Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   249 / 444
(#) kérdező válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Gondoltam, hátha valaki tudja. Végül is fel tudom őket hívni.
(#) pilotitalia válasza kérdező hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Szia!
Már mint ezt
Idézet:
„Vegyi anyagokat, pl. vasklorid, otthon fogok beszerezni”
úgy kell érteni,hogy itt Magyarországon?Odakint nem lehet?
(#) kérdező válasza pilotitalia hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Természetesen lehet, de ha Magyarországon olcsóbb, és éppen hazalátogatok, akkor miért ne vennék ezt azt? Pl. TN-150-et. Persze van ami Németországban olcsóbb, pl. WIMA kondik.
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
(#) _vl_ válasza kérdező hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

2011-ben felszámolták a Céginfó szerint...
(#) kérdező válasza _vl_ hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Már ezt is? Végleg le is állt, vagy más cég gyártja ezeket az alkatrészeket?
(#) _vl_ válasza kérdező hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Ki tudja... a telefonszámukon lehet próbálkozni, hátha csináltak új céget, és a telefont megtartották. Vagy ha arrajárna valaki, és személyesen megnézné a helyet, talán kiderül. Én nem sűrűn fordulok elő Szombathelyen.
(#) Mengyán válasza _vl_ hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

A Google Maps-el bármikor arra járhatsz. Beütöd a címet a maps.google.com keresőjébe, amikor megmutatta, lehúzod a sárga kis emberkét, és ha a kék csík megjelenik az utcán, akkor le van fényképezve. Én egy Farkas utcai címet találtam a cég nevére rákeresve, ott egy családi ház van. Kis szerencsével a cég volt tulajáé.
(#) granpa válasza Dj Decybell hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Tekercselőknél, szervizeknél próbálkoztál már? ~0.22 x kg/Ft-ért megveheted.
(#) Dj Decybell válasza granpa hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Már kérdeztem sok helyen, de biztos nem mindenütt... Misk mellett lakom szeretnék célirányosan menni, mert már többet kérdezősködtem mint valami házaló.
Milyen mértékegységet írtál? Nem értem igazán mit jelent. A huzal kb 10dkg amire szükslégem van.
(#) granpa válasza Dj Decybell hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Csak megsaccoltam a súlyát a 30m, 1mm-es drótnak (~22dg), és szoroztam a kg/Ft-tal (nem tudom most mennyi az ára egy kg-nak).Miskolcon nem vagyok ismerős, ~400km-re van.
(#) Gafly hozzászólása Nov 2, 2013 /

Olyan, praktikusan műanyagból készült "C" profilt keresek, amelyet 1.2m hosszan 6mm vastag anyagra, élvédőként rá lehet húzni.
Még konkrétabban: Fali csempével van leburkolva egy ablakpárkány, és a belül lévő túlnyúló csupasz csempe élére kellene valami "esztétizáló"
Irodatechnikában használnak ilyet ami pont jó lenne, csak ott meg az 1.2m nem járatos hosszúság (füzetben ritka ez a lapméret)
Más javaslat is jöhet
(#) dudassandor1 válasza Gafly hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Szia!
Alternatívaként: ha egy 3-4 eres kábelből levágsz egy alkalmas darabot, hosszában felvágod, kiveszed az ereket belőle akkor azt rá tudod illeszteni a csempe élére. Lehet, hogy nem szorul rá nagyon de nem is esik le. Esetleg rá is ragaszthatod.
Gondolom ilyesmit keresel
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
(#) Gafly válasza dudassandor1 hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Köszönöm szépen, azt hiszem az "ilyesmit" alatt a "szilikon élvédő, 6mm" az amire vágytam.
(#) szili83 hozzászólása Nov 4, 2013 /

Hol érdemes hangszórókat venni? Olyan aminek van webáruháza, csomagküldés is van, lés nem horror áron. keresgélek, de nem igazán találtam eddig olyat ami tetszik.
HiFi célra kellene mély hangszóró, 8 ohm, 165mm, és minimum 90dB érzékenység, de inkább nagyobb....
(#) mraulajos hozzászólása Nov 5, 2013 /

Hali!
A képen látható motort keresek magyar kereskedelemben, de csak ezt találtam. Köszi a segítség!

100_3269.JPG

(#) orcika70 válasza mraulajos hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

(#) andras99 válasza szili83 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

hangszoro.net
(#) Szpisti válasza _vl_ hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Én ugyan Szombathelyen élek, és elektronikával foglalkozom, de ilyen néven nem ismertem céget errefeé (PEAGY). Viszont van tippem hogy miről/kiről lehet szó, hogyha huzalellenállásokkal (potival) és kondikkal foglalkoz(t)nak.
Nagy valószínűséggel Ő vette meg a szombathelyi Mikroshopot, azt neten megtalálod könnyen.
(#) jdani hozzászólása Nov 5, 2013 /

Hali. Szükségem lenne nagy mennyiségben 9Vos elemre. Honnan hevetnék olcsón?
Bővebben: LinkBővebben: Link
Mi a különbség a két elem között?
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

A kapacitásuk. Nézd meg az adatlapjukat.
(#) jdani válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Egyik féláron van mint a másik, de a kapacitása nem a fele. 620R- 30h és 24h.
Kösz a választ.
másik kérdésem még mindig, hol tudok jó áron beszerezni nagyobb mennyiségben?..
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Például? Bővebben: Link
(#) SzervízMacska válasza jdani hozzászólására (») Nov 6, 2013 /

Szerintem a kínai piacon...
(#) Boldacs hozzászólása Nov 6, 2013 /

Sziasztok!
Vital Center ( 4 az 1-ben) konyhai robotgépünk (alapgép) tengelyvégén lévő műanyag lehajtórész ( kuplung) eltört. Ez biztosította a meghajtást valamennyi hozzákapcsolható géphez. ( őrlő, daráló, centrifuga...)Így most használhatatlan. Segítséget kérnék, hátha tudja valaki hol lehetne hozzá a hiányzó alkatrészt beszerezni, ki forgalmazza....
Ragasztatni nem lehet, mivel olyan apró darabokra tört,hogy lehetetlen összeilleszteni, vagy akár mintát venni róla.
Kösz a segítséget.
(#) granpa válasza Boldacs hozzászólására (») Nov 6, 2013 /

Szia!
Azért próbáld meg valamennyire összerakni, hogy látható legyen a fazonja, és pesti ismerőssel a Baross utcai Alkatrészáruházban megnézetni (Orczy térnél).
Kb. két hét múlva Pesten leszek, ha addig összepasszítod (legalább képet lássak, valami méretet), megnézem.vagy kérdezz rájuk.
A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2013
(#) bored hozzászólása Nov 6, 2013 /

Sziasztok! 2sc3326 tranzisztort keresek. Az ebay-t kihagynám, ha lehet. Esetleg helyette valamit tudtok?
(#) mraulajos hozzászólása Nov 9, 2013 /

Hali!
Ilyen tranzisztort keresek, vagy mivel lehet helyetesíteni?
(#) mraulajos válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

Köszönöm!
(#) pajti2 hozzászólása Nov 9, 2013 /

Kellene nekem olyan trafó 230-ra, aminek sok független kicsi feszültségű tekercse van. Mondjuk 5-6x 3V. Galvanikusan teljesen független tekercsek kellenének. Nyák és toroid trafókat néztem hestore-ban, de jellemzően 1 független tekercs (a dupla táposaknál is csak leágazás van, de nem kettő külön tekercs). Néztem isolated dc-dc konvertereket, de az a tapasztalat róluk, hogy szeretnek hamar tönkremenni, és ahhoz képest nem éppen olcsók. Állóképes megoldás kellene.

Nem bánnám, ha lenne módja 5-6 külön tápot úgy csinálni, hogy ne kelljen 5-6 külön trafó. Ebből a valamiből nem csak 1 darab kellene, kézi barkács most nem jó tipp.
(#) _vl_ válasza pajti2 hozzászólására (») Nov 9, 2013 /

99.99%, hogy ilyet kereskedelemben készen, polcról nem fogsz kapni. Kisiparossal kell gyártatni.
Következő: »»   249 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem