Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bővebben: Link Nem találom viccesnek.
A hatását én sem.
Egyébként, csak finoman céloztam ( persze csak viccből ), hogy milyen cigi jár körbe. De inkább nem magyaráznám tovább... ![]()
Sok történetet hoztak már nyilvánosságra UFO témában, megannyi rejtély...
Az egyik legplasztikusabb, tömör élményt egy paraszt bácsi adta közzé: - Megyek a szekérrel éjjel, piszok nagy a sötétség. - Egyszer csak miazatyaúristen?! - Aztán megint a piszok nagy sötétség.
Nem értem.
Én ezt trágárabb szavakkal ismerem.
![]()
Én is... De moderáltam magam önként, dalolva...
![]() De van egy ennél is érthetetlenebb vicc, amin vannak akik mégis jót röh... kacagnak oly annyira - by Hofi. A beteget kérdezi az orvos: - Milye fáj? - A fejem. - Akkor miért van a kötés a lábán? - Lecsúszott... A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2015
Jut eszembe a szép emlékű Alfonzó nagyon tanulságos vicce, amit privát körben mesélt, de eléggé el nem ítélhető módon azt titokban magnóra vette valaki. Hálistennek...
![]() Két székely ül a kocsmában és az egyik egy irdatlan nagyot szellent. - János, e nem vót szép - mondja a másik. - Há nem én vótam! - Há ki, mer én nem - mondja a másik. - A Bodri vót - mondja az első. - A Bodri nincs is benn! - mondja a sértett. Mire a "tettes" - Majd begyün... A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
Rabló Marinéni!
![]()
Nem mondom. Ezt se én.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2015
Vagy öregszem, vagy inkább szemüveget kéne beszerezzek ahelyett, hogy a monitort cserélem egyre nagyobbra.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2015
Ez kicsit se vicces!
![]()
Ezt meg hogy...?!
![]() ![]()
Szerintem nem vagy túl jó megfigyelő
![]()
Ezt hogy érted? Szerintem igenis látszik, hogy nincs rajta a búra azon a lámpán! Most már világos?! Tehát igazam volt...
Azzal támasztod alá az igazad, hogy nincs búra a lámpán? Mégis mit bizonyít az?
![]() A feldobott lapot leütném azzal, hogy: Te mit tennél, ha le szeretnéd fényképezni a vízköves izzót? (Tippem szerint leveszed a búrát fényképezés előtt.) Na, hogy ne csak hülyüljek: Ha a víz belül van, az azt jelentené, hogy lyukas. A rendeltetésszerű működéshez az izzószálnak oxigénszegény környezetben kell dolgoznia, ellenkező esetben pillanatok alatt elég. Ezt úgy érik el, hogy kiszívják a levegőt belülről. Mivel az izzó világít, feltételezem, hogy a nyomáskülönbség még nem egyenlítődött ki, tehát nem lyukas, ezért víz sincs benne. Ha a víz nem benne van, akkor kívül, és a képen egyébként én úgy látom, hogy kívül van. Olvasd el a kép alatti hozzászólásokat, le van írva a magyarázat, ha jól emlékszem.
A búra (frissen) letekerése utáni képet látod, az égőn pedig a vízkövet (és egy cseppet még alul), mert a búrába folyt bele a víz! Ilyen nálam is volt már.
![]()
Látom nem vagyok egyedül.
![]() ![]()
Ahaaa...
Hónapokig nee.....
![]() Idézet: És feltöltik valami semleges gázzal, hogy ne legyen benne alacsony nyomás, hol élsz te. „Ezt úgy érik el, hogy kiszívják a levegőt belülről.” ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2015
Migrén kezelés Mozambikban
![]()
Még működik is.
Gyerekkoromban mondta egy ismerős, úgy kihúz egy hajszálamat , úgy hogy nem veszem észre. Még sikerült is neki. Megfogta a hajszálat, és adott egy taslit. Szerinted éreztem a hajhúzást?
Igen, ez már így van, a nagyobb fájdalom elnyomja a kisebbet.
Fáj a torka?. Nyeljen pengét. Mint ha elvágták volna!
Ez még durvább esetben is működik. Orvoshoz indultam biciklivel fázásos/allergiás tünetekkel. Útközben egy sofőr ajtót nyitott, biztosítás nélkül, én meg beleálltam. 5-10 perc eszméletvesztés, korház stb stb. A lényeg, hogy a fázásra/allergiára nem kellett gyógyszert szedjek mert egyböl elmúlt. Pedig 2 hétig küzködtem vele mire elfogadtam, hogy ide már orvos kell.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |