Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
A felső COL-ROW számozás alapján kiderítheted. A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2013
Lenne egy olyan gondom hogy egy erősítőben van egy tda2032 es IC de ezt már nem lehet kapni ki tudja mi a helyettesítése állítólag a tda 2030 de nem vagyok benne biztos.
Szia! Nincs belső rajzom, de nem lehet valami nagy dolog a belseje. A szünetmentesek leggyengébb pontja éppen a töltőkör, hiszen még a nagy gépeknél is csak egy két Amper - éppen ezért vannak soros akkupackok bennük. Én nem erőszakolnám meg, mert nagyobb áthidalási időt ezzel nem fogsz tudni elérni, viszont egy jó nagy adag konstrukciós és méretproblémát generálsz magadnak. Nem beszélve a megnövekedett töltőárammal járó többlet hőmérsékletről. Igaz lehet a meglévő doboz mellé tenni egy szép nagy fél köbméteres dobozkát, mint az orosz miniatűr digitális óráknál a tápegység
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2013
Szia
Melekeltem a rajzott is, PDF-be. Fuggok atol ,hogy minel tobett birja, es nem PC, TV uzemeltetesere hasznalom. Ha lenne alternativ megoldas , azt is elfogadnam, csak ne keruljon csilagaszati oszegbe. Udv Istvan UI: 2db 6v akku volt benne , most 1db 12v 7 A van rakotve ami nem fer el benne. A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2013
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hívják azt az alkatrészt amivel az optikai kimeneteket csinálják?
Anyagi csőd...
![]() ![]() ![]() Ez jó... Rendben, de én arra gondoltam, amelyikben lézerdióda van üvegszálba csatolva...
A tv, dvd kimenetén egy piros led-es csati van. A pc hálozatoknál lézer abból is több hullámhosszú változatot használnak
Na erre lenne szükségem, de nem tudom hogy keressem. Mi a neve, vagy tipusa?
Hát ez egy alternatív megoldás lenne, mindenképpen a lézeresre lenne szükségem. Vagy valamire, amiben üvegszálba csatolt lézer van. Bármilyen hullámhosszú megteszi.
Nem kell okvetlenül lézerben gondolkodni, mert rövidebb távolságokra a LED-es megoldás is jó. Keresés.
Itt másról van szó, holografikus kép előállításához kell egy speciális mikroszkópba.
Például ez Bővebben: Link
De ezekhez csak készreszerelt kábeleket tudsz használni. A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2013
Ez nem rossz, de közben megtaláltam: Coaxial Packages Diode. Így hívják.
Köszönöm a segítséget, és a vidám perceket a LED válaszért! ![]()
Üdv
Lehet még kapni valahol higanykapcsolót? Vagy valamilyen, ezt helyettesítő alkatrészt? ja és mi egyáltalán a neve? Köszi
Hali
Az elöbb rossz helyen tettem fel kérdésemet ezért most a jó helyre áthelyeztem. Egyszerű kérdésem lenne. A linkeken látható kameráról tud valaki infot adni. Bekötés ,adatai, stb. Minden érdekel, müködésre kellene bírnom, nagyon tetszik. Képek: kamera1 kamera2 kamera3 kamera4 kamera5 kamera6 Előre is köszönöm.
Sziasztok
Csak kerdek , kerdek , majd ha megnovok felelek magamnak. Ime egy ujabb kerdes, Adott ez az auto jumper , azt szeretnem kerdezni , hogy milyen elven mukodik? impulzusokal bombaza az auto aksijat? nagyobb feszultseget ad visza? Az bisztos hogy nem a sajat aksija hajtja meg az oninditot, azon a vekony kabelen. udv Istvan
A VATERÁN neve higanykapcsoló, és az ára igen húzós.
Valami ilyesmi lehet.
Szia.
Nekem valahol van 1 ILYENEM ,egy ding-dong csengoben, ha megtalalom beszelhetunk meg rola priviben.
Koszi a valaszt , de nem hiszem , hogy az lenne , sem hasonlo, ugyanis nem ilyen celra aruljak, ellenben remenykedek , hogy pont ijesmit is tud, gondolkozas nelkul megvenem anyiert amenyit kernek erte. A meromuszerel merve nem impulzusokat mutat, hanem folyamatosan eso feszultseget 14 voltrol , uzembe helyezeskor, toltesre viszakapcsolva 12, 6 volton al stabilan.
Üdv
Kézhez kaptam egy epson perfection 660 scannert bedugtam nem csinált semmit a mérések alapján a táp csatlakozó utáni TN feliratú alkatrészen nem jut át a delej én úgy gondolom ez smd biztosíték de az értékére utaló nyomot a googli sem adott! Tehát a kérdés adott mi lehet ez pontosan ? A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2013
Szia
meg is találtam ![]() ![]()
Szia!
Egy akármilyen 2A-es biztosíték jó oda, ha nem találnál pont olyat, mint az eredeti.
Na ez az azért maradtam volna a 1206-os smd kivitelnél, de valószínűleg Uv levilágító lesz belőle csak szeretem ha valami működik mielőtt feláldozott egy nagyobb cél elérése érdekében
![]()
Ez az alkatrész valmi olyasmi lehet mint pl a higanykapcsoló?
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |