Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Személy szerint én is Linux párti lennék. A gondot csak az okozza, hogy amiket használok azok nem mennek alatta. De ha csak alap dolgokról lenne szó, akkor használnám.
Van köztetek olyan, akinek a házba van akváriuma? Az enyém kb. 80 literes és tanácsok kellenének. A növények kiválasztásába is.
Ha egy egyszerűbb kétmagos processzoros sz.géppel rendelkezel , vagy egy erősebb, pl 2,6GHz-es 1magossal, akkor gond nélkül Wine nevű Linuxos programmal elfutnak az egyszerűbb Windows-os programok.
2Gb RAM, 1Gb videó kari, 2*2,8GHz proci.Ennyi elég.
Aki látta már a korábbi fotóimat az már ismeri a rókás képeimet. Ez a kép a legújabb, akár kézből enne is.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2012
Szia!
Ez (is) nagyon jó kép! Tehát már Neked is van egy rókád, akiért felelősséggel tartozol
Ha a kezedből eszik, akkor nemsokára a lábadból is fog.
![]() Ja! Az a cápa....
Nagyon helyes én meg vadkacsákkal és hódokkal töltöttem a délutánt
![]() Megnyugtató a természetben lenn!
Én is állatok között töltöttem a délutánt, igaz csak vásárolni voltam
Szintén hasonló, csak épp én dolgoztam. A Szabolcs u.-ban kézbesítettem...
Mondhatnám, hogy én is, mert szinte minden nap járok a Merényi kórház zárt osztályára. Sajnos, Édesanyám látogatása céljából.
Az állatkert nem mindig fizetős. Vannak ingyenes frekventált helyek.
Szevasztok!
Elnézést a témáért, mert ha sikerül, akkor villany lesz benne, ami itt nem illik; de nagy szükségem lenne egy porcelán testű, süllyesztett, lehetőleg fehér előlapú konnektorra, mert a bojlernál kiégett a műanyag s..r. Ha itt Pesten tudna valaki ajánlani beszerzési helyet, vagy van elfekvőben neki, elmennék érte; a héten Pesten vagyok. Köszönettel: Kálmán
Régen (kb. 20éve) majdnem kizárólag csak olyanok voltak. Talán azért nem gyártják mert soha nem akart tönkremenni
, pl. nem ég szét akkor sem ha kicsit melegszik.
Mert fiatal vagy; régen csak olyan, meg bakelit volt, azok bírták hőt, ha nagyobb teljesítmény ment át, vagy rossz volt a kötés. Nem konnektort kellett 1000-ért cserélni, csak meghúzni a kötést, aszt' 20 évig megint jó volt (nem alumíniummal!). Gyengébbek kedvéért nem meisseni, vagy hollóházi porcelán: kerámia (Made in KőPorc).
Fiatal vagyok, ez igaz!
Viszont hat nyarat még fiatalabb koromban villanyász mester mellett töltöttem, és jártunk régi szerelésű házakban is jó párszor. Ettől függetlenül... Áhh, fentebb már írtam.
Akkor, hogy ki ne maradj belőle: Bővebben: Link
Köszi az ötletet, de csak a windows újratelepítés segített.
Igaz még nincs, de már folyamatban. A 80 liter nem sokat árul el. Mi az oldalméretei, milyen és mennyi tereptárgy lesz benne? Milyen halak lesznek benne?
Méretek: 35*60*41cm. Most 3 küsz alkotja a csapatot. Más tippem most nincs. Az aljába fehér aprókövet terveztem és 2 db kb fél ökölnyi kő darab.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2012
Tarts szivárványos ökléket, szép és igénytelen (nem nő nagyra /5-7cm/, a küsz akár 20cm-re is), szereti a dús növényzetet. És még egy-két algaevő harcsát, ők tisztán tartják az akváriumot.
Az alga ellen 4 csiga van. Bár a víz átlátszó, de nem színtelen. Gondolom a lebegő alga miatt.
Szűrő sem árt akkor a lebegő algák és egyéb uszadékok ellen. Ha több lesz a hal szellőztető is kell.
Hali!
"Hull az elsárgult levél" Hát itt nálunk eddig olyan volt mintha nyár lenne de komolyan borzasztó hőség éppen olyan 1 órája jött egy gyors eső de nem ért semmit. Éppen délután voltam kinn a Dunánál kacsázgatni és gyönyörködni majd meg fuladtam a melegtől.
Van levegőztetőm is, meg vízforgatóm is szűrővel. Ezért nem kellett a vizet cserélni hetek óta. Régebben sokkal rosszabb volt a helyzet. mellesleg most, hogy van webkamom is már képet is tudok majd készíteni.
Ha lebegő algák vannak benne akkor a szűrő nem működik rendesen.
Sajnos ez a helyzet. Itt még mutatóban sem volt eső legalább három hónapja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Olyat még nem láttam...