Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Panasonic PT-102Y CRT vetítő
Lapozás: OK   1 / 1
(#) kissbazsi1984 hozzászólása Nov 7, 2007 /

Szijasztok van egy Panasonic PT-102Y típusú CRT kivetítőm csak hát ugye rossz. Tudna-e valaki tanácsot adni hogy honnan lehetne beszerezni a kapcsolási rajzot hozzá. Google-en Én nem találtam. Vagy esetleg ajánlatot hogy hova vigyem szervízbe, holy foglalkoznak ég ilyennel.
Egy "kis" adat róla

Köszönöm
(#) djmagoo válasza kissbazsi1984 hozzászólására (») Nov 9, 2007 /

Szia!

Mi a baj a géppel? Nekem is ilyen pana gépem van (ha ez még az az analog konvergencia állítású) mondjuk az enyémet ugy kaptam hogy működött rendesen...Amugy hivatalbol is projikat javítok (LCD, DLP) de az igazi gyengéim a CRT-k. Ha érdekel esetleg a javítás akkor dobj egy mailt a djmagoo@freemail.hu címre, megdumáljuk, összemérhetjük az én gépemmel mert rajzom sajna nekem sincs...de biztos menthető még... a legjobb képe még mindig a CRTknek van...

Üdv!

CRT lives 4 ever!!!!
(#) djmagoo válasza kissbazsi1984 hozzászólására (») Nov 9, 2007 /

Szia!

Megnéztem a linket, ugyanez a gép van nekem is... ugyhogy feltámasztjuk a tiédet is...

Üdv!
(#) kissbazsi1984 válasza djmagoo hozzászólására (») Nov 13, 2007 /

Szija az nagyon jó lenne természetesen ha nem horribilis a javítási költség. Anyit tudok hogy a gép egyáltalán be sem kapcsol. A géptest oldalára fel volt csavaroz va egy asszem huvalellenállás vagy mi a csoda. Az nagyon meg volt égve. enyi ami külsőleg láccik meg mérés alapján ELVILEg a tápnál a gratez hídban a dióde elyszált (mindkét irányba átenged)

Nagyon jó lenne ha fel lehetne támasztani. mert jókat hallottam hogy mozizáshoz nagyon jó képet ad - nekem arra kéne.

Köszi
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem