Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2162 / 3692
(#) szamóca hozzászólása Szept 12, 2013 /

(#) nagy hoho hozzászólása Szept 12, 2013 /

Régen ettünk már. A feleségem névnapjára és házassági évfordulónkra készítettem egy kétszemélyes tálat, ami hat személyesre sikerült. Az első képről lemaradt a a sült kacsamell.
Menü: Gordon blue, máj rántva, máj baconba göngyölve, sütve, sült kacsamell,Rántott karaj, rántott csirkemell, A gombát elfelejtettem kirántani pedig a majonézt is elkészítettem hozzá.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
(#) mate_x válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

Jól néz ki
(#) granpa válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

Már Te is 'bacon'-ba göngyölsz, szalonna helyett? Na , most még egyszer meg kell vacsoráznom.
(#) Frankye válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Isten éltessen mindkettőtöket nagyon sokáig!
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Gratulálok nektek. Remélem nem maradtatok éhen.
(#) Doncso válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Gratuláció! Még vagy 100 ilyet.
(#) vicsys válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Gratula az évfordulóhoz! A kaja is nagyon szépen sikerült, már folyik a nyálam. Csupán egy apróság: Az nem Gordon blue, hanem Cordon Bleu. Nem vagyok finnyás, de ha egy étterem étlapján így van írva, akkor ott nem eszek.
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
(#) Doncso válasza vicsys hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Ha egyszer eljössz Doncso falvára, akkor tálalok neked kordon blő-t azt elfogadod?
(#) vicsys válasza Doncso hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Naná, hogy igen! Hoho kajáját megenném, nem azzal van gond.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy olyan étterembe szerveztem a családi- ünnepi ebédet, ahol gordon-nak és blue-nak volt írva. A húsleves, meleg víz volt, valami kínai Vegetával megbolondítva és a (szerintem) mexikói mirelit zöldségből volt a betét, mert kukoricát is találtam benne. Ezután jött a rémálom. A gordon szelet, egy összeégetett cipőtalp volt panírozva. Benne a reszelt sajt nem olvadt el. Találtam még 3db. 3x3mm-es gépsonkaszelet kockát is. A hercegnő burgonya, maradék fűrészpor- burgonyapüréből volt készítve és szét volt folyva. A megkívánt ubisalin nem volt ecet (és amúgy nem kötelező) fokhagyma sem. A sör viszont kellemesen langyos volt, mindezt megkoronázva. A pincér majdnem teli tányérokat szedett le és megkérdezte: "Hogy ízlett az ebéd?" Ekkor jutott eszembe Chuck Norris és a pörgő rúgása... Miután röviden elmeséltem a gondunkat, duzzogva távozott. Ekkor egy kicsit már morcos voltam, mert a harmadik hívásra sem jött oda, hogy fizethessünk. Életemben először nem adtam borravalót, pedig tudom, hogy nem Ő a hibás, hanem a konyhafőnök és az üzletvezető.
(#) Doncso válasza vicsys hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Nem adtál neki jattot? Na szégyeljed magad. Épp Norberto barátom jutott eszembe erről, képzeld, főztem itthon jó kis marhalábszár pörit bográcsba, aztán feltettem face-re, mindenki like-olta, aztán Norberto-nak is tetszett, valamit beszéltünk is a kajáról, mondtam, ha eljön érte, akkor megtömöm, na képzeld, elbiciklizett hozzám a 3. kerületből szigethalomra érte! Szegény elindul úgy hogy nem beszéltük meg, én elmentem itthonról, nem tudtam, hogy ő elindult, de a számomat meg nem tudta, eltekert idáig, ahol defektet kapott, na ez tetőzte a bajt, én véletlen anyáméktól felmentem face-re na ott láttam, hogy elindult, Zenetom barátom közreműködésével megtaláltuk egymást, a bringát elhoztam hozzánk, megragasztottam, és természetesen a marha pöri nem maradhatott el, időközbe beesteledett, így a ragasztás közbe az akkut is feltöltöttük a bringán, így lámpa is lett, végül is happy end lett, de jól meglepett, én nem gondoltam, hogy elindul tényleg. De a lényeg amiért eszembe jutott a sztori, hogy háznál biztos jobb kaját kapsz mint ilyen kisüzemi étteremnek nevezett konyhán. Undorító.
(#) gkari válasza vicsys hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Hátha nem mndenki tudja: a "Cordon Bleu" franciául:Kék szalag, amit a Titanic próbált megnyerni, ezért a hajó főszakácsa kitalálta ezt a kaját-1912-ben. A kaja fennmeradt, a hajó sajnos nem.
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Amiért pedig örök hála és köszönet és .... és ... és ... azóta is könnybe szorul a szívem, amikor rátok gondolok!
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Ennyire rossz volt a pöri?

Nem, épp ellenkezőleg!

Ez a beszéd ! miller volt azóta? Ne mondd hogy nem.

Volt! Bejött. A hírét is továbbadtam már több emberkének!
(#) jani1987 hozzászólása Szept 13, 2013 /

Hogy fogom kiheverni a holnapi 26. szülinapomat még nem tudom. Bár nálunk emiatt nem lesz családi rendezvény.

Mondtam én neked. Hiába. Ami jó az jó.
(#) szamóca hozzászólása Szept 13, 2013 /

Ma 50 éves a kompakt kazetta.
(#) Leraz válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Isten éltessen,több jövedelmet.
Azért sapkát ne vegyél fel holnap mert nem tudod majd mitől fáj a fejed..
(#) laszlo raduj válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Szia!
Isten eltesen!
Szerelje be a vecebe egy asztalt, amin elfer a PC-ed es egy tal, legyen ahonan megozd velunk milyen a 27-dik eletev .

Ja es ne feled " megis forog a fold".
(#) jani1987 válasza Leraz hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Idézet:
„mert nem tudod majd mitől fáj a fejed..”

Tudom mitől: az asszony hiánytól. Most fűzöm az egyik csajt és próbálok egy randi félét összehozni vele, bár ebből a szempontból nem egy egyszerű eset.
(#) Gabó válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Egyszerű esetet nem is fogsz találni, mert nincs egyszerű esetű asszony
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Gratulálok hozzá. Én pont ma vagyok kétszer annyi, meg kettő. A családi rendezvényhez család kell.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Ahogy Gabó mondja, egyszerű est nincs. No de mi van a fogorvossal?
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Foglalt a project sajna.
(#) nagy hoho hozzászólása Szept 13, 2013 /

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat a kékszalag nevét megjegyzem.
Eddig mi is étterembe mentünk ezen a jeles napon. De tavaly hasonló képen jártam mit Viktor.
Tiszaszőllősre mentünk egy általunk ismeretlen étterembe, amit mások dicsértek. Már gyanús volt, hogy egyetlen vendég sem volt. Nem baj gondoltam, kevesebbet kell várni a kajára. Mikor előkerült egy nő közöltük, hogy vacsorázni szeretnénk. Ezen meglepődött és mondta, hogy megpróbál keresni egy szakácsot.
Addig nézzünk körül. Nem ragozom az étterem tele volt legyekkel csak úgy tudtunk enni, hogy egyikünk az étlappal hessegette őket amíg a másik evett. A mellettünk lévő asztalon ült egy macska, egy másik nyávogott, kaját kért. Amikor nem adtunk elkezdte nyalogatni a seggét. Undorító volt. Ezért döntöttem úgy ,hogy otthon készítem
Amikor szóvá tettem azt mondta az előbbi hölgy, hogy itt van egy farm állatokkal és ilyen helyen a légy és a macska természetes. Hozzá teszem az étterem minden ablakán volt szúnyogháló mégis a nagy kétszárnyas ajtók voltak nyitva: Tehát ez a személyzet hanyagsága volt.
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Ezt hívják negatív reklámnak.
Következő: »»   2162 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem