Fórum témák
» Több friss téma |
Igen olyan konnektorosat vettem hozzá egy jack-dugó ajzatot
pako101 milyen pengét használtál? egyszerű borotvába valót?
a földelést hogy oldottad meg? Feltudnál tenni egy képet a rádiódrol? Köszi
Hát azt nem tudom hogy mibe valaó de hogy működjön a rádió ahoz le kell róla égetni a bevonatot én ezt öngyújtóval tettem meg mellékelem a képet is (az a kapcsoló csak dísz mert ott egy nagy lyuk) a piros drót a földelés
A földelés : A radiátor csövére rátekertem a földelés drótot ha van rajta festék akkor ott kapard le ahova akarod tenni a dródot
Úgy lehet hangolni hogy mozgatot óvatosan a ceruzát a pengén. Ja és a pengét itthon találtam.
De most fogok rendelni a Conractól nagyimpedanciájú fülhallgatót azzal majd jobb minőségben kapom a hangot
Hello.
Egész jó lett Milyen igaz sok dologra jo a radiátor![]() én is akarok majd egyet késziteni. Egy dolgot elfejetettem kérdezni még. Hogy milyen fajta drótból készitetted el a tekercset? meg hogy hány mm es az átméröje holnap lehet h megyek a baumaxba venni. itthon kb 20 cm maradt
Hát én fogtam 18 m riasztókábelt megfosztottam a külső szigeteléstől és kivettem belőle egy műanyag szigetelésű drótot és föltekertem egy alufóliának a karton csövére és kész csak én nem tudtam mennyi drót kell hozzá
ézért először csk 9 métert vágtam abból a szálból ezéa felénél hozzá van forrasztva + 9 méter
Jó nekem mert az apám villanyszerelő és olcsóért tud nekem kábeleket villanydobozokat szerezni na meg a garázs tele van tök jó drótokkal aksikkal
Hello. Gondolom nem kis munka volt annyi vezetéket megfosztani a szigeteléstöl
![]() Akksi nekem is van jó pár csak mind zárlatos![]()
Hát nem volt nehéz megfosztani a kábelt mert Weidmüller stripax-szal csináltam és így hamar kész lettem szerdán megjön a nagyimpedanciájú fülhallgatóm már várom
Ja
igy már más. Kb mennyibe lesz a fülhallgató?
Üdv Kovax!
Némi leírást mellékelek, csak az időben kell utazni hozzá. 1952
Még egy korabeli modern detektoros!
Hello kiszállítással eggyütt 1699 Ft lesz
izgalmas
Csaó!
Megkérnék egy olyan embert aki már épített ilyet készítsen egy részletes leírást mert már többször megcsináltam és még soha sem működött A leírást kérlek küld a ***@**** email címre. Előre is kösz Segítséget nem kérünk privátban, ez a Fórum (egyik) lényege. -- kobold
a tekercs után a földelést hova kell kötni?
most pillanatnyilag nin cs annyi tekercshuzalom.
Arra gondoltam hogy meg lehet -e úgy csinálni a tekercset hogy 1 csöves erősítő kimenőtrafólyának a szekunderfelét sorba kötöm (90 menet van ráirva)?
kimenőtrafójának
A hangfrekvenciás transzformátor magja másfél megahertzen nem túl hatékony. Maga a huzal felhasználható: letekerve és légmagos tekercsként újratekerve.
Tekertem le 1 trafóról huzalt.
Kb 80 menetet tekertem fel,ezzel már remélem be lehet fogni valamit. csatolok képeket:
küldjél már képet meg kapcsolási rajzot a rókalyuk rádiódról létszi!!
Valaki ha tud olyan kapcsolási rajzot küldeni ahol KRISTÁLY RÁDIÓ MŰKÖDTET LED-et azt megköszönném
HAT LATSZIK NEM CSINALTATOK RADIOT SOHA KRUMPLIBOL EN EZELOTT 55 EVVEL CSINALTAM
[/off]Szerinted megis hatja ez azokat akik kb fél éve be se néztek ide ?!
[/off]
Nomeg mi köze van a krumlisdetektorosnak a rókalyuk rádióhoz?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Milyen igaz
ézért először csk 9 métert vágtam abból a szálból ezéa felénél hozzá van forrasztva + 9 méter