Fórum témák
» Több friss téma |
Hello mindenkinek!!
Egy olyan problémám van hogy vettem az ASUS A620BT PDA-hoz egy szinkronkábelt és nem csinál semmit!!mármit ezen azt értem hogy nem akar kommunikációt létrehozni a PDA a személyi számítógéppel!!amikor rádugom az USB kábelt a gépre és a PDA-ra akkor csak tölt de mást nem csinál!! mi lehet a baj??? kérem segítsen valaki!!köszönöm előre is
Az oprendszer nem ismerte fel? Ha nem akkor kell hozzá driver.
Vagy az is lehet hogy az USB port BIOS alól le van tiltva.
és milyen driver kell hozzá??
amúgy nem adtak hozzá!!
Milyen oprendszered van? Elöször inkább a BIOS-t nézném meg. Nekem is volt olyan problémám hogy a mini digitális fényképezőt dugtam a gépre de nem csinált semmit azon kívül hogy bekapcsolt. Engedélyeztem a portot és fel is ismerte a gép.
és amúgy honnan lehetne hozzá drivert és szoftvert leszedni????
megnéztem az adatlapot és azt írja hogy kell hozzá egy telepítő cd!!de ehhez a PDA-hoz nincsen sajnos!!
mi tévő legyek???
arra a szoftverre gondolok ami a PDA adatlapjában tűntet fel
Jó a driver? Nem szeretek keresni, hanyadik oldalon van a szoftver?
ez a driver csak a számítógépemet analizálta!!
kiírta hogy milyen alkatrészek vannak benne..stb
asszem a 46. oldalon van a leírás a szoftverről
amúgy az ASUS A620BT-hez sima A620-as kábelt adtak!!ez nem számít semmit??
hát sajnos nem működik így sem!!azt írja ki hogy nem talált mobilezközt!!
amúgy amit belinkeltél drivert azt is fel kell tenni???
A drivert fel kell tenni. Más ezköz működik az usb-n? Ha a drivert nem tetted fel akkor azért nem találta de hogyha azután se találja akkor szerintem a port le van tiltva.
Töltsd le az Acivesync 4.5-öt. feltéve a XP-t használsz.
Vista az alapba tud sinkronizálni.
A ActiveSync v4.5 szinkronizáló programot telepítsd fel, valószínűleg azzal fog kommunikálni.
a port nincsen letiltva!!akkor látnám vagyis feltűnően látható lenne ha le lenne tiltva
azért mondtam azt hogy nincsen letiltva mert az infra az usb-n keresztül tökéletesen működik
Üdv!
Ennek nem kell külön föltenni drivert!!! Egyszerűen feltelepíted az ActiveSync 4.5-ös válozatát s utána csatlakoztatod a géphez. ekkor a windowsnak fel kell ismernie mint Windows Mobile Based Device. felrakja a drivert s már szinkronizál is. De! Ha van fent tűzfal, akkor azt is be kell állítani, mivel az MS úgy oldotta meg a kapcsolódást, hogy létrehoz egy virtuális hálózati kapcsolatot. A win egy IP-t oszt ki a PDA-nak és kezdődik a sync... Ha valami tűzfal vagy akármilyen más program miatt nem kap IP-t, vagy kap de a megfelelő portok nem átjárhatóak a TCP protokolon keresztül, akkor jön ez a probléma. Amúgy minden ASUS PDA-t át lehet kapcsolni, hogy kártyaolvasó legyen. Ha van SD kártyád... gondolom az megy bele.... tedd bele s álítsd át. Arra a "A" betűre kell kattintan és az USB- beállításoknál átállítani, Ha így megy, akkor a szinkronizálásnak is kell mennie.
Szia!
Szerintem rossz a kábeled! Nekem ugyanez a készülék van kivéve a BT és ActiveSync telepitése után semmilyen állitást nem igényelt. Azonnal elindult usb-n. Még netezni is tudok anélkül hogy a tüzfalon engedélyezni kellett volna. Ja és XP.
hogy érted azt hogy rossz a kábel??
most vettem vacsi újonan!!mit akartál mondani az xp-vel kapcsolatban?????
nekem is 620bt van. cf kártyás, nem sd-s.
de a lényeg: nem kell hozzá semmi külön driver, csak a microsoft activesync valamelyik verziója (bizony már a régiek is ismerik, kb. a 3.2-t adták hozzá gyárilag) de még a gyári eredeti kábellel is előfordul, hogy nem hajlandó csatlakozni! ilyenkor egyetlen megoldás, ha rendesen feltöltöd és nomsz neki egy soft resetet. ha ez nem segít, akkor mehet a hard reset (reset+bekapcsgomb egyszerre). igaz ezután újra kell konfigurálni a pda-t, de ha friss gép, akkor úgy se nagy gond. nekem még tűzfal miatt nem volt probléma a kapcsolódással... viszont meg lehetne próbálni másik usb portra dugva, ugyanis valami furcsa szeszélytől vezérelve nem mindegyik porton szeret működni a kapcsolat ![]()
Lehet hogy a kábel van elszakadva de ha van benne ic is akkor lehet az nem jó.
a kábel sztem nincsen elszakadva mert amikor rádugom az usb-t a gépre akkor tölti a PDA-t
megpróbálo mígy ahogy leírtad!!
amúgy a soft reset gomb az hol található a PDA-n??? |
Bejelentkezés
Hirdetés |