Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én meg olyan lusta vagyok, hogy megvárom magamat fotelban ülve, amíg elmegyek pld. boltba.
Én meg olyan gyors vagyok, hogy a kocsiba megnyomom a fékpedált, és kiugrom, látom, hogy világít vagy nem a féklámpám....
Én meg kinéztem az ablakon,látom,jövök haza,gondoltam,megvárom magamat.
Én meg olyan gyors vagyok, hogy még én sem érem utol magam.
Elköltöttem a fizetésemet, mielőtt megkaptam volna. Ez már nem vicc.
Elégedjünk meg az élet apró örömeivel.
Csak azok meg annyira aprók, hogy nem látom.
Ma reggel, reggeli közben megakadt a szemem egy katalóguson, amiben mindenféle kínai cuccot árulnak.. és van néhány elég speciális termék...
Még fokozhatta volna. Policeman éjjeli multi reflektorlámpa, halogén LED izzóval!
Rossz a nevelési módszere, mert a "héjában" van a vitamin"!
Szia
"a "héjában" van a vitamin"! " meg ha nagyon pirult, akkor a rákeltő anyag is. üdv.
Én kis koromba azt hittem a liszt csak azért kell, hogy ne ragadjon le a tészta nyújtás közbe, mert az elejéről mindig lemaradtam mikor a nagyi süteményt csinált.
....Nem én tettem föl a kérdést
Kérdezném tőle, hogy lehet csak a belét megcsinálni héj nélkül. Mit hagy ki belőle. És ő kérdése is megfejtve, amit kihagy, abból lesz a héja.
Idézet: „Rossz a nevelési módszere, mert a "héjában" van a vitamin"!” Á, gyerekkoromban engem is azzal nyaggattak, hogy a héjában van a vitamin. Tudod milyen nehéz beleharapni? Marha gyorsan repül.
Sziasztok!
It van a "héja": "héja" Szerintem ebben nincs vitamin. Viszont a Happy Gangben azt hiszem volt, ha emlékszik még rájuk valaki. A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2015
A sast is meg kell enni nem csak a héját.
Vajon a víz DNSe károsul amikor áthajt rajta az a súlyos teherautó? Vagy speciális emlékező vízzel locsolnak és a sérült DNS-ek vissza alakulnak? De ez felvet egy újabb kérdést. Ha a víz emlékszik akkor visszatapossa majd az bűnöző embereket a megmikrózott tengerbe?
Nekem ezen elmélet szerint tuti, hogy nincs DNS-em, mert nem emlékszem, hogy ilyet tanultam volna.
Azt hittem a LED izzót már nem lehet felülmúlni. Pedig de! Itt a led lámpa körte!
A következő vajon a Neon ledes halogén fénycső izzó körte lesz?
Voltam egy nagynevű hányend termékeket árusító cégnél, ahol B&W termékeket is árulnak.
Mondom az eladónak, hogy hangsugárzók után érdeklődnék, azt mondja, nincsen nekik. Mondom ott vannak. Ja a hangfalak!? Mondom egyetlen hangfaluk sincs. Nézett rám értetlenül. Mondám, a hangsugárzók egy gyűjtőfogalom, mint az evőeszközök, a hangfal egyfajta hangsugárzó, mint a kés, de ő sem hívja a kanalat, villát késnek, mint ahogy a basszusreflex, vagy zárt rendszerűt sem hangfalnak. Néz rám, gondolta ez dilis. De mivel a vevőnek mindig igaza van... De a legszebb, hogy két monitor be volt kötve egy rendszerbe. Mondom meghallgatnám. Kérdezi, hoztam-e CD-t. Mondom nem, hát van itt. Erre ő, abból nem tudok meg semmit, csak ha olyat hozok amit jól ismerek. Mondom OK, de csak meghallgatnám, mégis milyen a cucc. Értsem meg, semmire nem mennék vele. Láttam, itt nem lesz hallgatózás. Most vagy visszavágott a falazásért, vagy tényleg ennyire komolyan gondolja a demóvitelt. Úgyhogy eljöttem onnan. Később azután mégis lett egy B&W-m, csak nem tőlük. |
Bejelentkezés
Hirdetés |