Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Semmi gond!
Sziasztok!
Ezer éve nem írtam ide, de most szerencsére sikerült elkövetnem egy újabb eretnekséget. Még nagyon kísérleti stádiumban van, de már működésre utaló jeleket ad:gitár visszhangosító magnóból
Általam elkövetett 2 lámpás visszacsatolt egyenesvevő. Gombokat sajnos még nem találtam.
És egy rövid videó: Videó A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2013
Nagyon ötletes
Sziasztok!
Végre kész lettem a PicKit2-s klónommal. megszenvedtem vele, de működik és már az első programozásán is túl esett, a kolléga PicKit3-a lett vele újraélesztve! A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2013
Nagyon jó lett a rádiód! Gratulálok!
Nagyon jól néz ki, miből van a doboza (fedlap?) ?
Sziasztok! Legújabb készülékem RGB Power ledes robotlámpa.
DMX 512es vezérléssel, két ARV dolgozik benne. Beszéljenek a képek, és a video Video
Nem semmi!
Le a kalappal!
Elkészültem újabb Skory féle 3-as mini tesla meghajtómmal.
Íme:
Szia!
Ezt a dobozt csináltam meg neki. Sárga Prizma lakk szóró festék, a betűk 2mm alfaset helvetica medium betűkészlet +akrilan szóró lakk, és ez az eredmény!
Gratulálok a fénytechnikához! Ez nagyon profi lett! (a videót nézve teljesen áthatott a "régi" idők ez irányú kellemes emléke)
Nagyon Jó Munka, Gratulálok!
![]() Mindig örülök, ha valaki rádiót (is) épít, mert "őrzi a tüzet".
Nagyon profin kivitelezted a fényedet, gratulálok!
Egy kis apróságot azért hadd tegyek szóvá : ha már angolul feliratozod a nyákot és a videót, akkor helyesen írd a kifejezéseket. A mouving az gondolom moving akart lenni, a curent pedig current. Kár hogy nem tempóvezérelhető, de ez a felépítésből adódik nyilván.
Sziasztok.
Készülőben van egy urbán féle 100wattos sub erősítő, gyári yamaha ax 500 dobozban. Előlapja 10mm-es mdf lap a gyárira ragasztva szilóval, majd a doboz egyben festve fekete spray-vel, dísz talpa pedig esztergált fa betétre húzott krómozott műanyag cső (bútoripari alkatrész). A táp kondikat is sziló fogja egy műanyag laphoz, mely popszegeccsel lett rögzítve a dobozhoz. Egyenlőre még nem érkezett meg a trafója, ezért tesztelni még nem tudtam. Egy JBL gt152 mélynyomó hajtására készül (160literes reflex dobozos). Már kíváncsian várom mit fog produkálni.
Szerintem az egyenirányítót is a hűtőbordára akarod majd rakni...
Szia!
Ez elképesztően nem piskóta! Gratula! AX500.Nekem is ilyenben fog landolni a 2x100W-os quadom,csak az időm kevés mint mindig.Ha kész lesz beszámolok.
A szilós kondis rögzítés szebb kivitelezésén gondolkodtam már, de a dióda híd (25A 400V) biztosan marad a doboz aljában. Ez a kis panel 4A-es biztivel van szerelve szerintem max enyhén langyosodni fog, persze ez majd kiderül a teszt során és ha kell korrigálok.
Folyamatban van egy újabb óra, ez most led mátrix kijelzős.
Ma végre sikerült beindítani. Lesz még vele munka, de nem reménytelen.. Több kép: Bővebben: Link
Wow! Akkor, örülünk Vincent ? (
)
Olyan mint a gyári, ja nem annál sokkal szebb.
Hol veszel Te betűmatricát?
Esetleg itt? De aki tudja, hogy CHART-PAK -ot hol lehet kapni az szóljon ...
Nagyon profi ez a lámpa is! Érdeklődtem a többi iránt is, de nem válaszolsz!
Szép jó reggelt mindenkinek!
(El)készülőben a dual DDS generátorom, próbapanelen már működik, a meló nehezebb része (dobozolás) még hátravan... Amit már tud:- Színusz és négyszög 0.1Hz-től 10 MHz-ig, 0.1 Hz-es lépésekben - Előprogramozott fix frekvenciák (pl. 400Hz, 1kHz, stb.) - SWEEP - beállítható start/end frekvenciával, lépésközzel és várakozási ciklussal - BURST - beállítható frekvenciával, on/off időkkel - 10-90% között változtatható kitöltési tényező - 320x240 -es color LCD, érintőképernyővel - Frekvenciában 1/1000 -re leosztott külön négyszög kimenet - Képkeretként (2 GByte SD kártya) is üzemel ![]() Betervezve: PC-ről USB-n át történő vezérlése Amint kész lesz - és érdekel valakit - felrakom a részleteket is. A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
Szia,
Kicsivel több részletet elárulnál? Gondolok az elektronika eddig nem látott részére.
ATMEGA2560+AD9850+SN74S74+ICM7250+ICL7660+74HC4316+SSD1289+ADS7843
valamint még pár ellenállás, kondi, kvarc, csatlakozó, stb... A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Szép lett!
a PicKit2-s klónommal. megszenvedtem vele, de működik és már az első programozásán is túl esett, a kolléga PicKit3-a lett vele újraélesztve!