Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Én teljesen jó nyákokat csinálok egy 18 ropis Xerox 3117-essel.
Nekem is ijen xerox-om van. Szerintem nem lehet elég nagy tonervastagságot elérni fólán, ugyhogy 2-3 -at összeragasztok.( minden takarákos mód kilöve) amugy meg vagyok vele elégedve
![]()
Hi
Én egy ricoh 1130 as faxos gépre nyomtatok. tudom ajánlani az előbb elhangzott samsung tipust, egyébként az annyira bevált nyomtató, hogy az én gépemben meg a Xerox 3117-ban is tök ugyanaz a mechanika, csak a kassznin változtattak. A nyomtatott szöveget egy vak is kitudja olvasni, olyan vastagon rakja rá a tonert. A festékkazettáját lehet utántölteni is. üdv
HP 1018 ára:25 ezer körül mozog, toner utángyártott 7500ft
![]()
Üdv!
Most készülök az első maratásomhoz, de fogalmam sincs, hogy mit kezdhetnék azzal a maratószerrel amit most használok fel. Ugye a flakonba nem önthetem vissza, a csapba/WC-be sem. Mit kezdhetek vele? Vasklorid alapú gyorsmaratóm van.
A maratótálat fedd le valamivel-és tedd fére. Esetleg öntsd be egy másik flakonba. A vaskloridot nyák méretétöl függöen töbször is fel lehet használni. Ha nem dolgozol sokat egy fél liter vasklorid egy évig is kitart.
hy
a foliáranyomtatós+vasalós módszerrel szeretnék nyákot készíteni. kérdéseim: -nekem itthon tintasugaras nyomtatóm van, és nem akarok venni még1et, mert ez is elég új, és jó is, szóval ez az eljárás működik a tintás nyomtatóval is, vagy csak a lézerrel? -milyen boltokban tudok venni vaskloridot? -milyen szerszámokra van szükségem a nyák lemarásához? -menniybe kerül (és honnan lehetrendelni/venni) minidrillt?
Ezek szerint nem olvastad ezt a hozzászólást...
Tessék
Obi, Praktiker biztos, hogy árul.. De itt minden barkácsboltban van kis kézifúró. Más: kész az első nyákom ![]()
Szia !
Mikor lesz egy topic a Nem vagyok hajlandó beleolvasni a topicba csak kérdezni cimmel ? Időszerü lenne már ![]() Üdv!
Jelezni fogom Topinak, hogy készítsen egy automatikus user-szűrőt, ami kiszűri azokat a hozzászólásokat, amiben szerepelnek az ilyen kifejezések:
- Nem olvastam/olvasom végig - Nem találom - Nem vagyok hajlandó olvasni - stb.
Most vettem 20800-ért 1018-ast
![]() Kifejezetten vasalásos teknikára. Műnyomó papirra elsőre sikerált VF2 nyákot gyártani vele. ![]()
Köszönöm mindenkinek, úgy látom ez a 3 (ami 2
![]()
Igen! És én is szeretném megköszönni a fórumtársaknak, a sok segítséget, a hozzászólásaikkal.
Szia !
"- Nem találom" ezt ne legyen szűrőn, mert itt sincs mindenre válasz ![]() Üdv!
Ha már elhasználósott a gyorsmaratószer, akkor a vétel helyén elvileg kötelesek visszavenni mint veszélyes anyagot. (nálunk a gyógyszertáros visszaveszi)
szabi83: "toner utángyártott 7500ft " ezt hol láttad? Érdekelne. Köszi.
jójó, pesten biztos olcsóbb...vagy ahol vetted
![]() toner: szlovákiában ennyi, szállítás van mo-ra ![]()
Nem azé mondtam na.
Ááá.. szlovákia :szomoru1:
Attól még a cucc kint van, amúgy megírtam neki pmbe, nem reklámozok, akit érdekel majd ír.. :yes:
![]()
Nem ide illő hozzászólás törlődik!
Off:
Főnöködet is letolod, ha olyat tilt, amit neki szabad? ![]() Bocs, szabi, biztos volt rá okod. On: Kissé mintha kanyarodna a téma ![]()
Nem kanyarodna ha a segítséget elfogadnátok és nem hajolnátok meg egy magát különlegesebbnek képzelő ember előtt.
No de mindegy mert ezt is kitörli. Nekem egyébként nem a főnököm! De ha hülyeségeket beszél a főnököm akkor azt sem hagyom szó nélkül!
Ha valaki kér segítséget, majd kér privátban, ha a nyilvános felületen (reklámok stb. miatt) tiltott.
Meghajolni a modok előtt nem szoktunk, tudomásul venni igen, tiltakozni meg a kijelentkezés gombbal... Merthogy nekem sem főnököm, de a lapnak igen (legalábbis az egyik). Idézet: „De ha hülyeségeket beszél a főnököm akkor azt sem hagyom szó nélkül!” Lehet a széllel szemben is pisálni, csak hát minek... Letoltak, kész. Megesik ![]() (a pokolba vezető út meg jószándékkal van kikövezve, mint köztudott)[
Nem tudtad elolvasni, hogy miről is szólt a vita, mivel moderátor úr kitörölgette.
Mivel nincs benne a hozzászólásokba, hogy mibe is szerettem volna segíteni így priviben sem tudnak megkeresni. Dehát ha nem kell a segítség nem kényszer a disznótor. Üdv Laca.
Néha érdemes szembe pisálni mert legalább aki nagyon el van magától szállva kicsit észbe kap. ”Vagy nem de az biztos.”
![]()
Nos úgy tűnik, ML2010PR nyomtató lesz a nyerő, azért PR mert azon van printer port is. (Ha a simán is van akkor ennyit érnek a netes boltok ismertetői
![]() Még valami: az induló patron is ugyanolyan jó lesz nyákozni mint a "normál"?
Persze, csak kevesebb a festék benne.
![]()
Ilyen volt a mi HP csodánk is, egy hónapig bírta az eredeti patron...
(pár hónapja vettem egy reflektort a hódos nagyáruházban, 500 W, két üzemóra a hozzáadott égővel; csere óta 200 is megvolt, hiba nélkül... úgy látszik, a kedves ajándéknak szánt tartozékok annyit is érnek) |
Bejelentkezés
Hirdetés |