Fórum témák
» Több friss téma |
Így elsőre azt tippelném, hogy boltban, polcról kb. sehol. Keress valami trafógyártó kisiparost.
Mekkora primer feszültségre kell? De köss csillagba három kistrafót és már meg is oldottad a problémát.
Szóval két fázis közé köthető trafó kell ami 400V/12V os ha jól értem. (mert a géphez nincs kivíve a nulla (N).
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2013
Lehet az lesz.
Nem rossz ötlet, csak nincs a panelon nullavezeték.
Három fázis közé kéne, de ha van két fázisú primeres 400V-os trafó az is jó lenne, nem feltételen szükséges a 3 fázis. Nullavezető nincs jelen.
Ez csak akkor megy, ha van nullád. Ami egy jól szituált 3-fázisú fogyasztónak amúgy nem kéne.
Vagy lehetne deltában, 3 db 400V/12V-os kistrafót használni, de azzal meg ugyanott vagy, mivel ilyet se nagyon árulnak a boltban.
Na ez jó. Köszi!
Bekötni ezt 2 fázis közé kell? Mert az adatleírásában úgy látom, hogy csak 1-1 primerje van (TEZ16/D400/12V kéne) tehát vagy deltába 3 darabot?
A tme nél csak listában volt (raktáron nem ) de náluk is meg lehet kérdezni Bővebben: Link
Igen 2 fázis közé kell bekötni (nagy gépeknél is így oldják meg mondjuk ott 400/230, 24 esetleg 12V os használnak)
Rendben, köszönöm!
Mára már elfáradtam, de holnap nekiállok megcsinálom a rajzot és jövök az újabb kérdésekkel! További szép estét! ![]()
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol kapható 1-1,5mm -es félgömbfejű réz/bronz szegecs? Vennék pár száz darabot...
![]()
Valamikor kerestem, azt hiszem 2000 Ft körül lehetett a Fabory-nál rendelni, olyan 250-1000 darab körüli mennyiséget.
Jobb híján én 1mm forrtüskékből készítettem...
A tüskén található gallér fölött lecsíptem a felesleges részt, azután minimultiba fogva finom tűreszelővel, csiszoló, és polírpapírral meglepően gyorsan ki lehet alakítani a szegecsfejet. Persze párszáz darab már nem kis mennyiség. ![]()
Üdv!
N97 anyagú toroid magot vennék D=43 mm-től nagyobbat. Hol gyártanak, forgalmaznak ilyet? (netán ugyan ekkora is megfelelne, csak két darab) ![]()
Sziasztok!
Van ez a biztonsági kamera hálózat tápegység: Bővebben: Link Borzasztóan tetszik a doboza, de akárhogy túrom a netet egyszerűen nem találok még csak ehhez hasonlót sem. A méretei pont ideálisak, tömszelencét is tudok rátenni, kulcsos is... egyszóval tökéletes. LCD kijelzős töltésvezérlőt szeretnék egy ilyen dobozba pakolni. Tudtok nekem valami ötletet adni hogy milyen kulcsszóval keressek ilyen dobozra? Vagy hogy merrefelé keressem? Itthon tudok ilyet, de az maga az üres doboz többe kerül mint itt ez kompletten.
Ezekről a postaládákról halottál már?
![]() Szerintem, ha felhívod őket, vagy valaki mást postaláda gyártókat remélhetőleg lesznek olyan kreatívak és csinának neked natúr nyitható-zárható dobozt! A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2013
A lista legalján a kötszeres doboz majdnem pont a keresett termék...
Ehhez hasonlókat már én is nézegettem de a sima postaláda nem üti meg a mércét, az EÜ doboz meg túl vastag. Sajnos maximum csak 7cm vastag lehet a doboz. Egyedi gyártatás meg sem fordul a fejemben, az általában mindig horror árakon történik... Eszembe jutott még a kulcs tároló fém, záras dobozka amit a falra szoktak szerelni, de nem hinném hogy ilyet kapni ilyen vékony kivitelben, viszont ennek még nem jártam utána, de ami késik..
Hidd el jó lesz ez: 17. Sólyom minimál inox biztonságizáras. Csak 65 mm vastag, kulcsos. A névjegy tartó részébe odafér az LCD kijelző, a ki-be dobáló részét meg lefeded alutek szalaggal. Senki meg nem mondja, hogy ez csak egy sólyom minimál.
A teljesen egyedi gyártatás 1 db-nál nem rentábilis, de 10-20 db-nál már simán lehet az.
Illetve aki ilyesmiket gyárt (pl. a lenti linken levő csóka), annak lehet, hogy a gyártott modelljeihez képest egy eltérő gyártása is megérheti olyan áron, ami már jó lehet.
Igen én is próbálom ösztönözni rá, egy kérdést azért meg ér. Gondolom nem valami nagy multinaci, hogy 1000 alatti megrendelésre szóba se áll veled. Szerintem valami kis rugalmas maszek lehet.
![]()
Szia.
A kulcs szó a pü-m. Holnap megnézem a méreteit mert ilyenem van......
Szerintem: "Nagycsavar", ha nekik sincs, akkor nem is létezik.
Szükségem enne egy lézerdiódára azt szeretném tudni , hogy hol lehet ilyet kapni?
Sok helyen. Például itt is.
Például itt.
Igazán nem akarlak megsérteni de ez a megoldás nekem mérföldekre áll a kielégítőtől. Természetesen meg fogom kérdezni a linken lévő mentődobozt hogy el tudja-e készíteni matrica és polc nélkül 50 maximum 60mm vastagságúra. Nagyon reménykedem hogy nem horror árakon készíti el nekem ezt az egyetlen dobozkát. A több darab olcsóbb sajnos nálam nem érvényesülne, mert maximum 3db-ra lenne szükségem.
Sziasztok!
Szert tettem egy Akai AM-2950-es erősítőre. Sajnos az izzók nem működnek benne....azt kiderítettem hogy 8 voltos égők szükségesek bele. Hol kapok ilyen manapság? Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Netán valakinek van megvásárolnám. A beépített izzók típusa: Lamp ( Cord Type ) 8V 300mA (600mm 2 darab) Lamp ( Cord Type ) 8V 50mA (750mm 2 darab) Segítségeteket előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |