Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én is tudok elosztót meg hosszabbitót ha kell.
Mindenkinek: Ha több van, az nem akkora baj, mint ha nincs elég.
Szép napot !
Engem csak az érdekelne nagyon, hogy a versenyről mikor lesz információ meg milyen alkatrészek lesznek.
Sziasztok!
Eldőlt a kérdés: Mi is jövünk a Zasszonnyal, és segédkezünk Granpa-nak a főzőcskében, hogy minél hamarabb legyen tápoldat. Természetesen a jelentkezési lapot kitöltöttem két példányban. A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Itt a várva-várt versenykiírás!
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Lesz, ugyan úgy előre nyomtatott névjegy, a "beiratkozáskor" fogjuk odaadni.
Szeretném megkérdezni, hogy Békéscsaba környékéről megy e valaki a találkozóra?
Egy olyan kérdésem lenne, mivel viszonylag közel vagyok a helyhez, és ha az időjárás jó lesz, akkor biciklivel mennék. Van-e lehetőség annak biztonságos tárolására a találkozó időtartama alatt? Pl, figyelt parkolóban valamihez hozzáláncolnám, vagy valami?
Figyelt parkoló az nincs, de valamihez hozzáláncolás az van, pl,átlátszó fémkerítés.
Vagy odaláncolod a moderátorok asztalához
![]() Nyugi, van bőven hely lelakatoláshoz úgy, hogy folyamatosan szemmel tudod tartani a "drágaságot".
A Keleti pályaudvartól nem megy valaki a találkozóra? Én vonattal megyek fel Pestre és egyedül elég hosszú lesz az odajutás.
Más:
Mint további plusz ingyenes (de lényegi anyagbiztosítás és garancia nélkül) szolgáltatás: - Viszek krimpelő (RJ11/RJ45) fogót. Ha valakinek éppen kábelt kellene csinálni/javítani... - Ugyanitt vezetékes telefon és telefonközpont bevizsgálás és szaktanácsadás... Mellesleg ha valakinek van BNC-hez vagy F csatlakozóhoz krimpelője, lehet hogy arra is lenne kereslet...
Ha nem mész be a Keletibe, akkor nem annyira. Leszállsz Rákoshegyen és felülsz a 198-as buszra. Háztól házig visz
![]() Másnak is ajánlom, aki keletről vonattal jön...
Remek, akkor nem kell buszoznom kerülőúton. Legrövidebb út kb 2,5km és a busz minimum 8km.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Ezt nem értem
Olyasmi lehet, mint az én éjszakai hazajutásom. Gyalog fél óra, buszokkal egy-másfél... A lényeg, a busz nem feltétlenül a legoptimálisabb útvonalon megy.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Lenne egy kérdésem, miszerint én elvileg jelentkeztem a versenyre, de nem tudom hol kell megnézni a jelentkezési lapokat, hogy meg tudjam nézni. Gondolom most nem kell megint jelentkezni a versenyre, hogy már ismert a kiírás, de azért megkérdezem a tisztán látás végett.
Visszalépsz a szombat 3/4 8-as hsz-re, és lőn.
Így igaz, van egy kb 50m-es egyirányú út felénk nézve, és a busz ott előtte elfordul, és megkerüla a fél havannai lakótelepet, majd kb 5-6km után folytatja az útját. Na, monst én biciklivel vagy ott a járdán, vagy egy utcával feljebb, egy szűkebb részen el tudok menni, ahol a busz nem.
Az még mindig nem jött le, hogy segíteni akarsz, vagy sem. De a 198-as busz ettól függetlenül jár Rakoshegyi/Rákoskeresztúri viszonylatban, érintve a Bókay keretet...
El szeretnék jutni, de busszal sokkal több lenne mennem kispestről, mint biciklivel, mert azzal szinte légvoanalban jutok oda, míg a busszal kacskázok. Ezért kérdeztem, hogy biztonságba tudom-e helyezni a kerékpáromat.
Csinálunk még egy versenykiírást, kerékpár riasztó névvel, így elkészíthető lesz a megfelelő védelem, hogy nyugodtan szórakozhasson mindenki, miközben a saját kerékpárjuk biztonságban érzik magukat.
Támogatom!
Volt egy találkozó korábban, amelyikre én is biciklivel mentem. Sőt, ha jól tudom, Attila86 is volt, hogy kerékpárral jelent meg. Egyik bicikli sem tűnt el a helyszínről. Igaz, figyelgettünk rá, az sose árt, ha a közelben marad. Az egész találkozós helyszín egyébként, ahol az emberek tömörülni és beszélgetni szoktak, kb. 100-150 négyzetméter.
Szeretném megkérdezni, hogy Békéscsaba környékéről megy e valaki a találkozóra?
Sziasztok!
Ha minden igaz, idén végre eljutok a találkozóra. A déli pályaudvarról hogyan tudok legkönnyebben eljutni a Bókay-kertig?
Az idén nagyon érdekes áramkört választottatok a versenyre!
Sok fényképet készítsetek a találkozón azok kedvéért akik nem tudnak elmenni.
Szia!
Ha tudsz olyan vonattal jönni amely bejön Kőbánya Kispestre akkor nyert ügyed van, mert akkor csak felpattansz a 136E buszra, és az letesz a Bókay kert mellett. (A Fiatalság utcánál kell leszállni.) Ha csak a Délibe tudsz bejönni akkor el kell metróznod Kőbánya Kispestre. Ezt tudnám Neked javasolni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |