Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet elég kimosni a régit. Ha tele van nem szűr.
Nem üzemel állandóan, de miután ment ki szoktam mosni a szűrőjét.
Akkor csak keveset megy, vagy a kapacitása kicsi.
Azért nem üzemeltetem állandóan, mert akkor este nem tudnék aludni tőle, mivel a fejemtől max 2 és fél méterre van. A szobámban tartom. Pontosabban mondva: egyesítettem a vízforgatás és levegőztetés dolgát azzal, hogy csak részlegesen merítem bele.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2012
Mi hajtja traktor? Egy jó szűrőt csak akkor hallasz ha réteszed a füled. Ha csak nem vagy vadászkutya.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2012
Szerinted miért írtam azt, hogy részlegesen merítettem bele? Azért mert forgat és levegőztet egyszerre.
Szerinted miért írtam, hogy az alján kell szűrni? Mert másképp nem működik.
Hogyan tudnak ennyi mindent gyártani? A keresőbe transzformátor volt beírva.
![]()
Nagyon csodás a természet! Van egy 3 literes előnevelő akváriumom. Igazából csak egy snassz befőttes üveg. A víz egy tóból van benne vagy három hónapja. Kb. két hónapja már nem kell levegőztetni, a sárgás (ammóniás) víz kristálytiszta lett. A benne élő állatkák, rákok, csigák, piócák, férgek és növényzet, ami inkább mikrokultúra, él benne mint hal a vízben. A három hónap alatt még részleges vízcserét sem kellett csinálni, sőt etetni sem kell, hisz növényevők. Beállt a természetes egyensúly. Holnap csinálok egy képet róla, ma már sötét van a teraszon
![]()
Akkor ide nézz. Én anno egy kb egy 5 literes befőttes üvegbe CSAK vizet és apró kavicsot tettem. És lőn csoda: apró átlátszó élőlények jelentek meg benne. Hogyan? Passz.
Ebben semmi csoda nincs. Mivel semmit nem sterilizáltál, így a kavicsokra tapadt apró, szinte láthatatlan peték kikeltek. Illetve a szúnyogok is előszeretettel rakják a petéiket ilyen állóvizekbe.
Sziasztok. Ha valaki ismerős Győr területén, akkor kérem segítsen.
A következő problémára keresem a megoldást: Győr területén Ingyen Wi-Fi -re vadászok, lehetőség szerint laptoppal keletkezne az elérés. Tudtommal Győr területén is létrehoztak ingyenes hozzáférési pontokat, csak az a jó kérdés, hol és hogy működik e. ( Esetleg egy dugalj sem árt.) Mórbáltam a Mekdoládsz-t', de ott ezt megoldották, kitettek kettő kettő masinát amivel a netet lehet böngészni, persze kredittel ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2012
Kaptam egy régi Asus S1300-as laptopot, bekapcsoláskor nem mindig indul, csak ha előtte Ctrl+Esc-t nyomok. Hogy tudnám kiküszöbölni?
Ha Debrecent kérdezted volna, akkor a haverok régen a "plázába" jártak netezni.
Nekem meg néha nem akar a BIOS-on (vagy melyiken) átugrani. Tudjátok a legelső ami megjelenik bekapcsoláskor.
Keress nagyobb plázákat, vagy több mekit is járj be. Előbb utóbb ráakadsz egy helyre
![]()
Ha van Agix benzinkút akkor ott van. De érdemes lapossal bárhol megpróbálni, mert gyakran van lehetőség rá. Nekem itthon is ilyen van.
![]() ![]() ![]()
Szia!
Az Árkádban is van wifi. ![]()
Köszönöm mindenki segítségét, a lehetőségeket meg fogom próbálni.
Bár csak egy dugalj is lenne mindig a közelben (ezesetben könyebbülnék közel 3-4 kilót az UPS miatt.), mert akkor csak leheveredek, adapter bedug és mehet az "usgyé". ![]() Az árkádra már Jómagam is gondoltam, ráadásul első munkahelyem volt, szakmai gyakorlat
Boldog születésnapot Kívánok én is.
Boldogabbat mint nekem volt!
(senki még csak nem is szólt egy kedves szavat) ![]()
Ha csak ez kell
![]() ![]() Jani@ neked is! ![]()
![]() ![]()
Ne má' Péntek van 15:55, és még koncentráljak is?
![]()
Mert te vetted fel a témát és jani1987 még nem reagált rá.
Szerintem tudható, hogy kinek szól.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |