silent15 hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Elvesztettem a fonalat... Most akkor köbzoli silent 15 nővére?
(#) Gránátalma hozzászólása Aug 30, 2012 /

Sziasztok!
Nincs valakinek tapasztalata véletlenül hangyafarm építésben?
(#) Action2K válasza Gránátalma hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Nekem csak a dekonstrukcióban, Bi 58 EC-vel. Tuti hatás.
(#) Gránátalma válasza Action2K hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

JH.Kutyának-macskának meg :
Bővebben: Link
Ez is biztos tuti jó hatásfokkal üzemel.
(#) Baxi hozzászólása Aug 30, 2012 /

Hi Mesterek!
Az a igazság nem tudom hogy hol kellene ez ügyben kérdezni.
Jó múltkorában láttam itt az oldalon egy mikrokontroller programozót nem pic és nem is avr volt.
Valami gyári cucc volt és valami potom pénzért ~4 dollár volt az árra postával. valakinek van ötlete mi volt lehetett az? Válaszokat előre is köszönöm.
(#) Gránátalma válasza Gránátalma hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Akkor hogy ilyen is legyen itt.
Készülő hangyafarmom:
Akvárium
kupakja
Egy "gyári" hangyavár

Ma megtöltöttem a kecójukat földdel, meg szitált finom szemű sóderrel. Tettem bele egy kis csipetnyi fűmagot és most várom, hogy kihajtson. Ha minden jól megy vele mehetnek bele a hangyák.Terveim szerint kb 25-30 dolgozót és 5 szárnyast teszek bele. A többiről majd ők gondoskodnak. Ebben az akváriumban több száz elfér kényelmesen.
Méretei: 45cm*43cm*2,5cm.

Hátha más is kedvet kap hozzá
most ilyen
(#) zolika60 válasza Gránátalma hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Ha kíváncsi leszek rá, leballagok a kert végébe.
(#) nagy hoho válasza Gránátalma hozzászólására (») Aug 30, 2012 / 1

Náluk a hangyák jelen vannak a konyha minden sarkában. A mosogató környékét, a mézes üveget szeretik. De van a kenyér szeletek között a gyümölcsös kosárban. Ezek után nem szeretnék akváriumot építeni nekik. Feleségem imádja a zsíros kenyeret: Hűtőbe mindig van sült zsír egy kis lábosba. Tegnap előveszem és látom, hogy tele van öngyilkos hangyával. Ugyan akkor az is látszik , hogy késsel már kiszedett a feleségem belőle. Kérdezem Tőle, hogy a hangyás zsír finomabb- e mint mint sima sült zsír.
Erre nekem esett, hogy az a sült hús alja az nem hangyás.
Nem szeretem ha ellent mond ezért hoztam a lupét erre szó nélkül eltűnt a fürdőszobában és a hangokból itélve kergette a rókát és hangyát hangyára halmozott.
Én csendesen kihúztam magam és csak annyit mondtam már megint nekem volt igazam.
(#) Gafly válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

hoho:
Javaslom hogy a "csótány és hangya" emblémával ellátott irtószerrel (ugye van "szúnyog és légy" is, de az hangya ellen nem igazán jó) mérsékelten fújjál a küszöbök szélére és a sarkokba.
Azt sem árt megfigyelni hogy hol "csoportosulnak".
Nálam egészen jól bejött a taktika. És mégsem tömegirtás...
Dehát ugye pont én mondom ezt Neked
(#) mrobi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Próbáld ki a Biokill nevezetű szert. Nagyon hatásos. Hetekig nem jönnek elő.
(#) idlob válasza Baxi hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Hali, a szavak amiket keresel: Launchpad, msp430. Jó kísérletezést!
(#) nagy hoho válasza Gafly hozzászólására (») Aug 30, 2012 /

Gafly, Mrobi köszönöm a tippeket, át adom a feleségemnek.
Egyébként a nejem hintőport használt eddig. Meg gázgyújtót.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 31, 2012 /

Nem hintőpor kell hanem sütőpor. Az is elég hatékony. A nagyító pedig gonosz dolog volt, mert az a pár hangya amit megevett nem okozott volna különben problémát.
(#) silent15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 31, 2012 /

Nálunk a WC-be (7. emelet, minden második nap porszívózott lakás :O nem tudom hogy kerültek ide) fáraóhangyák voltak , leraktunk valami szert, kicsit rágcsáltak belőle, ilyen későn ható volt, hogy a királynő is ehessen belőle, nehogy csak a dolgozók pusztuljanak el :Ö...
(#) hibbantpasi válasza silent15 hozzászólására (») Aug 31, 2012 /

Ha környezetbarát anyag kell: kávézacc... tökéletesen működik hangya ellen.
Következő: »»   1946 / 3642
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem