Fórum témák
» Több friss téma |
Ha van nála blokkoló, akkor nem ártatlan az ember, azért ebben remélem egyetértünk. Vagy szerinted tök általános, hogy emberek blokkolóval a zsebükben járkálnak?
![]() Talán Te is azok közé tartozol, akik blokkolót szívesen készítenének, már csak poénból is, de detektort semmiképpen...? Amúgy köszi a jókívánságot, be fogok számolni a sikerekről, ha érdekel. ![]()
Ha van esze a blokkolónak, akkor minimum az anyósülésnél levő tárolóba építi be a szerkezetét. Te meg milyen jogon nyithatnád ki azt a rekeszt? Meg hogy bizonyítod? Ha elvered, az önbíráskodás. Ha kihívod a zsarut, lehet fel sem ismerik. Nekik honnan kellene tudniuk egy házi kapcsolásról, hogy az épp egy dc-dc konverter vagy blokkoló? Amit mérni akarsz, az sok zavarjel. Ebből pedig millió van a levegőben. Olyan, mintha a szemétdombon akarnál szemetet keresni.
Sziasztok!
Satuhoz csavarorsót hol lehetne venni (Dunakeszi, Budapest északi része előnyben)? Kaptam egy satut, de gyakorlatilag használhatatlanságig kopott...
tudsz olyat mondani, aki nem aranyáron dolgozik?
Vele már dolgoztattam. Régi jó szakember. Bár attól tartok fiatal esztergályos már nem lesz.
Nem tudom, milyen satu, de arra számíts, hogy többe kerülhet az orsó, mint egy új.
Keress egy ugyanilyen törött satut, vagy lehet néha találni csak csavarorsós hírdetést. A legyártás nem olcsó.
Köszi srácok!
Szerintem megy méhbe a cucc, nem éri meg vele többet foglalkozni.
Azért legalább megmutathatnád, hogy milyen. Szerintem egy masszív békebeli darabra megéri költeni. Egy mai hasonlóan jó sokba kerül újonnan.
De hát a satu például nem sok elektronikát tartalmaz...
![]()
Akkor még nem világos... Nekem nagyon sok energiát, befektetett erőforrást is megér a szóban forgó detektor megépítése. Az értelmét az adhatja, ha használható lesz!
Ráadásul a detektornak egy változatát bármilyen riasztó kiegészítőjeként is lehetne használni, vélhetően hasznosan, sokak számára.
A teljesen off-topic hozzászólások kitakarítva.
Szíveskedjetek a témánál maradni, ha kérhetem! Köszönöm.
Szia!
Ha jó kis békebeli a satu, akkor érdemes utánajárni, apróhirdetéses oldalakon szoktak hirdetni ilyeneket, még ha külsőleg kopottasak is, azért ezek ritkán vannak annyira elhasználva, hogy ne lehessen még vígan évtizedekig használni az orsót és a diót is. Valószínű, hogy dióval együtt kell cserélned, bár eddig csak olyat láttam, amiben csak a dió ment tönkre, mert túl lett erőltetve. Ha meg nem a régi erős saturól van szó, akkor nem éri meg foglalkozni vele. Nehezéknek talán jó, ha nem túl kicsi. ![]()
Sziasztok,
Nagyon kicsi rá az esély, de esetleg valahol lehet kapni ilyen leolvasó dobozt (csak a készülékház) ? Előre is köszönöm!
Jajj, elnézést lemaradt. Szóval ez RFID kártyás beléptetőnek a leolvasója, "proximity kártyaolvasó" néven is árulják.
Aliexpress, millio fajta kaphato
![]()
Köszi, bár itthoni üzlet jobb lenne, de ha nincs, ez is jó lehet.
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2016
Ha csak a műanyag doboz kell leolvasó nélkül, akkor bármelyik villanyszerelő áruház tele van műanyag vill dobozzal... Kiválaszthatod milyen magas kell stb.. a mintát filcel rárajzolod vagy veszel öntapadós matricát rá..
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2016
Sziasztok! Javítok egy Orion házimozi hangfalszettet, és elhalálozott a bemenetválasztó IC. A típusa CSC2323F, 28 lábú felületszerelt IC-ről van szó, I2C-n kommunikál a kontrollerrel, csatolom az adatlapját. A gondom az, hogy sehol nem találok ilyen IC-t, honnan lehetne beszerezni? Ha valakinek esetleg van elfekvőben olyan panel, amiben van ilyen IC, akkor akár használtan is megvenném az IC-t, lényeg, hogy működjön.
ebay 2000 Ft : Bővebben: Link
Megnéztem és még 1600 a posta, a tulaj azt mondta, hogy max 8000Ft-ot szán a javításra, mert 10000-ért kap újat. A cucc amúgy villámcsapás áldozata lett, pár végfok IC és a mikrokontroller kivételével az összes félvezető elhalálozott, erre az IC-re max 800Ft jutott volna a 8000-ből, szóval akkor kuka lessz.
Sziasztok! Budapesten hol kapható szilikon szigetelésű vezeték, vagy két eres kábel? 1-1.5mm2 keresztmetszetű kellene. Előre is köszönöm a válaszokat!
![]()
Sziasztok!
Hol lehet kapni olcsón 130g-os fényes műnyomó papírt Budapesten? |
Bejelentkezés
Hirdetés |