Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Az e heti börze ezek szerint dec. 21-én (Vasárnap) lesz? Csak azért kérdezem meg mégy egyszer hogy biztos legyek benne.
Ezek szerint; igen.
Helló Hölgyek, Urak, és Szép Leányok!
Remélem az év végi börzére jelentős számban szíveskedtek megjelenni.
Parlament előtt, ahol mindig szokott lenni
Bocs, de én úgy tudom, hogy most áttették a Várkert bazár elé.
Akkor gondolom a Puskásban. Eddig kb. 2x voltam csak, és nem nagyon követem az eseményeket.
De ezzel a hozáállásssal majd jól rád sózok valami rossz kacatot! Meg ahogy nézem ronin75-re is ![]() Szerk.: főleg ha mégse ott lesz.... A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2014
Jól gondolod, bár lesznek kihelyezett szekciók is az általunk említett helyeken
![]() Várom szívesen a kacatokat, gyűjtöm öket (a zasszony szerint).
Szia én megyek
üdv lali
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Van börzén egy viszonylag fiatal eladó, aki a nagyteremben szokott árulni mobilosbcuccokat is, meg más ilyesmit is. Ha jól emlékszem kb mindenki aki ismeri, öcsinek hívta. Ha valaki ismeri, keressen meg privátban. Bocsi az off-ért.
Vele boltoltál ezerrel a jobb első sarokban?
Vele beszélgettem.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mi annak a honlapnak az URL címe ahol meg tudom nézni az idei börzék dátumait???? Válaszokat előre is köszönöm!
Fél perc alatt találtam meg :Puskás börze.
Le vagy már lassulva?
![]()
Köszi
, igen
Este fél tízkor? Persze.
Januar végén lesz valahol pest megyében valami olyan börze ahol, akár páran is ottlennétek?
Soha nemvoltam még ilyen rendezvényen, így nem tudom milyen lehet. Sok szaki értekezik, kitűzőkkel - emberfeletti témákról, vagy csak egyszerűen mindenki betéved, mivel keres a mama tévéjéhez egy katódsugárcsövet.?. Nyitott, vagy zárt börzék ezek? A létszám, hogyan alakul? Mennyire vannak ott témához értők vs. lelkes szemlélődők? Bocsánat, a sörfőzős találkozókhoz vagyok szokva.. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2015
A börzenaptárt nézted? Jan. 24-én lesz legközelebb, a szokott helyen ~7-12-ig. Kugliban megnézed, hol van, és megjelensz. Aki beesik, ott van. Kitűzőt tehetsz fel, hogy lássuk kivel mérgelődünk.
50-en szoktak lenni minimum; néha telt ház (Nosztalgiákon pl. több százan). Többség hozzáértő. Várunk. [off]Sör nem lesz.[off]
21-én valaki megy Hajdú Biharból a börzére?
A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2015
Először voltam a börzén.Nagyon szuper volt!
Most nem volt valami hú de jó kínálat.
A rádiók és rádiós cuccok mindig vannak vagy csak a nosztalgián?
Bár csak rövid ideig tudtam maradni, nekem is tetszett. Köszönöm Bélának a kalauzolást.
Szia!
A 'kis' börzéken is van néhány rádió, de 'rádiós cucc' mindegyiken van. Persze a nosztalgiákon sokkal több.
Üdv!
Attól függ mit értünk rádiós cucc alatt, ha CB és társai az mindig van, a retro fadobozos rádiók főleg a nosztalgia börzéken vannak . Egyébként most vasárnap jön valaki a lemezbörzére? Bővebben: Link
Igaz, pongyolán fogalmaztam, régi rádiókészülékekre gondoltam. Azért vicces volt valamelyik kisteremben a fülbevaló és nyaklánc árus
Sziasztok!
Börzének börze, amit most hirdetnék, de kissé más témában. Az iskolámban szervezünk egy börzét, mddellezéssel kapcsolatban. Mellékelem a szórólapját.
Azt hozzá teszem, hogy a látogatás és az asztalfoglalás is teljesen ingyenes. Van esetleg valaki, aki eljön?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

, igen