Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Én teljesen jó nyákokat csinálok egy 18 ropis Xerox 3117-essel.
Nekem is ijen xerox-om van. Szerintem nem lehet elég nagy tonervastagságot elérni fólán, ugyhogy 2-3 -at összeragasztok.( minden takarákos mód kilöve) amugy meg vagyok vele elégedve
Hi
Én egy ricoh 1130 as faxos gépre nyomtatok. tudom ajánlani az előbb elhangzott samsung tipust, egyébként az annyira bevált nyomtató, hogy az én gépemben meg a Xerox 3117-ban is tök ugyanaz a mechanika, csak a kassznin változtattak. A nyomtatott szöveget egy vak is kitudja olvasni, olyan vastagon rakja rá a tonert. A festékkazettáját lehet utántölteni is. üdv
HP 1018 ára:25 ezer körül mozog, toner utángyártott 7500ft
Üdv!
Most készülök az első maratásomhoz, de fogalmam sincs, hogy mit kezdhetnék azzal a maratószerrel amit most használok fel. Ugye a flakonba nem önthetem vissza, a csapba/WC-be sem. Mit kezdhetek vele? Vasklorid alapú gyorsmaratóm van.
A maratótálat fedd le valamivel-és tedd fére. Esetleg öntsd be egy másik flakonba. A vaskloridot nyák méretétöl függöen töbször is fel lehet használni. Ha nem dolgozol sokat egy fél liter vasklorid egy évig is kitart.
hy
a foliáranyomtatós+vasalós módszerrel szeretnék nyákot készíteni. kérdéseim: -nekem itthon tintasugaras nyomtatóm van, és nem akarok venni még1et, mert ez is elég új, és jó is, szóval ez az eljárás működik a tintás nyomtatóval is, vagy csak a lézerrel? -milyen boltokban tudok venni vaskloridot? -milyen szerszámokra van szükségem a nyák lemarásához? -menniybe kerül (és honnan lehetrendelni/venni) minidrillt?
Ezek szerint nem olvastad ezt a hozzászólást...
Tessék
Obi, Praktiker biztos, hogy árul.. De itt minden barkácsboltban van kis kézifúró. Más: kész az első nyákom Valaki itt írta, hogy műnyomó papírral 9 ből 9 hiányos. Nekem egyáltalán nem volt hiányos! És nem is folyt össze csak 3 helyen javítottam ki a biztonság kedvéért, pengével. Nyomtattam egy oldalra 6 ábrát szintén a biztonság miatt, ebből eggyet használtam fel. Szóval elsőre sikerült.
Szia !
Mikor lesz egy topic a Nem vagyok hajlandó beleolvasni a topicba csak kérdezni cimmel ? Időszerü lenne már Üdv!
Jelezni fogom Topinak, hogy készítsen egy automatikus user-szűrőt, ami kiszűri azokat a hozzászólásokat, amiben szerepelnek az ilyen kifejezések:
- Nem olvastam/olvasom végig - Nem találom - Nem vagyok hajlandó olvasni - stb.
Most vettem 20800-ért 1018-ast
Kifejezetten vasalásos teknikára. Műnyomó papirra elsőre sikerált VF2 nyákot gyártani vele.
Köszönöm mindenkinek, úgy látom ez a 3 (ami 2
) tipus a nyerő
Igen! És én is szeretném megköszönni a fórumtársaknak, a sok segítséget, a hozzászólásaikkal.
Szia !
"- Nem találom" ezt ne legyen szűrőn, mert itt sincs mindenre válasz ![]() Üdv!
Ha már elhasználósott a gyorsmaratószer, akkor a vétel helyén elvileg kötelesek visszavenni mint veszélyes anyagot. (nálunk a gyógyszertáros visszaveszi)
szabi83: "toner utángyártott 7500ft " ezt hol láttad? Érdekelne. Köszi.
jójó, pesten biztos olcsóbb...vagy ahol vetted
toner: szlovákiában ennyi, szállítás van mo-ra )
Nem azé mondtam na.
Ááá.. szlovákia :szomoru1:
Attól még a cucc kint van, amúgy megírtam neki pmbe, nem reklámozok, akit érdekel majd ír.. :yes:
Nem ide illő hozzászólás törlődik!
Off:
Főnöködet is letolod, ha olyat tilt, amit neki szabad? Bocs, szabi, biztos volt rá okod. On: Kissé mintha kanyarodna a téma
Nem kanyarodna ha a segítséget elfogadnátok és nem hajolnátok meg egy magát különlegesebbnek képzelő ember előtt.
No de mindegy mert ezt is kitörli. Nekem egyébként nem a főnököm! De ha hülyeségeket beszél a főnököm akkor azt sem hagyom szó nélkül!
Ha valaki kér segítséget, majd kér privátban, ha a nyilvános felületen (reklámok stb. miatt) tiltott.
Meghajolni a modok előtt nem szoktunk, tudomásul venni igen, tiltakozni meg a kijelentkezés gombbal... Merthogy nekem sem főnököm, de a lapnak igen (legalábbis az egyik). Idézet: „De ha hülyeségeket beszél a főnököm akkor azt sem hagyom szó nélkül!” Lehet a széllel szemben is pisálni, csak hát minek... Letoltak, kész. Megesik (a pokolba vezető út meg jószándékkal van kikövezve, mint köztudott)[
Nem tudtad elolvasni, hogy miről is szólt a vita, mivel moderátor úr kitörölgette.
Mivel nincs benne a hozzászólásokba, hogy mibe is szerettem volna segíteni így priviben sem tudnak megkeresni. Dehát ha nem kell a segítség nem kényszer a disznótor. Üdv Laca.
Néha érdemes szembe pisálni mert legalább aki nagyon el van magától szállva kicsit észbe kap. ”Vagy nem de az biztos.”
Nos úgy tűnik, ML2010PR nyomtató lesz a nyerő, azért PR mert azon van printer port is. (Ha a simán is van akkor ennyit érnek a netes boltok ismertetői
)Még valami: az induló patron is ugyanolyan jó lesz nyákozni mint a "normál"?
Persze, csak kevesebb a festék benne.
demopatron)-P
Ilyen volt a mi HP csodánk is, egy hónapig bírta az eredeti patron...
(pár hónapja vettem egy reflektort a hódos nagyáruházban, 500 W, két üzemóra a hozzáadott égővel; csere óta 200 is megvolt, hiba nélkül... úgy látszik, a kedves ajándéknak szánt tartozékok annyit is érnek) |
Bejelentkezés
Hirdetés |

demopatron)-P