Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Egy pontos címet kérhetek?
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2015
Zsáka Kastélykert. A fő utcán ha jösz úgyis látni fogod a kastélyt. Na a mögött.
Ott gyülekezik Beck Street(Castle) Boys
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2015
Fényképeket készítsetek! Had lássuk mi is az első zsákai találkozót!
Ma adtam el a nagy fényképezőgépemet.
![]()
Akkor vigyél papírt és ceruzát és rajzolj.
![]()
Színest, vagy grafitot?
![]()
Szines cerurával és lehetőleg a kastély legyen a háttér. Minden esetre minenkinek nagyon jó időtöltést kívánok a holnapi találkozóhoz!
Igazad van,majdnem vasárnap mentem a találkozóra!
![]()
Köszönjük szépen a kis összejövetelt igaz nem sokan voltunk, de a hangulat azért jó volt.
![]()
Én is nagyon köszönöm a munkáját mind a főrendező úrnak, mind a főszakács úrnak.
![]() Nagyon jól éreztem magam a hobbista kollégákkal. Hazafelé Vésztő kellős közepén elkezdett porzani a motorom tankja. (szerencsére ott, s nem 10km-re a várostól) A benzinkút kb. 1,3 km-re volt. Addig tolás. Mint kiderült nem zár tökéletesen a szívató és kicsit többet kajált a normánál.
Én is köszönöm a részvételi lehetőséget! A kicsi csapat ellenére jó volt a hangulat!
![]()
Nagyon jó volt nagyot kirándulni, találkozni Veletek. Sajnálhatja, aki nem jött el. Bár kevesen voltunk, szerintem jó volt (első rendezésnek kiváló). Kaja is finom volt! 10-re értem haza; hát hosszú volt a mai nap.
![]() ![]()
Jó sokára. Én 6 óra helyett fél óra késéssel.
Idézet: „Szakmai kitüntetést kérek ha zökkenő mentes lesz a buli.” Zökkenés nem volt ![]() Kitüntetés is megvolt, azaz hogy már nincs "maci" a gityóban, ami brummogjon ![]() Akkor röviden: - Jó volt. - Le is fáradtunk (hajnali kelés, utazás, stb.). - De megérte. - Elsőnek jó volt ![]() Röviden a számok (abc sorrend). 11-en voltunk, abból három nem HE tag, részletekbe menően: - Bubu54 és párja Mari - gafly - granpa - Jani1987 és kedves Mamája - madzagos - nagyhoho - pjg - Puskás Feri - varttina Személy szerint pár dolgon meghatódtam (bocsánat ha kifelejtettem valamit/valakit és a sorrend is esetleges) : - pjg Simsonnal elmotorozott Békéscsabáról, ámbár hazafelé már tolni kellett - nagyhoho, ugyan autója mozgásképtelen, de azért megszervezte és eljött (és még kaját is hozott!) - varttina Egerből "eltömegközlekedett" Zsákára - Bubu54 "családostól" jött (bár a "picúrt" érthető módon nem hozták) - jani1987 bevállalta és megszervezte (és nem volt semmi komoly fennakadás) - ... Pár kép is van, annak feltétele folyamatban (türelem)... A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2015
Ja, különösen mert mi még elvittük varttina-t a karcagi buszállomásra (külön köszönet a tűzoltóság ügyeletesének a segítségért
![]() Aztán ittunk/és az ellenkezője is ![]() Majd tankoltunk. Mindezeket külön helyszíneken... Aztán megosztoztunk a maradék kaján granpa-val. És akkor utána ő még haza BKV (bocsánat BKK)-zott. 10-kor én már szunyáltam. Hiába, öregszem. De Kálmán örök ![]()
A hozzászólással maximálisan egyetértek, ezzel a módosítással: hazafelé már tolni is kellett.
DE! ez az én hibámból történt, nem a motor hibájából. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2015
Szerintem különösen jól sikerült a találkozó.
Gafly, még egyszer köszönöm a fuvart! Mezőkövesden kényelmesen elértem a csatlakozást, így szerencsésen hazaértem.
Ahogy jónak látjátok. De ha még valaha lesz akkor sokkal több embernek kellene jönni.
No, közben szerintem meg is lett, hogy ki trollkodott doodle-val.
![]() Sokra nem ment vele, de legalább nagy öröme tellett benne. ![]()
És akkor itt van pár kép nagyhoho jóvoltából.
Nem tettem fel az összeset, válogattam csak belőle kedvcsinálónak (és emlékeztetőnek).
Még néhány
![]()
Látom végül is jól sikerült az első bihari találkozó! Jó dolog ha hasonló beállítottságú emberek találkoznak.
Csak nem jött el mindenki, és maradt egy csomó kaja...
De szerintem is van létjogosultsága a kisebb regionális találkozóknak, a nagy közös mellett. A következő talán a Balaton mellett lesz majd.
Ha több napos akkor OK, de egy napra nem vállalok be 500km-t.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |