Fórum témák
» Több friss téma |
koszonom a segitsegeteket,igen nettrol toltottem le .
Sziasztok! egy japán mosfet tranyó helyett kellene nekem egy helyettesítő, de mindenképpen azonos lábkiosztással és teljesítménnyel! tipusa: 2SK3234 Előre is köszi!
Sziasztok!
A kezembe akadt két kis valószínűleg fényt kibocsájtó alkatrész.Megtudnátok mondani,hogy mire lehetne őket használni?
Hello!
Glimm lámpa, vagy szebben "ködfény lámpa", "parázs lámpa". (Előtété ellenállás kell hozzá.) üdv! proli007 A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2013
Mind a kettő az? Mekkora feszültséggel kell táplálni,és honnan tudhatom meg hogy milyen előtét ellenállást kell elé rakni?
Köszi!
Az egyik képen látszik egy ellenállás. Az valószínűleg jó lesz. Ezek úgy 70V körül kezdenek világítani, több MOhm ellenállás kell neki. Ilyen van a fáziskereső csavarhúzókban is.
Üdv Ato01
A diódából pár darab grundig régi TV-ben stb van . A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2013
Sziasztok!
varrisztoron az alábbi felirat látható :ZOV 10D471K. Valaki megtudná mondani az értékeit?(gondolom 471kohm)
Szia!
Ez egy 470V-on letörő (vezetővé váló) varisztor.
Az egyik gyártó magyarázata a karakterekre: Bővebben: Link
Hali!
Tud valaki segíteni? Keresek potmétert a következő értékekkel: tesla TP 195 32E 6K8/N -U1 Eddig sehol nem találtam ilyet, mondjuk nem mostani darab ![]() Felraktam egy fotót is!Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2013
Valószínűleg 6,8 kOhmos . Multiméterrel esetleg ki lehet mérni, aztán könnyebb helyettesíteni.
Sziasztok
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mi célt szolgálhat, mik az egyes alkatrészek benne? Egy eszterga 230V-os motorja elé van rakva. A szürke téglák gondolom, valami zavarszűrők lehetnek, de mi van benne? Fázisjavító kondenzátor is ott van, a fekete doboz valami reduktornak tűnik, de egyben mi célt szolgálhatnak?
Sziasztok szerintetek mi ez? Mire használható?
Minél többet kotorászok, annál több számomra ismeretlen dolgot fedezek fel. Köszönöm
Szia!
Ez valami aktív kábeltévés jelösszegző lesz. Pattintsd le a tetejét és pillants bele.
Szia!
Ez egy indítórelés motorindító egység. A kondenzátorok segítségével indítják el a motort.
Lehet,de ez műszergyárból van,MEV,nemigen készítettek kábeltv- hez bármit is de egyet megbontok
Ha nem kábeltévés, akkor más nagyfrekis összegző lehet, például antenna vagy ilyesmi.
Oké köszi,van egy rakat belőle,majd lesz vele valami
Az a rossz hírem van hogy kivan öntve a belseje,szilikonnal, elektronika van benne ennyit látni.
1.5mm aluból van a háza A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Akkor ebben egy vagy több hibrid IC van. Annak idején a MEV meg más gyártók is ráálltak erre a hibrid vonalra és elég sokféle BOÁK készül így.
Ezt én valamilyen aktív Ballanced - Unballanced átalakítónak nézem.
És találtam még, egy kábel készletet,talán szkóp?
És ilyen alkatrészt használ még valaki? A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Köszönöm szépen!
Tehát a három szürke doboz, az kondenzátor, a fekete meg a relé? Nincs a gépen indító kapcsoló, gondolom, valami * levágta róla. Van két vezeték, ami a képen piros szigszalaggal össze van kötve, gyanítom, hogy az lesz a helye, annak akkor a relébe kellene mennie, ha jól sejtem, ugye? Mi ennek az előnye, minek kell ilyen megoldás? A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |