Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Rajtam meg akkor rökönyödnek meg, amikor azt mondom hogy én meg kecske tejet ittam. Sokat. Ha kellett akkor kimentem egy pohárral és fejtem magamnak.
És még fogsz is sokáig, jó erőben egészségben. Nekem sajnos anyám betegsége (o. műh!)miatt: Maltiron, Rizomaltán, Lactorizán; majd egy éves koromig, azután vidéki rokonokhoz-tehéntej! minden mennyiségben. Ma is megiszom napi fél litert (amikor visszafogom magam!), olyan nyavalyákat éltam túl, hogy senki (főleg az orvosok) nem hiszi el. Én is 63 éve iszom a tehén-tejet, és még ennyi ideig fogom (legalább).
![]() ![]()
Hát ne tegyél a tejbegrízbe erőspaprikát!
![]()
Az is igen egészséges. Gondolom nem is vagy allergiás. Több ismerősöm allergia ellen issza. Van is benne valami, mert furcsa lenne az a kecske, amelyik tüsszög a virágportól, vagy allergiás lenne a parlagfűre.
![]()
És ez alatt egy csomó tehén feldobta a talpát.
* engem sajna gyötör az allergia, de csak ilyenkor, majd novemberben elmúlik, és nyáron újra előjön, Budapesten élek, de nagyon sokat voltam kint vidéken, üldögéltem malacokkal, tyúkokkal, de előjött
![]()
Neked is javaslom a kecsketejet. A kollégámnak én szoktam hozni a falunkból, de kis utánjárással beszerezhető bárhol. Például a CB@ is árusítja és a nagyobb vásárcsarnokokban is van. Sokkal jobb mint az allergia gyógyszerek mert nincs mellékhatása.
Szia, elnézést kérek, saját magam sem veszem észre, a nővérem szokott mindig rám szólni
![]()
Ő sem kezdheti ő-vel?
![]()
Pedig bármibe lefogadom, hogy nem háttal kezdte a mondatot, hiszen úgy nem látja a monitoron, amit gépel...
![]()
Elvesztettem a fonalat... Most akkor köbzoli silent 15 nővére?
![]()
Sziasztok!
Nincs valakinek tapasztalata véletlenül hangyafarm építésben? ![]()
Nekem csak a dekonstrukcióban, Bi 58 EC-vel. Tuti hatás.
![]()
Hi Mesterek!
Az a igazság nem tudom hogy hol kellene ez ügyben kérdezni. Jó múltkorában láttam itt az oldalon egy mikrokontroller programozót nem pic és nem is avr volt. Valami gyári cucc volt és valami potom pénzért ~4 dollár volt az árra postával. valakinek van ötlete mi volt lehetett az? Válaszokat előre is köszönöm.
Akkor hogy ilyen is legyen itt.
Készülő hangyafarmom: Akvárium kupakja Egy "gyári" hangyavár Ma megtöltöttem a kecójukat földdel, meg szitált finom szemű sóderrel. Tettem bele egy kis csipetnyi fűmagot és most várom, hogy kihajtson. Ha minden jól megy vele mehetnek bele a hangyák.Terveim szerint kb 25-30 dolgozót és 5 szárnyast teszek bele. A többiről majd ők gondoskodnak. Ebben az akváriumban több száz elfér kényelmesen. Méretei: 45cm*43cm*2,5cm. Hátha más is kedvet kap hozzá ![]() most ilyen
Ha kíváncsi leszek rá, leballagok a kert végébe.
![]()
Náluk a hangyák jelen vannak a konyha minden sarkában. A mosogató környékét, a mézes üveget szeretik. De van a kenyér szeletek között a gyümölcsös kosárban. Ezek után nem szeretnék akváriumot építeni nekik. Feleségem imádja a zsíros kenyeret: Hűtőbe mindig van sült zsír egy kis lábosba. Tegnap előveszem és látom, hogy tele van öngyilkos hangyával. Ugyan akkor az is látszik , hogy késsel már kiszedett a feleségem belőle. Kérdezem Tőle, hogy a hangyás zsír finomabb- e mint mint sima sült zsír.
Erre nekem esett, hogy az a sült hús alja az nem hangyás. Nem szeretem ha ellent mond ezért hoztam a lupét erre szó nélkül eltűnt a fürdőszobában és a hangokból itélve kergette a rókát és hangyát hangyára halmozott. Én csendesen kihúztam magam és csak annyit mondtam már megint nekem volt igazam.
hoho:
Javaslom hogy a "csótány és hangya" emblémával ellátott irtószerrel (ugye van "szúnyog és légy" is, de az hangya ellen nem igazán jó) mérsékelten fújjál a küszöbök szélére és a sarkokba. Azt sem árt megfigyelni hogy hol "csoportosulnak". Nálam egészen jól bejött a taktika. És mégsem tömegirtás... Dehát ugye pont én mondom ezt Neked ![]()
Próbáld ki a Biokill nevezetű szert. Nagyon hatásos. Hetekig nem jönnek elő.
Hali, a szavak amiket keresel: Launchpad, msp430. Jó kísérletezést!
Gafly, Mrobi köszönöm a tippeket, át adom a feleségemnek.
Egyébként a nejem hintőport használt eddig. Meg gázgyújtót.
Nem hintőpor kell hanem sütőpor. Az is elég hatékony. A nagyító pedig gonosz dolog volt, mert az a pár hangya amit megevett nem okozott volna különben problémát.
![]()
Nálunk a WC-be (7. emelet, minden második nap porszívózott lakás :O nem tudom hogy kerültek ide) fáraóhangyák voltak , leraktunk valami szert, kicsit rágcsáltak belőle, ilyen későn ható volt, hogy a királynő is ehessen belőle, nehogy csak a dolgozók pusztuljanak el :Ö...
Ha környezetbarát anyag kell: kávézacc... tökéletesen működik hangya ellen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |