Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok. Mivel nincs fejlesztési ötletek, ezért ide írom. Hozzászólás küldésénél néha sokat vár az oldal (4-5mp), majd bejön a középső frame-be az hobbielektronika keresés oldala, a fejléc pedig mintha komplett az oldal forrását tartalmazná, tehát nagyon hosszú, html kódok vannak benne, meg minden. A hozzászólás nem küldődik el. Köszönöm.
szerk: Pl. most 2x már megtörtént.Böngésző Opera 30.0.1856 a google playről, android 5.0-val.
Jól el van dugva
Az utolsó hozzászólásba be lehetne rakni ugyanazt a linket! Elküldtem a hibajelentést.
Szerintetek mi lesz az esti "hidegfront"-ból?
Szerintem semmi, max egy kis szél, meg csepergés.
70-es években így gyártották a tranzisztort és diódát hazánkban. Bővebben: Link
Helló.
Ilyen fa nyelű forrasztópákával még én is dolgoztam anno, a hegyet sokszor kellett reszelni, mert hamar megette a forrasztó ón. "régi szép idők"
Jó lenne , ha már ideérne, mert ez a hőség már kicsit sok, legalább is nekem.
![]() Nem tudom, erre Csongrád megyére jelenleg nem mutatnak vihart az időjárás előrejelzési oldalak, de elképzelhető, hogy lesz vihar. Én végül is nem bánnám , ha nem lenne felhőszakadás, vihar, de nagy szél jó lenne. A kutyám sem várja a vihart, nagyon fél ha meghallja dörgést. A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
Dunakeszin dörög, fúj a szél, de eső semmi. Még.
itt folyik rólam a víz Kecskemét mellett Méntelek megállt az idő már kéne nagyon az a vihar !!
Pedig ilyen melegben kéz a kézbe járnak ! De legalább jég nem lesz mivel készenlétbe vannak a jégágyúk mellettünk Lajoson
A nagy szél (tehát a levegő azon része, amelyik siet) is tud rakoncátlankodni...
Budán még csak langyos szellő fúj, de még mindig jobb, mint a 60 fokos tűző Napsütés. Bár mondjuk előbb villámlott a közelben, de most már csak morog..
Nem lesz ebből semmi!
Jelenleg itt még semmi majd éjszaka mikor motorozom haza ismerős mühelyéből....
Nálunk ( Bócsán ) most kezd dörögni, úgy nézem száraz zivatar lesz, mert eső nem esik. Már két napja a faluban füstszagot érzek, csodálkoztam is hogy ki tüzel ilyen melegben, de ma hallottam hogy Orgovány környékén ég az ősborókás, az meg légvonalban nincs messze.
Most 34,2°, tiszta az ég és megy le a nap. Q-va meleg van.
Nálunk már van felhő is!
(remélem esni fog!)
Nálunk meg jele sincs esőnek. Nem tudom mi van itt, üvegbúra van felettünk vagy micsoda, de a környéken mindig van valami, itt meg semmi. Tegnap előtt is 30km-re olyan vihar volt, fákat csavart ki, szakadt az eső, itt meg sütött a nap. Lassan már a folyó is kiapad, annyi víz sincs.
Most ért ide a szél és a borulás is Ladánybene felől, Ha arről jön a vihar akkor sok a víz meg a villám is.....
Na időközben esett az eső, meg fújt is a szél, de a beharangozott "nagy hidegfront"-hoz képest ez még kutyafüle! Remélem nem ennyi volt, mert ettől még ugyanolyan atomhőség lesz.
És most süketültem meg félig mert a szomszédos erdőbe becsapott a delej..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Az utolsó hozzászólásba be lehetne rakni ugyanazt a linket! Elküldtem a hibajelentést.