Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
6 fok van, esik egész nap az eső. Fekete az égbolt. Hú de szép!
Örülj neki hogy esik. Megöntöz helyetted és kimossa a sok koszt a levegőből.
Amúgy reggel itt is zuhogott. De most már kivigyorodott az idő. Lassan lejut hozzátok is (kívánom).
Köszi. Már túl tiszta a levegő.
A Vénasszonyok nyarát várod? A pont szeptember végén van.
Az is jobb, mint ez a hómaradványos, nyálas, sáros , esős, sötét valami.
Na! Kisütött. A kémény tetejét megvilágítja a lemenő nap.
Értem én, hogy kell a "rossz idő", de én valahogy jobban szeretem a nyarat. Amikor ha rövidnaciba vagy éjszaka, akkor sem fázol. Az az igazi.
Véget ért a varázs. Már itt se süt.
Helyette ugyan az mint előző éjszaka, viharos erejű szél. Mindent felborogat az udvarom. Volt itt olyan zörgés az éjszaka...
Jó dolog a nyár is, de én jobban szeretem a telet. Pedig nem szeretek fázni. A nyárban az a jó, hogy nincs iskola.
És ez elég nagy súly a mérlegen.
A hideg ellen lehet védekezni, a meleg ellen nem annyira.
Nyáron még nem fagyott meg senki és még fűteni sem kell.
Olyan meleg nincs Mo-on, hogy attól bárki meghalna, de olyan hideg van.
Nincs? Egész nyáron mi van a híradóban: napszúrás, hőguta, igyál rengeteg vizet...
A macska meg itt alszik mellettem a radiátoron.
Olyan ez az időjárás, hogy elmegyünk korcsolyát venni a fiamnak, mire a boltba érünk, a fürdőruháért kell kanyarodni. De mire hazaérünk, lehet, hogy mégis a kori kellett volna. Ki tudja ezt előre a boltban.
Ha nem volna "rossz idő" honnan tudnád mikor van jó? Egyébként még rövid naci nélkül sem fáznék éjszaka, azért van a kályha kitalálva.
Hűteni kéne, az meg drágább dolog, mint fűteni.
Nyáron le kell vonulni egy jó kis pincébe azt nem kell hűteni. Az sem baj, ha boros az a pince.
Nálunk inkább poros a pince.
![]() Ilyen az ég:
Tegyél róla, hogy kicserélődjön az az egy betű.
Jó, cserélem. Szüleim úgy is disznóölésen vannak. Legyen hát toros pince. Jó lesz?
Sajnos a kép nem sikerült valami jól, de a kis OLYMPUS-unkat nem erre a fényviszonyokra találták ki. Kivilágítani pedig ezt a céltárgyat nem tudom.
Nem rossz megoldás, van más ötletem is, pálmafák árnyékában nyakig a 30 fokos sós tenger vízben jeges martinit szürcsölgetni.
Ebben van igazság, de nekem ennyi bőven elég volt a rossz időből!
Én is jót aludtam. Ebédre két tányér babgulyás meg egy tányér túrós csusza volt.
Csak az utolsó 80 évben használ az ember klímát. Addig árnyékolt.
Tud ez aludni, most meg a nyomtató tetején húzza a lóbőrt.
Mondjuk az igaz, hogy a vályogházakban nyáron is kellemesen hűvös az idő.
Majd éjszaka fog mászkálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Amúgy reggel itt is zuhogott. De most már kivigyorodott az idő. Lassan lejut hozzátok is (kívánom).
És ez elég nagy súly a mérlegen.