Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha a kép alatti szövegre kattintasz, akkor teljes méretben nyitja meg egy új lapon. Onnan már tudod menteni.
Vagy megvan az összes kép, válogatás nélkül, kettő zip-ben, csak a ketten együttesen olyan 8 mega helyet foglalnak. Ez csak moderátor(i) segítséggel...
Madzagos mester alkotásai. És van olyan is, amit hallottunk szólni
Idézet: „A következő talán a Balaton mellett lesz majd.” Annak nagyon örülnék mert innen Pest nekem nagyon messze van. De ez gondolom idő kérdése.
Nekem is, de ha lesz (jövőre) Györökön lesz!
Húha, azért ne számíts sokkal több résztvevőre mint most Zsákán!
![]() Pedig szép helynek tűnik (így műhódról nézve....)
Arrafelé nagyon jó a bor. Olyan vidék az mint nálunk Tokaj, csak ott vörös bor terem.
A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2015
Jójó, de mivel oda is kell menni valahogy, így a sofőröknek vajmi kevés ellentételezés a jó bor illata...
![]() De én személy szerint szívesen járok a hegyekbe (alföldi ember lévén). A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2015
Vannak ott szálláshelyek. No meg a demizson is erre való.
Ahogy elnéztem zalai, somogyi végeket, alapból 10× annyian lennénk. Ennyit (12) személyesen is ismerek. Amúgy ez Balaton legszebb helye!
Kiváló vonat, és busz közlekedés van. A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2015
Úgy közel 1440m2, de 1-2 ember nálam is elfér. Vörösbor nálunk nem nagyon van.
Nem az a Györök, hanem a Balatongyörök
Gyanús volt, de a barátom nem adott más találatot....
Azért még szombaton is aktiv volt a kedves trollunk:
Idézet: „"madzagos_sertés" has changed information in your poll "Zsáka 2015, elektronikai találkozó."” Okafogyottság miatt ünnepélyesen fel is számolom a doodle-t.
Igazi Kedves ember a trollunk! Csak találkoznák vele személyesen,szívószállal enné utána a gyerekkaját!
Ez a távolság nem motorozáshoz(robogó) való.
Nem. Az imént majdnem felgyújtottam * Az az érzésem, hogy gyűrűtörése van.
Kell egy kis mechanika az elektronika mellé, hogy ne legyünk egysíkúak.
Jó, de holnapután mennék Lakitelekre Simson motoros találkozóra. Gyalog menjek vagy toljam 110km-t?
Ne már. Egy Simsonnak nem lehet olyan baja amit egy fél nap alatt nem javít meg az ember.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |