Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1951 / 3649
(#) gyerek67 válasza akos70 hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Nem zárt ki senki, csak a kezdeti nehézségek ugye...
(#) minicooper hozzászólása Szept 3, 2012 /

Szóval ma kevesen voltak ? .... ilyen sokan suliba járnak még ?
Ezek a mai fiatalok
Hát igen én is csak 4 után fogok már feljárni és csak keveset. Megkönnyebbülésére a fórumnak
(#) mrobi válasza minicooper hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Ha sikerül kapnom munkát a suli mellett, akkor abban is kételkedek hogy felnézek-e egyáltalán ide!
(#) zolika60 válasza mrobi hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Keress olyan munkát, ahol napközben is lehet netezni.
(#) minicooper válasza mrobi hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Hát én mégis volnék a helyedben ha már megfizetik ....
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Félbe maradt a hátra bukfenc.
(#) minicooper válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Köbzoli eszméletlen egy humorod van
Ezzel kvalifikálhatna olimpiára nem?
(#) mrobi válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Lehet hogy olyan lesz
(#) minicooper válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Én beraktam az előzőt háttérnek
De nyomban ki is vettem mert szegény gép üresjárati teljesítménye azonnal 100 % lett
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Ezt meg nem is értem. Elaludt közben?
(#) gyerek67 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Vajon mi vesz rá embereket ilyen jellegű kísérletekre?
Mi lehet az indíttatás, hogy startfejest ugorjon a távolugró gödörbe?
(#) mate_x válasza gyerek67 hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Ne ítélj, amíg nem próbáltad .
(#) gyerek67 válasza mate_x hozzászólására (») Szept 3, 2012 /

Így 45 éves fejjel azt hiszem, ezeket a ziccereket inkább kihagynám...
(#) zolika60 hozzászólása Szept 4, 2012 /

Ilyenre még nem is emlékszem. Csak 12-en vagyunk az oldalon.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Jó reggelt! Talán azért, mert éjjel fél egy óta nem volt az oldal elérhető... Akkor az első tucat szerencsés közé tartozol.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Ezt nem tudtam, akkoriban én inkább alszom. Este kilenc felé voltam fent akkor még nem volt hiba, most meg csak ámultam mi történt.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Éjszaka még volt karbantartásról tájékoztató szöveg, reggel már az sem.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Topinak is kell aludni valamikor. Gondolom azért több napon keresztül neki sem megy a nélkül.
(#) mate_x hozzászólása Szept 4, 2012 /

Sziasztok!
Nekem is elkezdődött az egyetem, most valamilyen nem tudom milyen óra lenne, amit még nem tartanak meg ezért lehetek a gép előtt. Most szembesültem vele, hogy van olyan, hogy 13 órám is van egy nap, magyarul valamikor este hét fele van vége a sulinak
(#) zolika60 válasza mate_x hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Már ha bejársz az órákra. Egyetemen már nincs hetes, hogy jelentse a hiányzókat.
(#) zolee1209 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Max a tanár körbead egy jelenlétit... Nem tudom, van-e még ilyen?!
(#) zolika60 válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 4, 2012 / 1

Azt én sem, de csak van ott valaki aki aláírja ha mégis. Persze nem ez a helyes eljárás. Ne rontsuk az ifjúságot. Az órákra igenis be kell járni.
(#) Stadi válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Az ország legnépszerűbb egyetemének egy bizonyos szakára pl. elméletileg nem volt kötelező bejárni, gyakorlatilag meg muszáj volt, mivel a legtöbb tárgyhoz nem volt semmilyen használható (=beszerezhető, megvásárolható) jegyzet. Az meg már csak a hab volt a tortán, hogy ha a neten mégis lehetett találni valamit, akkor is volt olyan, hogy egész mást adott le a tanár az adott évfolyamon.
(#) Szpisti hozzászólása Szept 4, 2012 /

Ez manapság már sajnos nem csak a legnépszerűbb egyetemen, de a többin is így van.
A lányom negyed éves közgazdász hallgató volt, mikor kiderült, hogy fél éve kint él Londonban.
Mivel az anyjától külön élünk rég, és nem is tudtam elérni sokáig, felhívtam az egyetem tanulmányi osztályát, hogy akkor most mi is a helyzet.
Közölték hogy már nincs index meg aláírás. Őket nem érdekli hogy bejárnak-e órákra, lényeg hogy a negyed ill. féléves zh-kat megírják, és be legyen neten keresztül jelentkezve .
Tehát úgy szerzett diplomát, hogy másfél évig kint dolgozott, közben neten kapta az anyagot a barátnőjétől, vizsgázni meg hazajárt.
Ez van kérem manapság.
Meg is látszik a színvonalon.
(#) mate_x válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Azért az első félévben még fel kell mérnem a helyzetet, hogy mire érdemes ott maradni
(#) zolika60 válasza mate_x hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Természetesen. Csak arra utaltam, hogy 13 óra egy napra sok ugyan, de csökkenthető.
(#) lui144 válasza Stadi hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Én, ha épp nem kórházban vagy épp orvosnál voltam akkor én mindig bejártam mindenre. Nálunk szerencsére mindig azt adták le, mint ami a könyvben volt, de érthetetlenebb módon.
(#) pepe091 válasza mate_x hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

A 13 óra nem túl vészes. Csak tapasztalataim szerint, a sok elsős úgy áll hozzá mintha középiskola lenne, az egyetemen meg természetes hogy 1 óra az nem 45 perc, hanem 2*45, azaz másfél óra. Persze nem azt mondom, hogy könnyű, de hozzá kell szokni, mert itt már ilyen a rendszer, az igaz, hogy éles a váltás a középiskola után, ahol már délután fél 2-3-kor otthon volt az ember...
Nekem is van órám ami 20.00-21.30-ig van
Egyébként meg járj minden órára, mert sokan szívnak ezzel, hogy nem járnak, aztán egyszer csak lesz egy kóbor katalógus, és már is megszívtad. Annyi az ember, hogy szórni fognak kifele. Más nem tudja aláírni, mert legtöbbször a tanárnál van egy kinyomtatott névsor azokról akik felvették a tárgyat, és végigmegy a listán, hogy ki van itt.
Egyébként milyen szak, ha megkérdezhetem?
(#) lui144 válasza mate_x hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Jó lesz, ha megszokod, hogy sok órád van. Én meg tudtam szokni. De nehéz volt. Különösen, hogy az első hónap végén kijött rajtam életem első epilepsziás nagyrohama.
(#) mate_x válasza pepe091 hozzászólására (») Szept 4, 2012 /

Köszi a tanácsokat. Mechatronikai mérnök Bsc szakra járok.
Következő: »»   1951 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem