Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok, ti miből szoktatok építeni vázat az elektronikának?
Gömb- (lég-) szerelés kifújva púrhabbal..?
![]()
Átlátszó műgyanta, te. A purhabban nem lehet gyönyörködni
![]()
Ilyenre gondolok. Aza átlátszó műanyag.
Valami hasonlót keresek
Ezt plexinek vagy akrilnak hívják. És nem váza az elektronikának, hanem doboza, esetleg háza.
Sok ötlet van a "Dobozolási technikák, műszerdobozok" témában. nézz körül. Egyébként többen a 3D nyomtatást használják ház készítésére.
Sziasztok!
Hol kapható Aiwa PX-E850 lemezjátszóhoz tű? AN11 a tű típusa. Helyettesítő vagy bontott termék is megfelelne. Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
A problémám a következő. Alkonykapcsolót szeretnék plc vel vezérelni (http://mullerautomatikashop.hu/spl/287240/Din--sinre-szerelheto). A plc bemenetei potenciál mentesek az alkonykapcsolóé (http://www.luxvill.net/alkonykapcsolo_WZH-01_16A) pedig nem potenciál mentes. Erre szeretnék viszonylag olcsó és gyári megoldást találni. Otthon elkészítős megoldás nem jó, mert nem otthoni saját célra készül. Köszönöm előre is!
Szia!
Igen természetesen. Esetleg tudál ajánlani erre a célra jó minőségű relét? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2015
Igazából rengeteg jó minőségű, sínre szerelt foglaltba való típus van. A feszültség és áramigény-áramnem határozza meg azt, hogy konkrétan milyen irányba indulj el. Gondolom a PLC kimeneteivel vezérelnél, tehát egyenáramú behúzótekercses típust kell választanod.
Keresek fogas ékszijat
Mérete 1,5x83x10 Fogtávolság 4,6 mm Fogszám. 83 Szélessége 10 mm Ha valakinek van ötlete elöre is köszönöm.
Próbálj itt keresni.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2015
Sziasztok!
Édesapám ezer éves multiméterének mérőkábeljéről a mérőcsúcsok könnyes búcsút vettek, ezért szeretnék neki egy újat venni. Mármint mérőkábelt. Nem szeretnék egy kisebb vagyont rákölteni, maximum 5 ezer ft-ot, vagy nem sokkal többet. Ki mit ajánl?
Na igen. Kb 2 havonta egyszer van használva. Az előző így kibírt 5 évet, a következőnek is legalább ez a cél, de a alap kínai PVC szigetelt 600 Ftos kb 2 használat után lett anno kuka, azért keresek valami minőségibb darabot....
Szerk: és a multi is "csak" 10A-t tud. Nem kell valami nagyon ipari, de azt bírja már ki, törés nélkül, hogyha 3x meghajlik. A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2015
Vegyél szilikonos mérözsinort méterre meg 4 banándugot, azokhoz kapni adaptereket is ( hegyek, csipeszek) és örökre megoldod a gondjaid.
Tudsz valamiféle ajánlottat linkelni? Mostanában életképtelen vagyok...
Mérőzsinór 500Ft
Mondjuk ezért ez a pénz is sok. Ha használod is a műszert nagyon hamar tönkre megy. Nekem ilyen van, Megvagyok vele elégedve évek óta.
Köszönöm a segítséget, hasznos volt!
Sziasztok!
Egyszer szerelés közben láttam egy Ehez hasonló DIN sínre szerelhető sorkapcsot, de nem átkötés volt benne hanem ellenállás. Lehet ilyet kapni valahol, vagy meg volt buherálva?
Látezik, de azért van benne ellenállás, mert vagy glimmlámpa, vagy led van benne.
Szeretném megkérdezni, valaki tud e róla valamit. Létezik e, kapható e és akkor hol?
A/4-es méretű, öntapadós alufólia, amire lézernyomtatóban nyomtathatok.
A Conrad kissé drágán forgalmaz ilyesmit.
Szerintem alufóliára nem lehet nyomtatni. Legalábbis nekem nem sikerült.
Szerintem működési elvéből következően nem lehet vezető anyagra lézernyomtatóval nyomtatni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |