Hellosztok.
A youtube-on talált videok alapján elkészítettem saját hdd-speakereimet

csináltam egy how-to-t hogy hogyan lehet könyen elkészíteni, képekkel, csak rosz (kidobandó) vinyó kell hozzá.
Jó szórakozást
Hdd speaker építése képekkel
üdv
zc
Hello!
A poziciónáló tekercs kivezetéseit miért tépted le?
Vissza követhetted volna a lengőszallagkábelen melyik 2 ér az és oda csatlakozhattál volna.
A lengő szallagkábelre nem jobb csatlakozni avagy annak a HDD panelen lévő csatijára?
A teljes olvasóerősítőpanelt leszedve ezzel is könnyítetted a mechanikát ?
hát az elsönél véletlen téptem le, a másodiknál meg rajtahagytam, és halkabb volt, ugyhogy arról is leszedtem. Elöször a tekercs kivezetéseihez volt kötve, de állandoan leszakadt a zöld, ugyhogy azt így hátravittem, így 4 órát szólt folyamatosan, és nemlett semmi baja. Ha kivettem a lemezt, akkor nemvolt jó, ha forgott a lemez, akkormeg voltak kicsit mélyebb hangok is, mert az olvasofej vagy fél centit kilengett, viszont hangos volt a motor. Valami dobozba bekéne tenni, mert akkor marha jó hangja lehetne

Érezni ahogy a mély hangoknál remeg az egész vinyó, csak hallani nemlehet.
Hello!
Érdekes ötlet, vinyóból hangszóró
Kiváncsi lennék a hangjára! Nem tudnád felvenni?
megprobálom felvenni, de csak telefonnal tudom. Amúgy ha volt sokol rádiód, akkor kb közel ojasmi

Én kipróbáltam egy 2gb-os seagate hdd-vel.Eléggé csalódtam benne. :no: Asszem maradok a jó öreg hangszóróknál.
azé nemá a sokolnak tök tiszta hangja volt
12 voltot adsz neki? leírnád légy szi részletesen h hogy kell uzibe! muszáj kidobós vinyó?