Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   311 / 444
(#) Csupasz válasza -balint01- hozzászólására (») Feb 21, 2016 /

A REX c-100 szabályzóból kb.100db ment át a kezem alatt (kb.80-at építettem én be). 1db hibás volt eddig.
A következő kategória a Nivelco, kb. ugyanezt tudja, szinte ugyanez a programozása, az ára kb.ötszöröse a Rex-nek.
Utána OMRON, ugyanaz, 10-12-szeres áron.
(#) kowi hozzászólása Feb 24, 2016 /

Sziasztok!
Autós fejegységhez előlapi csatlakozót (aminek levehető az előlapja és a fejegységbe lévő aljzat) hol lehet kapni esetleg mi a neve?
(#) zolika60 válasza kowi hozzászólására (») Feb 24, 2016 /

Az a készülék típusától függ. Nem szabványos.
(#) exabit hozzászólása Feb 29, 2016 /

Keresek nagy gombafejű piros nyomógombot, olyat ami alapból nyitott és nem beragadós: OFF-(ON) a jelölése ha jól tudom. Törpefeszültséget kapcsolna, minimális teljesítménnyel de úgy nézne ki jól ha olyan szép nagy feje lenne. (Olyan mint a vészleállítók)
A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2016
(#) orcika70 válasza exabit hozzászólására (») Márc 1, 2016 / 1

TME-nél
(#) exabit válasza orcika70 hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Igen, a TME-nél néztem de elveszek az adatlapokban (csak a Siemensé 100 oldal fölött), és ott ugye a gomb meg a kapcsoló külön kapható és a kapcsolókat pl. meg se találtam hozzá.
(#) qvasz2 válasza exabit hozzászólására (») Márc 1, 2016 / 1

Ilyen kell?
Bővebben: Link
(#) exabit válasza qvasz2 hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Erre azt írja hogy csavarásra alaphelyzetbe állítható. Ez gondolom azt jelenti hogy csak akkor áll vissza - benyomás után - ha elforgatjuk. Nekem olyan kellene ami visszarugózik magától. Egy egyszerű nyomógomb, de ilyen nagy fejjel.

Esetleg egy kicsit áttervezed a mechanikát, mert kb az összes ilyen reteszelős, ami eddig szembejött
(#) Bakman válasza exabit hozzászólására (») Márc 1, 2016 / 1

Nem filléres kategória, de kapható: Bővebben: Link. Van "vészkikapcsoló" változata, valószínűleg ez nem beragadó.
(#) qvasz2 válasza qvasz2 hozzászólására (») Márc 1, 2016 / 1

Lesd meg akkor ezeket:
Bővebben: Link
(#) exabit válasza Bakman hozzászólására (») Márc 1, 2016 /

Ezt már én is megtaláltam, egy ilyen teljesen jó lenne csak kicsit sokalltam az árát.
#qvasz2: ezekkel az a bajom hogy a gombnak nincs elég útja amin mozog, és szinte belesimul a síkba a feje.

Akkor marad az, hogy veszel egy beragadós vészleállítót, és faragd meg, hogy ne tudjon beragadni. Azoknak nem is olyan húzós az ára.
(#) -balint01- hozzászólása Márc 2, 2016 /

Nagyszeben téri aldiban kaphatóak tárolószekrények, 3000 ft-ért. El is hoztam kettőt , tehát akinek kell az siessen
(#) mraulajos hozzászólása Márc 6, 2016 /

Hali!
Villanypásztor kitet szeretnék vásárolni, de képtelen vagyok rá találni.
(#) gazi hozzászólása Márc 7, 2016 /

Üdv! Egy GPS javításához keresek ilyen USB MINI csatlakozót, de sajnos itthoni boltokban nem találtam! Találkozott már itthon ilyen csatlakozóval valaki, vagy tudja hol lehet beszerezni? A lényeg az, hogy ez a csati a nyák síkjába illeszkedik, a boltokban többnyire meg olyan kapható amit a nyákra rá kell helyezni, valamelyik oldalra, így beépítés után már nem illeszkedik a csatlakozó a dobozolás nyílására.
(#) Koczeka hozzászólása Márc 11, 2016 /

Vállalkozó kedvű szakembert (szakembereket) keresek detektor építéshez.
Autó központi zár és riasztó távirányítóját blokkoló készülékek felderítése és a működésük észlelése lenne a detektor feladata.
A blokkoló eszközt gyakran használják az autókat kifosztó tolvajok, akik elsősorban a gyorsan elvihető értékeket igyekeznek eltulajdonítani. Jellemzően a csomagtartókat nézik meg, táskát, laptopot vagy más éppen ott található és vélhetően gyorsan elvihető értékeket visznek el. Sok esetben a károsult az autóhoz visszatérve nem is veszi észre, hogy az autójába bejutottak, akár csak órákkal később tűnik fel, amikor már más helyre érkezik. Ez a fajta blokkolás a tolvaj számára csak azért fontos, hogy az autó ne legyen zárva, a tulajdonos viszont - mivel olykor figyelmetlenek vagyunk - nem is sejti azt.
Nem vagyok szakmabeli és amatőr sem sajnos, ezért olyan hozzáértőt keresek, aki építene ilyen detektort.
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2016
(#) Ge Lee válasza Koczeka hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Nem a blokkolással van a baj hanem a távirányító által küldött kód másolásával. Az már nem olyan egyszerű, valahol van a neten egy lista azokról az autótípusokról amiké még igen.
Blokkolással találkoztam már, kiszálltam az autóból és mellette állva is hiába nyomkodtam a gombot, mert a központi zár nem zárt be. Csak velem rosszul jártak, mert sosem megyek el onnét amíg nem hallom a zárakat kattanni, így jobb híján bezártam kulccsal. Mire végeztem a dolgommal és visszamentem már működött a távirányítóm, gondolom megunták a dolgot és továbbálltak.
(#) Medve válasza Koczeka hozzászólására (») Márc 11, 2016 / 1

Van ilyen műszer a kereskedelemben, keress rá az "elektro-szmog"-mérő, detektáló eszközre.
(#) Koczeka válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Igen, pontosan erre céloztam. A blokkoló eszköz jelenlétét szeretném egy detektorral jelezni. Nem azért, hogy ne kelljen figyelni a zárak kattanására, inkább figyelemfelkeltés lenne a szerepe. Illetve nem lenne hátrány, ha meg lehetne határozni vele a jel forrásának helyét, úgy nagyjából.

A kód másolása már más tészta, itt az is vitatott és kétséges, hogy egyáltalán tudják-e másolni, és ez már nem a piti bűnözők asztala. Valamint ha egyáltalán meg tudják oldani a másolást, az több időt vesz igénybe például az "ugrókódos" riasztóknál. A blokkolással viszont másodpercek alatt tudnak egy autót kifosztani.
(#) uniman válasza Medve hozzászólására (») Márc 11, 2016 / 1

Inkább ezen a néven keresendő...vagy orosz nyelven.
(#) Koczeka válasza uniman hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Rádiójel forrás detektor ígéretes lehet valóban.
Kérdés, hogy mennyire megbízható. Az ára nem sok, ha jó a szerkezet.
(#) uniman válasza Koczeka hozzászólására (») Márc 11, 2016 / 1

Ennyiből tuti nem építünk ilyen eszközt...
(#) Koczeka válasza uniman hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Köszönöm megnézem!
Amúgy nem az ára lenne a fontos, hanem a megbízhatósága inkább. Ha már egyszer használni szeretném.
(#) Doky586 válasza Koczeka hozzászólására (») Márc 11, 2016 /

Semmi értelme a detektornak..
Aki blokkolni akar az figyeli hogy te mikor nyomod meg a gombot, és akkor nyomja meg ő is a zavaró gombját (valószínű egy másik parkoló kocsiban ül vagy ott sétál mintha keresné a saját kocsiját). Úgyhogy csak 2-3s zavarás van, nem tudod bemérni. De azt meg tudod nézni hogy bezáródott-e a kocsid.
(#) sunside hozzászólása Márc 13, 2016 /

Szia Mindenki,
AD5222BRZ10 digit pótméter IC-t keresek, vagy ezzel egyenértékű más tipust. Csak UP/DOWN tipus jó, I2C sínes nem. Mindenféleképp hazai beszerzés érdekel, neten nem tudok rendelni.
Ennyi kikötés mellett létezik megoldás?
(#) orcika70 válasza sunside hozzászólására (») Márc 13, 2016 / 1

FDH Kft honlapját nézted?
(#) sunside válasza orcika70 hozzászólására (») Márc 13, 2016 /

Köszönöm, náluk tényleg van.
A keresők miért nem találnak meg ilyen címeket? 50 perce keresgéltem és nem csak a guggolóssal
(#) Koczeka válasza Doky586 hozzászólására (») Márc 15, 2016 /

Kedves Doky586.
Azt hiszem nem egészen érted mit akarok, csak részben.
A 2-3 sec is jóval több amúgy, mint a távirányító jeladási ideje normál esetben. A keresett készülék 1s fölött kell, hogy jelezzen. Az autót persze megnézem. De ugye nem gondolod, hogy csak egyetlen alkalommal fogja használni a blokkolót a patkány, ha most nem csak az én autóm szempontjából nézzük a dolgot.
A lényeg, hogy bemérhető a szemétláda, és ezáltal el lehet kapni. Ha meg el lehet kapni, akkor el lehet venni a kedvét a hasonló tevékenységek további gyakorlásától!

Egyébként pedig a detektor akkor is fel tudja hívni a figyelmet az ilyen patkányok jelenlétére, így legalább meg van a lehetőség arra, hogy akár máshol parkolj, más egyebet is magaddal vigyél a kocsiból, vagy akármi más döntésre. Mert azt se felejtsd el, hogy a kód lopását is hasonló eszközzel próbálják meg, és ha ilyen irányú a tervük, akkor már autó lopás is lehet a cél.
(#) Doky586 válasza Koczeka hozzászólására (») Márc 16, 2016 /

Idézet:
„2-3 sec (....) A lényeg, hogy bemérhető a szemétláda”

sok sikert...
remélem nem fogsz nagyot csalódni, vagy tévedésből ártatlan embereket megrágalmazni.
Következő: »»   311 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem