Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Avagy, ahogy a villanyszerelő mondja:
- Ha szikrázik, de nem kéne: szigetelőszalag. - Ha nem szikrázik, de kéne: kontakt spray.
Jelentem, újra működik Béka oldala. Ha valakit érdekel
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Szia, nekem megy az oldal.
![]() Most vettem észre hogy egyszerre írtunk,Engem érdekel. Szeretem olvasgatni. A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Szia, nekem is tetszenek a cikkei, akár könyvet is írhatna.
Szerintem kicsit csinosított az oldalon, azért nem volt elérhető. Csak ritkán nézegetem, leginkább ha itt szóba kerül, de mindig nagyon érdekesnek találom.
Más téma. Mivel megint jó volt a macska termés nálunk, ha valaki szeretne kiscicát szívesen megajándékozom néhánnyal. Hat háromhetes jószág van, szerintem körülbelül egy hónap múlva vihetőek.
"Macska termés".. Nálatok szüretelik őket?
![]() Anyájának vinnék, biztos örülne neki, de belvárosba pici gyerek mellé sajnos nem fér. De remélem találsz nekik szerető gazdit!
A szivattyú nem, de a kútban lévő víz az igen. Vannak olyan települések ahol már folyamatban van a kutak felmérése, majd az állami tulajdonú víz adóztatása. Tehát amíg nem késő lépni kell.
Egyre csodásabb az időjárásunk. Több tornádó és tuba is volt ma. Az időképen eléggé világvége hangulatú képek és videók vannak fent a mai időjárási eseményekről. Érdemes megnézni, bár szerintem Te élőben láttad.
Erről jut eszembe a meteorológusok nagyon vicces emberkék. Szombaton voltunk a Múzeumok éjszakáján, és benéztünk az OMSZ-hez is. Beült egy idős házaspár bőrig ázva az éppen tartó előadásra. (A fickó a honlapot mutatta be az előadáson résztvevőknek.) Éppen a kint zajló viharról volt szó, hogy mikor áll el az eső. Meglátta az előadó a bőrig ázott házaspárt, majd azt mondta nekik, hogy "Látom megtapasztalták a kinti vihart, majd én elmagyarázom, hogy miért áztak el. Amúgy sok érdekességet lehetett látni az OMSZ-nél. Megnéztük pl a TV stúdiót ahonnan adták az időjárás jelentéseket. Jó volt látni a sok régi szép műszert amivel megfigyelték régen az időjárást. A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Régen is volt sok tornádó és tuba, de nem volt Időkép.
Láttam már. Lenyűgöző eszmefuttatásokkal van tele. Ha csak a negyede igaz....
Én is ezen gondolkoztam, hogy régen is biztosan volt csak nem tudtunk erről ilyen szinten, mert nem volt világháló. Most meg felfújják a dolgot a világvége rajongók...
Azért ez a kérdéskör nem ilyen egyszerű, hogy volt régen is tornádó... volt de nem Magyarországon! Most meg Zalaegerszegen is akár pill. alatt kialakul a szupercella, igaz még nincs olyan nagy mint az amcsiknál, de ami késik az nem múlik....
Na és a radarképen mik azok a pöttyök: http://kepfeltoltes.hu/130623/idokep_miez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez egy kompozit radarkép. A villámtérkép és a radarkép összefésült képe. Úgyhogy villámok.
Köszönöm szépen a felvilágosítást.
Nagyon szívesen.
Na ezt Na ezt vajon a szekrény aljára kell felcsavarozni és csak a csőnél kivágni egy lyukat, vagy az egészet bele kell süllyeszteni a szekrény aljába és alul csak a kihúzható része látszik?
Szerelheted így is úgy is. Bővebben: Link De magában a falra is. Ahogy neked tetszik.
Köszi, akkor így értelmeztem:
- Magában a falra talán azért nem szerencsés, mert akkor látja az ember a csövet is meg a fém homloklemezt is. - Ha alá van rakva, akkor a cső már nem látszik, a homloklemez viszont igen (bár eltarható színben azonos takarólemezzel). - Ha bele van süllyesztve, akkor semmi nem látszik belőle, viszont akkor kell fölé egy polc, ha tárolásra is akarja használni az ember a szekrényt.
Tabletekkel kapcsolatban tennék fel egy kérdést, hátha valaki segít eldönteni a dilemmát. Lenne két kínai tablet, amit nézegettem, egész jók és a áruk is az. A lényeg, hogy melyiket lenne jobb megvenni. Első. Ebben jobb felbontású a kijelző, viszont kisebb sebességen megy, meg ha jól tudom a cortex A5-ös proci gyengébb is. Második. Ebben kisebb felbontású a kijelző, viszont nagyobb a sebessége és az A9-es proci elvileg jobb is. Tv-re szeretném kötni, filmet nézni, stb, ezért fontos a HDMI kimenet, de néha azért netezni, játszani is szeretnék, saját kijelzőjén keresztül.
Sziasztok!
SEGÍTSÉGET szeretnék kérni!! Elnézést a nagybetűért, de már túl vagyok egy egy órás szívrohamon. A problémám elég nagy, pontosabban 250GB-nyi. Van egy 250GB-os merevlemezem külső USB-s mobilrekben. Elég ritkán van használva, csak adatok tárolására, archiválásra használom. Ma másoltam rá adatokat és kiírta, hogy megtelt a lemez. Nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam majd délután letörlök róla valamit, hogy legyen hely. Most délután előveszem, bekapcsolom és nem akarja felismerni az asztali gép, se a laptop. Felpörögni felpörög, az XP felismeri, de semmi nem történik. Nem tudom megnyitni. Az asztali gépbe belerakva rendesen, formázni akarja állandóan a merevlemezt. Olyan, mintha teljesen szűz lenne. 0Mbájtot jelez lemezfoglalásnál. Valaki tudna nekem segíteni, hogy ne vesszen el az összes adatom? Van valami technika vagy program amivel orvosolható a probléma? A segítséget előre is köszönöm. Krisztián A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2013
Ebbe a topicba tedd föl a kérdésed. Egyrészt mert itt OFF és a modik kiveszik, másrészt ott vannak a hozzáértők és hamarabb kapsz választ.
Nem tudom mióta vásárolsz a Pandától, én a Tiny-éktől rendelgettem, le a kalappal a gyorsaságuk és a megbízhatóságuk előtt. Náluk is megtalálható, kicsivel nagyobb tudású gép is mint amit linkeltél: Cortex-A9 Dual-core 1.6G proci, 1G RAM, kicsivel erősebb akksi, de a döntés a te kezedben marad.
![]() Bővebben: Link
Amit kinéztél az beépíthető típus csak, a hozzá csomagolt szett is arra való, tűzhely feletti szekrény alsó felébe tűnik el a dobozolás, mindössze az alsó 4cm körüli inox sáv marad látható, aminek az első része kihúzható, az elszívási felület megnagyobbítása miatt.
Dobozolás Bővebben: Link és ami marad látványnak kb. Bővebben: Link Persze a választék mint a tenger... |
Bejelentkezés
Hirdetés |