Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Jocker Slot nyerőgép vezérlő elektronika
Lapozás: OK   2 / 2
(#) gyuszuSS hozzászólása Nov 27, 2013 /
 
Tisztelt Urak!

Nem egészen nyerőgép,de egy játékgép fő nyákja, a mellékelt képeken látható nyák.
Érdeklődöm lehet -e ezzel valamit kezdeni.
Én eladnám, ha valakinek kellene.
(#) Bakman válasza neonline hozzászólására (») Nov 27, 2013 /
 
Több évig javítottam játékgépeket és szinte hihetetlen módon, évente volt legalább egy olyan hiba, amikor az egyik EPROM tartalma változott meg. Ezt a hibakódból lehetett tudni. Ha a gépről nem találsz semmilyen leírást a neten, halott ügy. Ha nálad is EPROM probléma van, végképp veszett ügy.

A gyártóktól soha nem sikerült EPROM tartalmat szerezni, mindig egy másikról kellett másolatot csinálni. Egy idő után már nem is kerestük őket.
(#) Bakman válasza gyuszuSS hozzászólására (») Nov 27, 2013 /
 
Ennek értéke nem sok ma már, otthoni játékra még jó lehet.

A csatlakozóra (Jamma) kell: 0V, +5V, +12V. A többi infó elérhető a neten. Ettől egyszerűbb egy MAME beüzemelése.
(#) neonline válasza Bakman hozzászólására (») Nov 28, 2013 /
 
Sok helyre írtam már, pl a Stellának is, de ők válaszra sem méltattak. Itthon is írtam pár embernek/cégnek, és néhányan válaszoltak is, sajna csak olyanok, akik nem tudtak segíteni. Gondolom akik segíthetnének, azok nem veszik rá a fáradtságot, hiszen nem áll érdekükben. Ez van. Valószínűleg nekem kell egy "ál" demot csinálnom hozzá. Ez egyáltalán nem egyszerű, szóval öreg napjaimra lesz mivel foglalkoznom. A léptetőmotorokat 50 Hz-ről simán be lehet indítani, csak egy vezérlő panelt kell gyártanom hozzá, az előlap égői mátrixba vannak kötve, és multiplex vezérlésűek. A meghajtó tranyók elérhetők, és kívülről vezérelhetők, szóval az is megoldható, csak persze rengeteg meló és bár semmi kedvem hozzá, muszáj valamit kezdenem vele, mert az egész így szép, de halott.
Köszi, hogy próbáltál segíteni!

Üdv
R.I.
(#) Bakman válasza neonline hozzászólására (») Nov 28, 2013 /
 
Erről beszéltem, a gyártók általában csak akkor válaszoltak nekünk is, amikor venni akartunk valamit... Szívesen ránéznék a masinára, de csak hétközben vagyok otthon, akkor is kevés szabadidővel...
(#) gyuszuSS válasza Bakman hozzászólására (») Nov 28, 2013 /
 
Köszönöm válaszod.
(#) neonline válasza Bakman hozzászólására (») Nov 28, 2013 /
 
Szombathelyi vagyok, szóval ez is problémás lenne.

Köszi
(#) poge77 hozzászólása Jan 13, 2014 /
 
Kedves fórumtársak!

Nemrégiben vásároltam egy aladdin5 nyerőgépet, de sajnos mint utóbb kiderült nincs meg benne a kassza+pénzkiadó érdeklődnék, hogy hol lehetne ilyet szerezni vagy valamivel lehet e esetleg helyettesíteni?
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem