Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én meg pont a tábláról ismertem fel. A biztonsági őr itt terelt be...
Valószínűleg megyünk, de még a haversrác lagziba van és nem ítélőképes.
Megharagít megyek egyedül és nem érdekel semmi és senki, már most nagyon rákattantam erre a találkozóra.
Igazad van, csak fejből mondtam, de az iránynak jó. A Margó Tivadar utcában van ez a bejárat, a Kele utca és a Cziffra György utca közötti szakaszon. Utóbbi utca gyakorlatilag a Méta utca volt még régen, amíg egy körforgalommal ketté nem választották.
Sziasztok!én biztos hogy megyek
lenne pár eladó cuccom üdv lali
Szerintem a nem csajozásból az ő korában még nagyobb a baj.
Majd lesz más segítőd, ha nem jön.
Nem csajozásról van szó, csupán azt hittem idén nem ütközik az az esemény, amit az elmúlt kettő évben kihagytam a HE találkozó miatt, és idén készültem arra is..
Szia Kálmán!
Ha tudunk jönni a Zasszonnyal, akkor segítünk főzni is. Mi a tápoldat-tervezet? A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2014
Szia Geri!
Mint a tájékoztatóban szerepel: Gulyás. Mi az, hogy: "Ha tudunk jönni"?! A néppel tűzön-vízen át! Szia: Kálmán
Nagyon szépen köszönöm a felajánlásodat (azt hiszem mindenki nevében köszönhetem), és élnék is a lehetőséggel. A múlt évben / években bebizonyosodott a jó főztöd, így a mondást megfogadva a járt utat a járatlanért el ne hagyd elven, méginkább igényt tartanánk segítségedre.
Adagok és "forrás anyagok" tekintetében pedig keresni foglak még. Mégegyszer Köszönjük!
Sziasztok jön valaki Monor felé kocsival ? nem kéne vonatoznom
Elég baj az a te korodban mindig csajozásról kéne szónak lenni.
"egyik jobbkéz..."? Ezt hogy kell érteni? Mennyi jobb keze van granpa-nak?
Üdv Minden 'találkozósnak'!
Én Szegedről megyek autóval, eddig ha minden igaz max 4-en vagyunk, de van még 3 szabad hely. Ha valaki csökkenteni akarja az utazási költségeit...
Regisztrációt hogy lehet törölni? Úgy alakult, hogy 98% hogy végül nem megyek a találkozóra, és nem akarom feleslegesen foglalni a helyet a regisztráltak között, esetlegesen ,,személyemmel" is számolva pl kaja, stb terén.
Szia! melyik úton mész Szegedről én Monoron lakom és nm kellene vonatozni üdv lali
Én Gyál felől jönnék, ha valakit érintene. Nagykőrösi / Üllői út környéke négy szabad hellyel. Természetesen ingyen.
Végre eldőlt a sorsunk és megyüüünk mi is.
Kabáról megyünk a 4-es főúton, ha valakinek útba esünk, az szóljon, mert egy hely van még a kocsiba.
Töröltelek a listáról, ha mégis jönnél akkor egyrészt szívesen látunk, másrészt újra töltsd majd ki a regisztrációs lapot (adjunk esélyt annak a 2%-nak)
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
Szia ! én Monoron lakom szívesen mennék veled lenne pár dolgom a börzére
üdv Lali
Rendben van, lebeszélem haverommal és egyeztetünk. Nekem is van pár dolgom börzére.
![]() Sedan B-sPassat-al megyünk, úgy szedd össze a holmikat.
Szia mik lennének a dolgok a börzére
nekem energiatakarékos izzók csövek néprádió csöves erősítő
nekem alkatrészek, trafók, áramkörök, készülékek meg ilyesmik. Volna egy tombolára való, saját készítésű kis cuccom, ami mindenkit megmosolyogtat, csak hiányzik egy 20x18cm-es fekete plexi az elejéről, mert az nem tudtam beszerezni sehol. Azért kellene rá, hogy ne látszódjon a "bele", viszont a piros LED-ek fénye átjöjjön.
Esetleg ha akadna egy anódfeszültség-transzformátorod,akkor magyaro forintokért cserébe szivesen megszabadítalak tőle. Sajons az én csöves erősítőm még nem lessz kiállítva. Mivel alkatrészhiányos.
Ha valaki jön Eger irányból akkor vele szivesebben megyek én is.
Igen, a 4-esen szántunk felfelé a lehetőségek városából a mesés fények városába.
Akkor majd lehet hogy csatlakoznék hozzátok de ez még nem 100%-os!
Az sajnos nincsen, pedig szívesen segítenék Neked, bár van egy két trafóm, amit gőzöm sincs miből lettek kiszedve, majd megmutatom, hátha jók lennének rá.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Megharagít megyek egyedül és nem érdekel semmi és senki, már most nagyon rákattantam erre a találkozóra. 
lenne pár eladó cuccom