Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LM4832N gond
 
Témaindító: nyiradiz, idő: Máj 4, 2016
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) nyiradiz hozzászólása Máj 4, 2016 /
 
Hali,van egy nagyon jól működő Belinea 103060 nevű monitorból kiszerelt erősítőm a hangszórókkal együtt, aminek a kezelő panelja az alaplapon van integrálva. Itt a bajom,hogy I 2 C Compatible Interface a meghajtója ami egy központi chipbe van integrálva. A hangszóró panelján van 2 erősítő IC, amit egy
LM4832N chip kezel, ennek a bemenetére jönnek a digitális jelek az alaplapról.( 0,+5V, és 2 jelkábel jön az alaplapról). A 15/16-os lábak testre vannak kötve,a 17/18-ra jönnek az adatok.
Kérdésem, hogyan lehetne egy alap (nem túl hangos ) hangerőt beállítani az alaplapi cuccok nélkül? Vagyis szeretném használni, mivel szép a hangja, de a monitor túl sokat fogyaszt, azt kidobom.
Tápot adtam neki,és kis zenét a bemenetre, de nem adott hangot.
A 4832 adatlapját mellékeltem,ne kelljen keresnetek,bár könnyen megtalálható.

lm4832n.pdf
    
(#) proli007 válasza nyiradiz hozzászólására (») Máj 4, 2016 /
 
Hello! Az I2C buszt leginkább egy mikrokontrollerrel tudod vezérelni. De ezért felesleges volt új topikot nyitni. Mert vagy kiválasztod milyen kontrollert használnál, vagy választhatsz a I2C topikok közül..
(#) nyiradiz hozzászólása Máj 4, 2016 /
 
Szia proli007, őszintén szólva ez meghaladja a tudásomat,ezért nem gondoltam rá, de most körül fogok nézni a témában. Megköszönném, ha adnál tanácsot valami egyszerű megoldásra, vagy hogy melyik topik áll legközelebb az én problémámhoz.
(#) proli007 válasza nyiradiz hozzászólására (») Máj 4, 2016 /
 
Én a helyedben megkörnyékezném azokat, akik PIC vagy AVR témában jártasak, hátha foglalkozott itt valaki ilyesmivel (I2C-ben biztosan otthon vannak), vagy megírja számodra a programot.
(#) nyiradiz hozzászólása Máj 4, 2016 /
 
először szétnézek a témában,akkor tán okosabban tudok kérdezni is
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem