Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hordjál kötött sapkát, az véd a hideg ellen (nehogy úgy járj mint a viccbeli nyúl).
Szia.
Ne is haragudj de épp ma kaptam 2 levelet innen. 4 napja regisztrált és küldjem el neki a könyvet.(Ékezetek hébe-hóba) Az,hogy melyiket (?) sehol.Felőlem lehet az illető akár Oscar díjas művész is akkor sem fogom tudni,hogy mit is akar..Azért ha írok valakinek minimum az,hogy helyesen teszem. A Hófehérkét meg nincs időm beszkennelni... A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
Régen ettünk már. A feleségem névnapjára és házassági évfordulónkra készítettem egy kétszemélyes tálat, ami hat személyesre sikerült. Az első képről lemaradt a a sült kacsamell.
Menü: Gordon blue, máj rántva, máj baconba göngyölve, sütve, sült kacsamell,Rántott karaj, rántott csirkemell, A gombát elfelejtettem kirántani pedig a majonézt is elkészítettem hozzá. A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
Már Te is 'bacon'-ba göngyölsz, szalonna helyett?
Na , most még egyszer meg kell vacsoráznom.
Isten éltessen mindkettőtöket nagyon sokáig!
Gratulálok nektek.
Gratula az évfordulóhoz! A kaja is nagyon szépen sikerült, már folyik a nyálam. Csupán egy apróság: Az nem Gordon blue, hanem Cordon Bleu. Nem vagyok finnyás, de ha egy étterem étlapján így van írva, akkor ott nem eszek.
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
Ha egyszer eljössz Doncso falvára, akkor tálalok neked kordon blő-t azt elfogadod?
Naná, hogy igen! Hoho kajáját megenném, nem azzal van gond.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy olyan étterembe szerveztem a családi- ünnepi ebédet, ahol gordon-nak és blue-nak volt írva. A húsleves, meleg víz volt, valami kínai Vegetával megbolondítva és a (szerintem) mexikói mirelit zöldségből volt a betét, mert kukoricát is találtam benne. Ezután jött a rémálom. A gordon szelet, egy összeégetett cipőtalp volt panírozva. Benne a reszelt sajt nem olvadt el. Találtam még 3db. 3x3mm-es gépsonkaszelet kockát is. A hercegnő burgonya, maradék fűrészpor- burgonyapüréből volt készítve és szét volt folyva. A megkívánt ubisalin nem volt ecet (és amúgy nem kötelező) fokhagyma sem. A sör viszont kellemesen langyos volt, mindezt megkoronázva. A pincér majdnem teli tányérokat szedett le és megkérdezte: "Hogy ízlett az ebéd?" Ekkor jutott eszembe Chuck Norris és a pörgő rúgása... Miután röviden elmeséltem a gondunkat, duzzogva távozott. Ekkor egy kicsit már morcos voltam, mert a harmadik hívásra sem jött oda, hogy fizethessünk. Életemben először nem adtam borravalót, pedig tudom, hogy nem Ő a hibás, hanem a konyhafőnök és az üzletvezető.
Nem adtál neki jattot? Na szégyeljed magad.
Épp Norberto barátom jutott eszembe erről, képzeld, főztem itthon jó kis marhalábszár pörit bográcsba, aztán feltettem face-re, mindenki like-olta, aztán Norberto-nak is tetszett, valamit beszéltünk is a kajáról, mondtam, ha eljön érte, akkor megtömöm, na képzeld, elbiciklizett hozzám a 3. kerületből szigethalomra érte! Szegény elindul úgy hogy nem beszéltük meg, én elmentem itthonról, nem tudtam, hogy ő elindult, de a számomat meg nem tudta, eltekert idáig, ahol defektet kapott, na ez tetőzte a bajt, én véletlen anyáméktól felmentem face-re na ott láttam, hogy elindult, Zenetom barátom közreműködésével megtaláltuk egymást, a bringát elhoztam hozzánk, megragasztottam, és természetesen a marha pöri nem maradhatott el, időközbe beesteledett, így a ragasztás közbe az akkut is feltöltöttük a bringán, így lámpa is lett, végül is happy end lett, de jól meglepett, én nem gondoltam, hogy elindul tényleg. De a lényeg amiért eszembe jutott a sztori, hogy háznál biztos jobb kaját kapsz mint ilyen kisüzemi étteremnek nevezett konyhán. Undorító.
Hátha nem mndenki tudja: a "Cordon Bleu" franciául:Kék szalag, amit a Titanic próbált megnyerni, ezért a hajó főszakácsa kitalálta ezt a kaját-1912-ben. A kaja fennmeradt, a hajó sajnos nem.
Amiért pedig örök hála és köszönet
és .... és ... és ... azóta is könnybe szorul a szívem, amikor rátok gondolok!
Ez a beszéd ! miller volt azóta? Ne mondd hogy nem.
Volt! Bejött. A hírét is továbbadtam már több emberkének!
Hogy fogom kiheverni a holnapi 26. szülinapomat még nem tudom. Bár nálunk emiatt nem lesz családi rendezvény.
Mondtam én neked. Hiába. Ami jó az jó.
Isten éltessen,több jövedelmet.
Azért sapkát ne vegyél fel holnap mert nem tudod majd mitől fáj a fejed..
Szia!
Isten eltesen! Szerelje be a vecebe egy asztalt, amin elfer a PC-ed es egy tal, legyen ahonan megozd velunk milyen a 27-dik eletev .Ja es ne feled " megis forog a fold". Idézet: „mert nem tudod majd mitől fáj a fejed..” Tudom mitől: az asszony hiánytól. Most fűzöm az egyik csajt és próbálok egy randi félét összehozni vele, bár ebből a szempontból nem egy egyszerű eset.
Egyszerű esetet nem is fogsz találni,
mert nincs egyszerű esetű asszony
Gratulálok hozzá. Én pont ma vagyok kétszer annyi, meg kettő.
A családi rendezvényhez család kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Na , most még egyszer meg kell vacsoráznom.
és .... és ... és ... azóta is könnybe szorul a szívem, amikor rátok gondolok!
mert nincs egyszerű esetű asszony