Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Villany
![]() Nem sok mindent találtam, de egyre jobban érdekel. Az egyik képet elnézve mintha a dugattyút közvetlenül rángatná egy elektromágnes. Legalább azt már tudjuk, hogy kevesebbet fogyaszt(?), ezért jó _ampervadásznak_ ![]()
Nekem ezzel fenntartásaim vannak. A dugattyú ugyanolyan mozgást végez. A lineárnál a kompresszió mellé ott van a visszatérítő rugó ereje.
Én sem nagyon hiszek ebben, ezért is tettem egy kérdőjelet az előbb. Olyan reklámszagú. Néhány csapágy súrlódása marad ki szerintem. Elsőre azt gondoltam, hogy vagy két tekercs van vagy a polaritást váltogatják. Ez így olyasmi mint egy akváriumlevegőztető, csak nagyban.
Pontosan, csak a csapágy súrlódás helyett bejött a rugó ellenerő.
Szerintem a technológia fejlesztésével a hagyományos kompresszor fogyasztása is lejjebb vihető. (lenne) A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2014
Mondjuk egy Bugatti-hoz nem kell Windows.
![]() ![]()
Ha szeretnék cseréltetni telenor normál méretű sim kártyát, micro simre, de az előfizetés nem az én nevemen van, hanem páromén, akkor is kell hozzá a párom? Elvileg ingyen kellene cserélniük, a leírás alapján.
Ingyen cserélik, de a tulajdonos ott kell hogy legyen személyesen.
Köszönöm a linkeket.
Minimum halkabb, szinte észrevehetetlen lenne, ha nem ennyire nagyot zsereztem volna be.
Ingyen cserélik, de csak az új logós sim -eket! ( fehér színű kártyán kék kicsavarodott valaminek kell látszódni ellenben 3600Ft -ért cserélik.
A SIM -en olvashatónak kell lennie azonosítószámnak is! (Nekem ebbe belekötöttek, mert kb 6 - 7 év után erősen elhasználódott, de végül sikerült beazonosítani így kicserélték ingyen. Csak a tulajdonosnak végzik el. Onnan tudom, hogy hónap elején vettem új telefont, mert az előző 4 év összhasználat után több sávban megdöglött az érintő panel, meg az akkuja is ki volt. A sim -cseréhez meg lusta voltam, így ma a futár miatt rákényszerültem a cserére így biztos forrásból tudom mondani a fent leírtakat. A legjobb viszont az volt, hogy a simkártyát kaptam, akitől viszont kaptam ő viszont találta a kék bevásárló közpotban 6-7 éve, de kötekedés nélkül átírták a nevemre a kártyát.
Ertem, koszonom a gyors valaszokat. En is telefon csere miatt kenyszerulok ra, de szerencsere az a kek kitekert logos, meg 4-5eves kartya. Kopss sincs a kartyan, szoval ebbe ha belekotnek, durci leszek. Ha van elofizus telefon rajta, az baj?
Amikor vettem az új telefonom, a Vodafonnál szó nélkül cserélte a csaj a régi nagy SIM kártyámat Micro SIM-re, ami kell a telefonba, és át is másolt rá minden adatomat ami a régin volt. Gondolom a Telenornál veszed az új készüléket is, de az új telefon szerződéshosszabbítással jár.
Ismerőstől veszem a telót, és abba ez a micro sim kell.
Na megjártam őket, és szó nélkül cseréltek. Mondtam mi a helyzet, és még a meghatalmazás se kellett, csak megkérdezték, hogy tudom e a biztonsági kódot. És sikerült 24én kifognom a holtidőt reggel
![]()
Sziasztok! Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Nektek.
Nem tud valaki egy linket küldeni? Valamelyik reggel a Bocskorék féle rádióban hallottam a Jingle Bells-t, a Kínai énekelte angolul, kicsit pop osított formában. Köszi. ![]()
Meg lesz javítva? Vagy csak én nem olvashatom ma sem?
A hiba nálad van, én tudom olvasni a témát, sőt még írni is tudok bele.
SIMezgető:
Bővebben: Link A lustáknak fogó is kapható: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2014
Jé valóban.
![]()
Nálunk most lett vége az unoka tornádónak.
![]()
Meddig lesz ez a karácsonyi jelzőhang?Esetleg tud erről valaki valamit?A szívbajt hozta rám...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |