Fórum témák
» Több friss téma |
Gondoltam, hátha valaki tudja.
![]() ![]()
Szia!
Már mint ezt Idézet: úgy kell érteni,hogy itt Magyarországon?Odakint nem lehet? „Vegyi anyagokat, pl. vasklorid, otthon fogok beszerezni”
Természetesen lehet, de ha Magyarországon olcsóbb, és éppen hazalátogatok, akkor miért ne vennék ezt azt? Pl. TN-150-et. Persze van ami Németországban olcsóbb, pl. WIMA kondik.
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
2011-ben felszámolták a Céginfó szerint...
Már ezt is?
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
Ki tudja... a telefonszámukon lehet próbálkozni, hátha csináltak új céget, és a telefont megtartották. Vagy ha arrajárna valaki, és személyesen megnézné a helyet, talán kiderül. Én nem sűrűn fordulok elő Szombathelyen.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
A Google Maps-el bármikor arra járhatsz. Beütöd a címet a maps.google.com keresőjébe, amikor megmutatta, lehúzod a sárga kis emberkét, és ha a kék csík megjelenik az utcán, akkor le van fényképezve. Én egy Farkas utcai címet találtam a cég nevére rákeresve, ott egy családi ház van. Kis szerencsével a cég volt tulajáé.
Tekercselőknél, szervizeknél próbálkoztál már? ~0.22 x kg/Ft-ért megveheted.
Már kérdeztem sok helyen, de biztos nem mindenütt... Misk mellett lakom szeretnék célirányosan menni, mert már többet kérdezősködtem mint valami házaló.
![]() Milyen mértékegységet írtál? ![]()
Csak megsaccoltam a súlyát a 30m, 1mm-es drótnak (~22dg), és szoroztam a kg/Ft-tal (nem tudom most mennyi az ára egy kg-nak).Miskolcon nem vagyok ismerős, ~400km-re van.
Olyan, praktikusan műanyagból készült "C" profilt keresek, amelyet 1.2m hosszan 6mm vastag anyagra, élvédőként rá lehet húzni.
Még konkrétabban: Fali csempével van leburkolva egy ablakpárkány, és a belül lévő túlnyúló csupasz csempe élére kellene valami "esztétizáló" ![]() Irodatechnikában használnak ilyet ami pont jó lenne, csak ott meg az 1.2m nem járatos hosszúság (füzetben ritka ez a lapméret) ![]() Más javaslat is jöhet ![]()
Szia!
Alternatívaként: ha egy 3-4 eres kábelből levágsz egy alkalmas darabot, hosszában felvágod, kiveszed az ereket belőle akkor azt rá tudod illeszteni a csempe élére. Lehet, hogy nem szorul rá nagyon de nem is esik le. Esetleg rá is ragaszthatod. Gondolom ilyesmit keresel A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Köszönöm szépen, azt hiszem az "ilyesmit" alatt a "szilikon élvédő, 6mm" az amire vágytam.
![]()
Hol érdemes hangszórókat venni? Olyan aminek van webáruháza, csomagküldés is van, lés nem horror áron. keresgélek, de nem igazán találtam eddig olyat ami tetszik.
HiFi célra kellene mély hangszóró, 8 ohm, 165mm, és minimum 90dB érzékenység, de inkább nagyobb....
Hali!
A képen látható motort keresek magyar kereskedelemben, de csak ezt találtam. Köszi a segítség!
Én ugyan Szombathelyen élek, és elektronikával foglalkozom, de ilyen néven nem ismertem céget errefeé (PEAGY). Viszont van tippem hogy miről/kiről lehet szó, hogyha huzalellenállásokkal (potival) és kondikkal foglalkoz(t)nak.
Nagy valószínűséggel Ő vette meg a szombathelyi Mikroshopot, azt neten megtalálod könnyen.
Hali. Szükségem lenne nagy mennyiségben 9Vos elemre. Honnan hevetnék olcsón?
Bővebben: LinkBővebben: Link Mi a különbség a két elem között?
A kapacitásuk. Nézd meg az adatlapjukat.
Egyik féláron van mint a másik, de a kapacitása nem a fele. 620R- 30h és 24h.
Kösz a választ. ![]() másik kérdésem még mindig, hol tudok jó áron beszerezni nagyobb mennyiségben?..
Például? Bővebben: Link
Szerintem a kínai piacon...
![]()
Sziasztok!
Vital Center ( 4 az 1-ben) konyhai robotgépünk (alapgép) tengelyvégén lévő műanyag lehajtórész ( kuplung) eltört. Ez biztosította a meghajtást valamennyi hozzákapcsolható géphez. ( őrlő, daráló, centrifuga...)Így most használhatatlan. Segítséget kérnék, hátha tudja valaki hol lehetne hozzá a hiányzó alkatrészt beszerezni, ki forgalmazza.... Ragasztatni nem lehet, mivel olyan apró darabokra tört,hogy lehetetlen összeilleszteni, vagy akár mintát venni róla. Kösz a segítséget.
Szia!
Azért próbáld meg valamennyire összerakni, hogy látható legyen a fazonja, és pesti ismerőssel a Baross utcai Alkatrészáruházban megnézetni (Orczy térnél). Kb. két hét múlva Pesten leszek, ha addig összepasszítod (legalább képet lássak, valami méretet), megnézem.vagy kérdezz rájuk. A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2013
Sziasztok! 2sc3326 tranzisztort keresek. Az ebay-t kihagynám, ha lehet. Esetleg helyette valamit tudtok?
Hali!
Ilyen tranzisztort keresek, vagy mivel lehet helyetesíteni?
Kellene nekem olyan trafó 230-ra, aminek sok független kicsi feszültségű tekercse van. Mondjuk 5-6x 3V. Galvanikusan teljesen független tekercsek kellenének. Nyák és toroid trafókat néztem hestore-ban, de jellemzően 1 független tekercs (a dupla táposaknál is csak leágazás van, de nem kettő külön tekercs). Néztem isolated dc-dc konvertereket, de az a tapasztalat róluk, hogy szeretnek hamar tönkremenni, és ahhoz képest nem éppen olcsók. Állóképes megoldás kellene.
Nem bánnám, ha lenne módja 5-6 külön tápot úgy csinálni, hogy ne kelljen 5-6 külön trafó. Ebből a valamiből nem csak 1 darab kellene, kézi barkács most nem jó tipp. |
Bejelentkezés
Hirdetés |