Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Én legszívesebben összekukorékolnám a hangfal gyártókat,hogy nézzék meg referencia munkaként s gondolkodjanak el.Őszintén gratulálok!Ezek annyira szépek,hogy felesleges bármilyen további jelző.
Szia!
Hát aki profi az profi. Gyári szintű kivitelezés (a fényképek alapján). Gratulálok, ráadásul a design is tetszik. (Ha gonoszkodni akarnék, mondhatnám, hogy megnézném életben, közelről, de jók a fotók, elhiszem.) Mégegyszer gratula és ALAPÍTS HANGFALGYÁRTÓ vállalkozást, mert ha ez a kivitelezés gazdaságosan tartható, szerintem lenne jövője. Ha gondolod, keress meg privátban. Hely, némi szerszám, meg talán egy kis tapasztalat is lenne a gyártáshoz. Üdv:Zsolt A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Én, ha ilyet látok, mérges leszek, mert "én miért nem tudok ilyet csinálni?". Szép munka le a kalappal.
Szia!
Nem emlékszem rá, mikor láttam ilyen szép hangdobozokat itt a fórumon (meg akárhol), ha láttam egyáltalán. Nagyon szépek lettek! A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Szemet gyönyörködtető munkák!
Gratulálok hozzájuk!
Sokan méltatták már a dobozaidat, de nem is véletlenül! Én amikor megláttam, csak ez jött át: aztaku..
Gyönyörűek, mintaértékűek, követendő példaként állnak itt a képek! Legyen bennük sok örömed!
Ezek milyen hangszórók? Amit mostanában bolti számítógép dobozkákban is látni? Hol lehet ilyet beszerezni?
Idézet: „Én, ha ilyet látok, mérges leszek, mert "én miért nem tudok ilyet csinálni?"” Miért ne tudnál? Csak szerszám, leírás, anyag, hely és elhivatottság (imlicite sok sok türelem) kell hozzá! A képeket elnézegetve én biztos nem fogok neki egy ilyennek, noha nagyon tetszik a végeredmény. Asszony el is válna, ha a gyerekszobát ilyen mértékben szétbombáznám Viszont a kedvemet határozottan meghozta az igényesebb készülékdobozokhoz. Hogy mik vannak . . . az én Édesapám is épített fiatalkorában hasonló kistraktort, 250-es pannónia blokk, moszkvics váltó és hátsó híd, felénk ezek az alkatrészek voltak akkoriban elérhetőek.
Ehhez pedig nem is tudom mit szóljak . . . gyönyörűek
Megépítettem ezt a ledmátrix kijelzőt!Bővebben: Link
Én ezt nem tartom valószínünek Ahhoz felesleges,még hangfalat is csinálni
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Ahogy az johny999 linkjéből is kiderül, Fountek FR89EX a hangszóró pontos típusa, és kötve hiszem, hogy ilyet építenének PC-hangfalakba (pedig milyen jó lenne...).
Ez egy nagyon komoly, alumíniumöntvény-kosaras hangszóró, neodymium mágnessel, alu membránnal. Az országban az ATC-nél lehetett kapni, nagyságrendileg 10 eFt körüli áron darabját (ami már eleve jónak számított a külföldi árakhoz képest), viszont sajnos ők megszüntették a hangtechnikai részlegüket... Én végkiárusításkor vettem ezt a 2 párat fél áron, így egy pár hangfal anyagköltsége 20eFt alatt marad, ami egyszerűen nevetséges ha a kapott hangminőséget nézzük. Nem azt mondom, nem diszkózásra való, de az a részletezőképesség, és térleképzés, amit hangszeres zenén produkál, messze túlmutat az árán, a doboz-konstrukciónak köszönhetően pedig méreteit meghazudtoló mélyek jönnek ki belőle... A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Nagyon jo lett!Legalabbis az enyem mellett.
En is megepitettem, de valamiert nem akar mukodni az enyem.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat, igazán jólesik!
Sziasztok!
Elkészítettem legelső ledes mátrixom. A kapcsolás és a program is saját tervezésű. Most is törekedtem a méretekre Bővebben: Link
Köszönöm a választ!
Ez valóban nem az a kategória, csak kicsi alu membránost eddig csak azokban a dobozkákban láttam. Amúgy akkor ez nekem való lenne, a diszkó nem az én világom, én a szép hangot kedvelem. A hangfalaid kivitelezése meg fantasztikus!
Ügyes!
Jó úton haladsz a led kocka felé.
Ami a készülékdobozokat illeti, építettem már dizájnban (de legalábbis színben) a hangfalakhoz passzolót, talán ez is ihletet adhat valakinek
Nem akarom nagyon tele szemetelni a topikot, mivel voltak már korábban itt közzétéve ezek a munkák, csak egy-egy képet teszek be... Ha valaki esetleg nem látta, és érdekelnék további képek, az alábbi fotóalbumokban megtalálja: HTA-30 Class A erősítődoboz
Nem gyengék a munkáid!
Na erről kell példát venni! Ez az igazi munka!
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Wow,* igazi Mester vagy! Még több ilyen szép munkát kívánok Neked.
*? A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Végignéztem a galériát a készítés folyamatáról, még most is keresem az állam a földön! Nagyon jók a rögtönzött szerszámok. Két dolgot fűznék hozzá; az első, szerintem soha ne add el, mert bánni fogod! A második; vizsgáltasd ki magad, mert nem vagy teljesen százas, hogy ezt végigcsináltad!!! Szerintem Te vagy a világ legtürelmesebb embere! Gratulálok a munkádhoz!
Hihetetlen szép, gratulálok!
... ha már ATC-nek is teszik... |
Bejelentkezés
Hirdetés |