Fórum témák
» Több friss téma |
Szep napot
Volna nekem is 2 kerdesem, Mekora lehet az a sztereo erosito , amit me"g lehet uzemeltetni PC taprol?? mekora lehet az a sztereo erosito , amit me"g lehet uzemeltetni kepernyo taprol?? Mindketo IC-es vegfok lenne, mondjuk tda csalad, de ha tudtok mas , olcso, egyszeru , kisebb aramfelvetelu vegfokrol ,az is erdekelne. Ami meg fontos , bele szeretnem gyomoszolni a PC tapba, (hutes megoldva, legalabis elosegitve ) udv Istvan
Sziasztok!
Találtam két tirisztort, de nem találok hozzá adatlapot. Valaki ismeri esetleg? Főleg az érdekelne, hogy mekkora max áramot visel el, és hogyan kell bekötni. Egy akkutöltőhöz szeretném használni. ST 108/2G PN ez van ráírva.
Szia!
200V, 8A. A bekötési rajz rá van festve, és a gyújtóelektróda a kisebbik kivezetés lesz. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Sziasztok van valami különlegessége a stab.ic.-nek hogy aranyban fürdik?
Valami megkülönböztetés lenne? Köszi
Tudomásom szerint semmi, csak a gyártói "dizájn" része.
Valami elonye csak kell legyen mivel itt valaki kimondotan ilyent keresett
Köszi megfogja találni a hirdetéseknél.
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy ez milyen alkatrész és főleg, hogy hol tudnék venni/szerezni ? Egy Sony digitális fényképező flash paneljéről van leszakadva. Köszi
üdv.sajnos nem tudom le fényképezni.de ugyan az,mint ami a képen látható.
A számok-betűk elrendezése is fontos, meg lehet, hogy észre lehet venni valai plusz információt.
Ujra en sziasztok.
Kezembe kerult meg valami , lilla F..om sincs hogy mi az , ott a kepen, es meg nem valaszolszt senki ERRE SEM.. Valaki segitseg, kerlek.
elősször az egyik kérdéssel foglalkozzunk
tedd fel az elsőt kérlek aztán a többit
képernyőtápról inkább ne
pc tápod mekkora? 2X50W max de külsőházasba kell tennned tda2050-el érdemes
Koszi.
Eloszor is vigyaz a nagybetukre , leharapjak a fejed ha nem hasznalod. ![]() A tap +/- es fold kimeneteket is szeretem volna hasznalni , a +12voltnal 8A, a -12voltnal csak 0.5A, ugyebar , ezt szeretem volna megkerdezni hogy igy mit birna meg, dehat nem voltam pontos, bocsi. A masik kerdesem a kepen levo, micsoda , mi lehet??? ezen a kepen.
Tranzisztor. Ha ennél többet szeretnél tudni, akkor úgy kéne lefényképezni, hogy el is lehessen olvasni a feliratokat.
2 db tda2030-at simán elbír!
SP D1 , ez van rairva
![]()
Szia!
Román fórumokon érdeklődj, mert ez egy I.P.R.S. Baneasa gyártmányú félvezető lesz.
Koszi
Me"g a forumuk neve"t sem tudom ![]()
Sziasztok a legújabb szerzemény,a kérdés örök :mi ez? mire való?
Frekvencia, idő és periódusidőmérő.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
Az audió egy tág fogalom. Erősítők mérésénél nincs sok jelentősége.
Van,csak tudnám mi mire való rajta,kimenet,bemenet stb.
Gondoltam,de nagyon jól néz ki,amit látok minden müködik rajta.Van ezen kimenet?
Egy mérőműszeren legfeljebb a regisztráláshoz van kimenet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |