Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sony Ericson K320i memóriájának bővitése?
Lapozás: OK   1 / 1
(#) hullar hozzászólása Márc 8, 2008 /

azt hallottam h lehet kódokkal bőviteni a telefonok memóriáját!nekm egy se k320i -im van lehetséges ez..?? hm..,??ha vaki tudna segietn akk szóljon!!!KÖSZI
(#) AMD válasza hullar hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

Szerintem nem lehet.
(#) jdani válasza AMD hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

Én egyszer egy Siemens telefon (C72,C65 stb..) Softverjét cseréltem le, és ezáltal vitte az mp3-at, és asszem 2 megával több volt benne a hely.
(#) lgyk válasza hullar hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

Ez leginkább urban legendnek tűnik, nem hiszem, hogy ilyen funkció be lenne építve.

Fizikailag az a terület, ami a SWnek fenn van tartva, valamennyire csökkenthető a felhasználói memória javára, de pár kB-ért nem érdemes a stabil működést kockára tenni.

További hátrány, hogy a kódokkal/szervizkábbellel turbózott telefonok elvesztik a garanciát, erre a márkaszerviz hamar rájön...

Már a függetlenítést sem lehet az újabb telefonoknál kóddal elérni, szerintem esélytelen egy ilyen kód létezése...
(#) titi válasza hullar hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

Na itt a kód:

Bótba be, picisonymemória kikér, lóvétletesz, telóki, hátlaple, memóriatelóbabe, hátlapfel, telóbe, na és itt jön a kód!: Beírod a PINt.
Örül!

Na viccet félretéve, megint egy offtopik.
A modik biztos örülnek.
(#) rannek hozzászólása Márc 10, 2008 /

És ennek miköze az elektronikához?
Idézet:
„lehet kódokkal bőviteni[u][/u]
(#) zenetom válasza rannek hozzászólására (») Márc 10, 2008 /

Szia!
Esetleg lehetne egy SIM kártyát csinálni, legalábbis amit a telefon annak ismer föl, és legye nnagy a memóriája...Csak azthiszem a telefonok SIM-re csak telefonszámokat meg smseket enged menteni
(#) bbb válasza jdani hozzászólására (») Márc 10, 2008 /

siemens telefonoknál "egyszerű" a helyzet, rengeteg hely van, ahol leírják hogyan lehet megcsinálni. általánosságban az történik, hogy az eeprom tartalmát kimentik, átírják, majd visszatöltik.
kiveszik belőle a felesleges dolgokat, amik a helyet foglalják, így pl. a t9 nyelvek közül bent marad az angol meg magyar, a nyelvek közül szintén az angol és magyar, a többi meg marad mint felhasználható terület. ezzel telefontól függően 1-4megát lehet nyerni.

valószínűleg hasonlóan lehet eljárni a többi telefon esetében is, csakhogy azokra nem szálltak rá annyira a cseh és orosz pajtik, így nehezebb hozzájuk megfelelő leírást találni.

amúgy, ha létezik kompatibilis eeprom nagyobb tárhellyel, akkor azzal kicseréled, és esetleg a teljes tartalom átírásával, növelheted a helyed, de mivel igen apró smd alkatrészekről van szó, így szerintem erre reális esély nincs.
(#) rockersrac hozzászólása Aug 6, 2008 /

egyik haverom mesélte hogy nem rég a telefonját szervízbe bevitte szoftver frissítésre, és mikor vissza kapta a telefonját akkor a 15 mega helyett 45 mega hely volt a telóban és nem volt bővíthető a memóriája a telefonnak! meg épp ma mesélte haverom h v mi hivatalos ügyben kellett doksikat beadnija pendriveon és másnap mikor visszakapta nézte otthon a pendriveot és az 1 gigából 4 giga lett! ezekre a helyekre én is elvinném szivesen a telefonomat v ilyesmimet!
(#) Ricsi89 válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 6, 2008 /

Ez hülyeség. A memóriát szoftveresen nem lehet növelni. Ha van mondjuk egy 1GB-os pendrive-on egy 1 gigás chip, abból soha nem fogsz szoftverrel 4 gigát csinálni. A telefonok memóriáját lehet növelni egy pár megával szoftvercserével, vagy buherálással. Rengeteg felesleges dolgot hagynak benne a tervezők a szoftverben, amit nem is használt a telefon. Ezek törlésével lehet helyet csinálni, de mondom, csak max pár megát. Amit a haverod mondott az hülyeség. :yes:
(#) pedrock válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Ez tuti lehetetlen. Max 1-2 megával lehet több, de összesen nincs 45 mega a k320-ban. K320-t csak úgy tudod bővíteni, ha veszel egy w200-t, hehe, ami ugyanaz csak memóriakártyás meg wooolkmanos
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem