Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Elkészült több hónap munka árán, szabadidőmet nem kímélve éjjel nappal a fedélzeti számítógépem.
Videó Leírás, bekötés
Jó lett, nekem is tetszik!
Viszont észrevettem pár helyen 1-1 apró betűkihagyást: - impulzus / főtengely (fordulat) - SZF = ... feszültsége - TMI = ... feszültsége
Szia!
Nagyon tetszenek a munkáid, mint ahogy ez az előerősítő is. Lehet róla valahol olvasni infokat? Esetleg tudnál segíteni az utánépítésben? Nyákrajz, kapcsolási rajz, alkatrészlista stb. ? Szeretnék egyet én is építeni, mert néhány torzítóhoz szükséges. Köszönöm.
Itt az oldal közepén található, innen építkeztem én is!
Bővebben: Link
Kezembe akadt két HDLU-1414 -es kijelző, gondoltam csinálok az egyikből egy hőmérőt. Egy hátránya van, tíz lábon kell vezérelni, cserébe viszont eléggé szokatlan. A tizedesjelzőt helyettesítő nyíl lefelé mutat 0 °C alatt.
Az egyik hölgy ismerősöm születésnapjára készítettem egy kis ajándékot. Az üveg díszt (az idő rövidsége miatt) vettem, a fa tartó és az elektronika saját készítés. Az elektronika tulajdonképpen egy komparátorral felépített alkonykapcsoló, a szenzor egy fotoellenállás, a táp pedig egy telefontöltő. 5 db smd fehér LED szolgáltatja a fényt.
Ötletes. Grat.
Nekem is nagyon tetszenek ezek a kijelzők, egy hasonlóból próbálok I2C-s kijelzőt építeni (pont a sok vezérlőláb miatt).
Valóban jó ötlet, főleg karácsony előtt....
Húúú, mi a típusa ennek a kijelzőnek? Nagyon tuti!
De jól nézz ki! Jó pici lett. Ez a kijelző nekem is tetszik!
Sziasztok.
Készítettem egy deprez műszeres órát. Íme a képek róla.
Hűűűű, ez mekkora vagány lehet! Videót csinálnál róla esetleg? Gratulálok az alkotásodhoz!
Szia. Köszönöm a dicsérő szavaidat, ime itt a videó amit kértél.
Bővebben: Link
Gratulálok ezt nagyon jól kitaláltad!!!
Szép munka! Ebben a színes kijelzős világban nem is gondoltam, hogy létezik ilyen is.
„Egy újszülöttnek minden vicc új”
Ez tényleg nagyon szupi. Gratulálok.
Gratulálok
, nagyon jó lett Bari
Avagy légdzsungelben számtalan ujratekerés után sikerült eltalálni mindent az önrezgő inverteremben ami a motorom gyujtásának fogja szolgáltatni a vellanyt. Remélem Nyemi is látni fogja a képet az utolsó pár mondatára hallgatva módosítottam a trafón és az eddigi 150V 5-10W helyett már 200-250V 25W-ot tudtam elérni a műszer szerint 480V-ot ami szerintem csak a tüskék miatt annyi valóságban terhelés alatt kb. 300v lehet maximum de ez már bőven elég így.
Csak elkészült!!
Már csak egy kis esztétika hiányzik róla. Szövet, feliratozás.
Jó lett bele az a gitár erősítő ahogy látom .
A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |