Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   312 / 444
(#) Koczeka válasza Doky586 hozzászólására (») Márc 17, 2016 1 /

Ha van nála blokkoló, akkor nem ártatlan az ember, azért ebben remélem egyetértünk. Vagy szerinted tök általános, hogy emberek blokkolóval a zsebükben járkálnak?

Talán Te is azok közé tartozol, akik blokkolót szívesen készítenének, már csak poénból is, de detektort semmiképpen...?

Amúgy köszi a jókívánságot, be fogok számolni a sikerekről, ha érdekel.
(#) Kovidivi válasza Koczeka hozzászólására (») Márc 17, 2016 /

Ha van esze a blokkolónak, akkor minimum az anyósülésnél levő tárolóba építi be a szerkezetét. Te meg milyen jogon nyithatnád ki azt a rekeszt? Meg hogy bizonyítod? Ha elvered, az önbíráskodás. Ha kihívod a zsarut, lehet fel sem ismerik. Nekik honnan kellene tudniuk egy házi kapcsolásról, hogy az épp egy dc-dc konverter vagy blokkoló? Amit mérni akarsz, az sok zavarjel. Ebből pedig millió van a levegőben. Olyan, mintha a szemétdombon akarnál szemetet keresni.
(#) bbb hozzászólása Márc 17, 2016 /

Sziasztok!

Satuhoz csavarorsót hol lehetne venni (Dunakeszi, Budapest északi része előnyben)? Kaptam egy satut, de gyakorlatilag használhatatlanságig kopott...
(#) zolika60 válasza bbb hozzászólására (») Márc 17, 2016 /

Esztergályos?
(#) bbb válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 17, 2016 /

tudsz olyat mondani, aki nem aranyáron dolgozik?

Vele már dolgoztattam. Régi jó szakember. Bár attól tartok fiatal esztergályos már nem lesz.
(#) Bakman válasza bbb hozzászólására (») Márc 17, 2016 /

Nem tudom, milyen satu, de arra számíts, hogy többe kerülhet az orsó, mint egy új.
(#) alex0 válasza bbb hozzászólására (») Márc 17, 2016 /

Keress egy ugyanilyen törött satut, vagy lehet néha találni csak csavarorsós hírdetést. A legyártás nem olcsó.
(#) bbb válasza alex0 hozzászólására (») Márc 17, 2016 /

Köszi srácok!

Szerintem megy méhbe a cucc, nem éri meg vele többet foglalkozni.

Azért legalább megmutathatnád, hogy milyen. Szerintem egy masszív békebeli darabra megéri költeni. Egy mai hasonlóan jó sokba kerül újonnan.
(#) Koczeka válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

De hát a satu például nem sok elektronikát tartalmaz...
(#) Koczeka válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

Akkor még nem világos... Nekem nagyon sok energiát, befektetett erőforrást is megér a szóban forgó detektor megépítése. Az értelmét az adhatja, ha használható lesz!
Ráadásul a detektornak egy változatát bármilyen riasztó kiegészítőjeként is lehetne használni, vélhetően hasznosan, sokak számára.
(#) Moderátor hozzászólása Márc 18, 2016

A teljesen off-topic hozzászólások kitakarítva.
Szíveskedjetek a témánál maradni, ha kérhetem!
Köszönöm.
(#) Koczeka válasza bbb hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

Szia!
Ha jó kis békebeli a satu, akkor érdemes utánajárni, apróhirdetéses oldalakon szoktak hirdetni ilyeneket, még ha külsőleg kopottasak is, azért ezek ritkán vannak annyira elhasználva, hogy ne lehessen még vígan évtizedekig használni az orsót és a diót is.
Valószínű, hogy dióval együtt kell cserélned, bár eddig csak olyat láttam, amiben csak a dió ment tönkre, mert túl lett erőltetve.

Ha meg nem a régi erős saturól van szó, akkor nem éri meg foglalkozni vele. Nehezéknek talán jó, ha nem túl kicsi.
(#) Koczeka válasza Doky586 hozzászólására (») Márc 18, 2016 /

(#) zenetom hozzászólása Márc 21, 2016 /

Sziasztok,
Nagyon kicsi rá az esély, de esetleg valahol lehet kapni ilyen leolvasó dobozt (csak a készülékház) ?
Előre is köszönöm!

leolvaso.jpg

(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Márc 21, 2016 /

Mi ez? Mire jó?
(#) zenetom válasza pjg hozzászólására (») Márc 21, 2016 / 1

Jajj, elnézést lemaradt. Szóval ez RFID kártyás beléptetőnek a leolvasója, "proximity kártyaolvasó" néven is árulják.
(#) cua válasza zenetom hozzászólására (») Márc 22, 2016 /

Aliexpress, millio fajta kaphato
(#) zenetom válasza cua hozzászólására (») Márc 22, 2016 /

Köszi, bár itthoni üzlet jobb lenne, de ha nincs, ez is jó lehet.
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2016
(#) Doky586 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 22, 2016 /

Ha csak a műanyag doboz kell leolvasó nélkül, akkor bármelyik villanyszerelő áruház tele van műanyag vill dobozzal... Kiválaszthatod milyen magas kell stb.. a mintát filcel rárajzolod vagy veszel öntapadós matricát rá..
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2016
(#) kormika hozzászólása Márc 24, 2016 /

Sziasztok! Javítok egy Orion házimozi hangfalszettet, és elhalálozott a bemenetválasztó IC. A típusa CSC2323F, 28 lábú felületszerelt IC-ről van szó, I2C-n kommunikál a kontrollerrel, csatolom az adatlapját. A gondom az, hogy sehol nem találok ilyen IC-t, honnan lehetne beszerezni? Ha valakinek esetleg van elfekvőben olyan panel, amiben van ilyen IC, akkor akár használtan is megvenném az IC-t, lényeg, hogy működjön.
(#) qvasz2 válasza kormika hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

ebay 2000 Ft : Bővebben: Link
(#) kormika válasza qvasz2 hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Megnéztem és még 1600 a posta, a tulaj azt mondta, hogy max 8000Ft-ot szán a javításra, mert 10000-ért kap újat. A cucc amúgy villámcsapás áldozata lett, pár végfok IC és a mikrokontroller kivételével az összes félvezető elhalálozott, erre az IC-re max 800Ft jutott volna a 8000-ből, szóval akkor kuka lessz.
(#) rockersrac hozzászólása Márc 26, 2016 /

Sziasztok! Budapesten hol kapható szilikon szigetelésű vezeték, vagy két eres kábel? 1-1.5mm2 keresztmetszetű kellene. Előre is köszönöm a válaszokat!
(#) Max26 hozzászólása Márc 29, 2016 /

Sziasztok!

Hol lehet kapni olcsón 130g-os fényes műnyomó papírt Budapesten?
(#) Hp41C válasza Max26 hozzászólására (») Márc 29, 2016 /

Panton -nál.
(#) pjg hozzászólása Ápr 3, 2016 /

Sziasztok!

Hol lehet kapni AD8065 IC-t?
(#) nedudgi válasza pjg hozzászólására (») Ápr 4, 2016 /

(#) pjg válasza nedudgi hozzászólására (») Ápr 4, 2016 /

Köszi!
Következő: »»   312 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem