Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
http://oldradio.tesla.hu/humor/vegyes/gyuribacsi.htm
(Cikk megnyitása helyett jobb klikk, link címének másolása, és akárhova meg beilleszted)
Legnagyobb, már többzör is végigröhögtem őket. ákos mesék....
Hír ma délkörül a rádióban:
A diákok ma történelmet írtak. (Történelem érettségi 2014)
Női űrhajós:
-Houston baj van! -Mi a baj? -ÁÁÁ hagyuk! -Na mi a baj? -Semmmi
Hali!
Nem tudom, ezt viccesnek tartjátok-e? Ez attól függ, hogy az asztal melyik oldalán ültök. Én háromszor nézetem meg egymás után. (van magyar felirat, ha valakinek nem kapcsolódna be automatikusan). Bővebben: Link
S ahogy mondani szokták!
" A borosta nem szúr! Csak jó oldalra kell születni!" .. XD
Konkrét fizikai fájdalmat éreztem, miközben végignéztem....
Sajna egy ilyen vezetéssel megáldott cégnél dolgozni, idegileg kimerítő. Mert bár itt viccesnek tűnik, de ha a feltételrendszer változik, akkor valóban léteznek ilyen cégek. Sajnos.
Én nem tartom viccesnek
. Egyszer komoly vitába keveredtem egy nemzetközi iparvállalat középszintű vezetőjével, mert felhívott, hogy az általunk szállított nagyító "elromlott", mert fordított képet ad. Egy darabig magyaráztam a fénytörést, meg a fókuszpontot, de végül kicseréltem a nagyítókat kisebb nagyításúra (rendeltek 3 db 10x nagyítólencsét, ami 3x képet ad ), így mindenki elégedett lett.
Pistike mi leszel, ha nagy leszel?
Szlovák mozgássérült. De hát miért? Mert nekik vannak a legklasszabb autóik Budapesten.
Ma szivattyúmat szereltem, elgondolkodtam, hogy miért szivattyú a neve, miért nem nyomattyú. 7m-ről szív, 20m-ig nyom adattábla szerint. Sőt ha talajszinten lenne a víz, akkor is a nyomását használnánk messzire spriccelni.
Ez is attól függ, hogy melyik végét nézed a készüléknek.
Én is pont ezen agyaltam a nyáron, amikor összeraktam egyet.
Pedig egyszerű...
Elsődleges a szívás...Különben nem volna mit nyomni...
Békának hogy lehet ennyi ideje ennyi marhaságot összehordani?
Ez olyan mint a rakodópart. Mert a tesz és a rak ige ugyanazt jelenti, mégis rakodópart, és nem teszedőpart.
Vagy ugyan ez a von és a húz, mégis vonat nem pedig huzat. A huzat valami teljesen más. A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2014
Idézet: „Vagy ugyan ez a von és a húz, mégis vonat nem pedig huzat.” Szerintem inkább húz, vagy tol. Mert a szivattyú először húz önmagához, utána pedig tol önmagától eltávolítva.
Nem a szivattyúra gondoltam, hanem arra, hogy ennyi erővel a vonatot is lehetne huzatnak hívni.
Na igen, ebből idéztem. Csak nem emlékeztem a címére.
Nem azért szólok bele mert a felvidéken lakom, hanem azért mert igazad van.
Rakodópart?.... Nórmális?
A part nem fog rakodni, hát ez kérem, nem fog nekik sikerülni! innen kaptam az ihletet:Bővebben: Link
Bevallom, ez a műfaj nekem nem tetszik. Akkor már inkább Hofi-Tiszta Őrültek háza.
De ahogy Sas mondta: Idézet: . „Nem vagyunk egyformák” A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2014
Azs azs!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

. Egyszer komoly vitába keveredtem egy nemzetközi iparvállalat középszintű vezetőjével, mert felhívott, hogy az általunk szállított nagyító "elromlott", mert fordított képet ad. Egy darabig magyaráztam a fénytörést, meg a fókuszpontot, de végül kicseréltem a nagyítókat kisebb nagyításúra (rendeltek 3 db 10x nagyítólencsét, ami 3x képet ad
Vagy ugyan ez a von és a húz, mégis vonat nem pedig huzat. A huzat valami teljesen más.