Fórum témák
» Több friss téma |
DOS alatt működő Accel Tangoval megszerkesztett pcb-filét szeretnék megnyitni vagy átkonvertálni valamiféle windows-os pcb készítő programba. Mellékelem a dos-os filét.
Szia !
Egyszerübb, és gyorsabblehet, ha kinyomtatod és átrajzolod windows-os program alá. Tango régi program, kicsi a valószinűsége egy konverternek szerintem. Üdv!
Van valami kis program a neve: tangoxp . Gondolom windowsalá. Hogy használható-e.. passz. Keress rá googleval.
Hali!
Ha a Tango-ban elkészült rajzot ASCI formátumban metitek el, akkor a P-Cad2002, vagy a Circad98 programok meg tudják nyitni. Én a P-Cad-ot ajánlom. Üdv!
Szia !
Szerkeszthető lesz utána a megnyitott rajz ? Üdv!
A P-Cad-del át lehet szerkeszteni.
A Circad98 demo volt meg nekem. Először ezzel próbálkoztam. Szerkeszthettem kedvemre, csak sajna nem lehetett elmenteni a változásokat. A nyomtatás mindkettőnél kicsit körülményes a Tangohoz szokott agy számára, de boldogulni lehet vele. Én nyomtatás előtt képként mentettem el, majd azt megnyitva láttam, mit nyomtattam volna ki. Hát mit mondjak!: Jónéhány lapot elpazaroltam volna, ha nem így teszek. ![]()
Nekem is lenne egy ilyen pcb. formátumú fájlom semmivel nem tudom megnyitni tud valaki ebben segíten vagy átkonvertálni.
![]() ![]()
hello
én is a Tango-t használom és nagyon megvagyok elégedve vele igaz kicsit körülményes a nyomtatás vele de én találtam egy jó programot amivel meglehet nyitni a tango-val csinált nyákrajzot és 1:1 arányban ki is nyomtatja... annyit kell elötte csinálni, hogy még a Tango-n bellűl az output/plot-print menüpont alatt csinálok róla elsőnek egy nyákrajzot PLT kiterjesztésben (HPGL driver segítségével) utána meg egy beültetési rajzot ugyan így.... egyébként tényleg van olyan Tango ami jó XP alá én is ezt használom csak nem teljes verzió tehát egy megadott méret után nem enged menteni ez a méret kb akkora mint egy régi óriásflopy... sztem az elég nagy nyákban úgyhogy nincs gond vele... a program megtalálható az oldalamon a letöltések menüpont alatt a teljes verzióval együtt ami csak win98 alá jó.. Bővebben: Link a nyomtatáshoz pedig ABViewer v6.0.0.33 és ABViewer v7.0.0.46 nevű programokat használom...
Szia! Nagy szükségem lenne a progira de nem tudom letölteni sehonnan! Minden segítségnek örülnék!
hello!
megváltozott az oldalam címe mivel az extra.hu megszüntette az ingyenes tárhelyeit... itt megtalálod a programot illetve egy új leírást is tangohoz... http://www.joszablog.fw.hu/ a biztonság kedvéért mellékelem az accel tango xp változatát (panel mérete korlátozott! – max: 138X138)..
Sziasztok!
Én is Tango-t használok, lehet, hogy már képtelen lennék megtanulni valami komolyabbat. Ami azt illeti a tudása nekem bőségesen elegendő és még a makrókra sincs szükségem, annyira barátságos a kezelése. Végül is 3 betüt kell megtanulni... Én azt szoktam csinálni, hogy csináltatok a megfelelő rétegből egy .ps ( postcript ) fájlt. Ezt az Adobe Acrobat elfogadja és csinál belőle pdf-et. Aztán az Acrobatban a megfelelő méretűre alakítom és már lehet is nyomtatni. Egyébként, maga a Tango is XP alatt fut, a DOSbox 0.74-es emulátor programmal. A felbontás 1024 x 768, úgyhogy nagyon jól használható. |
Bejelentkezés
Hirdetés |