Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
rifa pme260aa kondenzátort (47nF; 125vac, 250vdc) keresek vagy amivel helyettesíteni lehet, hazai beszerzéssel. Tud valaki beszerzési forrást? A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2015
Sziasztok!
Alfanumerikus LCD kijelzőhöz hol lehet kapni beépítő keretet? Pl. amiket a HEstorban árulnak azoknak a mérete nem megfelelő. Köszönöm. Üdv. A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2015
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2015
Köszi, ezt én is megtaláltam, de első sorban szép hazánkra gondoltam.
Az áramkör-felhasználás paraméterei (feszültség, frekvencia, áram, teljesítmény, stb) alapján keressél egy másik típust ami megfelel és itthon olcsón bárhol beszerezhető...
Üdv!
Hol kapható olyan sötét plexi, mint amilyen a VFD kijelők előt szokott lenni? Vagy legalább hasonlóan átlátszó műanyag lap...
Sziasztok!
Hol kapható Magyarországon ultrahang transductor. Olyan, ami ultrahangos mosókban van (30-40kHz). Látom, 10-20 ezer között lehet kapni készen is, de gondolom, ez a 30-40W-jával erősen a gagyi kategóriába tartozik. Nekem olyan kellene, amit a profi gépekben használnak. Ezekből a gépekből legkisebb is 300 W-os (jó, jó, tudom, hogy ezekben 6-8 db transzductor van.)
Üdv!
600Ω és 550Ω ellenállást 4,7 és 10-es micro kondenzátort Fojtótekercs kéne ami az átfolyó áram hatására nem veszíti el az induktív jellegét, I.dc=20...50mA közötti, bírja az egyenáramú mágnesezést és Henri nagyságrendű legyen az értéke. hol kapok?hogy keressek rá?...milyen paraméterre figyeljek? Telefonos mérőkapcsolásban lesznek használva. Köszi a választ!
Budapesten keresnék olyan üzletet, ahol kapok SOIC 8-pin teszt csipeszt. 3M vagy Pomona 5250-re van szükségem ha minden igaz. Ha van esetleg más gyártó, ami üzembiztosat gyárt és üzletben azonnal megvásárolható az is érdekelne természetesen.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Sziasztok, kicsit OFF lesz, de tud valaki valami jó USB-s mikroszkópot, legalább 300x nagyítással? Jó lenne 20-25ezer alatt, normális garanciával, Win7 64 bites op.rendszerre.
Előre is köszönöm!
Közben találtam egy ilyet: Bővebben: Link
Ami mondjuk túllő a kereten, de annyival viszont jobbnak tűnik, mint az olcsóbbak.
Nem lesz túl sok a nagyítása? Pl. egy egy centis alkatrész minimum 25 cm-ként jelenik meg a képernyőn.
Ismeri e valaki ezt az anyagot? Mi a neve? Kapható e? Hol? A dobozka belseje filces tapintású lesz.
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2015
A "flokk" kulcsszóra keress rá! Nem olcsó mulatság, viszont nem csak filces tapintású bevonatot lehet vele képezni, hanem akár tükörsima is lehet, meg szőrmés, meg a már említett szövetszerű, ...
Budapesten lehet olyan műszerzsinórt kapni, amit kimondottan ic méréshez lehet használni?
Nem tudom mi az az ic, de ha IC akkor sem!
Vagy gondolod minden alkatrészhez mást kell használni, nem is értem a kérdést?. De: Bővebben: Link
Egy ilyen, és két banándugó a műszer uldalra..?
Ezzel megméred és soha többé nem lesz gondod azon icvel... ![]() Bővebben: Link
Szerintem ilyesmit keresel, van Budapesti átvétel.
Te most segíteni akarsz, vagy pedig belémkötni? Mert én nem utóbbit kértem. Nem vagy tudtommal moderátor.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
Tudtoddal? Ezt sem értem? Talán tudod ki vagyok?
![]() Nos ha a kérdésed megválaszolható, akkor bizonyára választ is kapsz, mert ahogy látom a kollégák segítenének, de csak találgatnak. Szóval a kérdésed az előbb, egyáltalán nem volt érthető, de azért próbáltam válaszolni rá!
Megtennéd, hogy ezt a cinizmust befejezed? Köszönöm. Valóban a kérdésem nem volt teljesen egyértelmű, de az nem jelenti azt hogy így kell rá reagálni.
![]()
Bocsánat, az kimaradt hogy dip tokos ichez, kézi, digitális multiméterhez valóra gondolok. Neten néztem, de konkrétan amit keresek nem találtam sajnos. Olyan műszerzsinórt keresek, aminek a végére egy műanyag kupak tehető, és a kupak végén van egy nyílás. A nyíláson két oldalról túlnyúlik a kupak anyaga, pontosan 2,54mm távolságra vannak egymástól, így a műszerzsinór csúcsa nem csúszik le oldalra, esetlegesen rövidrezárva két ic lábat. És létezik, ahova iskolába jártam/csak sajnos az iskolát bedöntötték/ ott volt ilyen, a lomok között találtuk lent a pincében, de sajnos osztálytársam volt a gyorsabb, és a tanár neki adta. Megpróbálok képet kérni a sráctól a műszerzsinórról.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |