Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Üdv!
Gyakorlatilag nincs!Bővebben: Link
Ha jól néztem a táblázatot akkor 27-én lesz a nosztalgia börze? Válaszokat elöre is köszönöm!
Minden eddigi hír szerint 27-én lesz Nosztalgia, a 13-in a nagy táblára kiírták, és rá is kérdeztem.
Vagy az a rendhagyás hogy azon a hétvégén van, de szombaton és nem vasárnap. Szerintem ellapoztam a naptárt
Sziasztok
én is megyek ha minden igaz
Sajnos nem voltam már gépközelben este,de azért köszönöm!
Nekem már az is elég hogy találkoztam "régi"ismerősökkel! Üdv Sanyi
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy olyan kérésem, hogy akinek van néhány MAX038-as generátor IC-je, és el is adna belőle nekem néhányat, akkor nagyon hálás volnék. 2-3 db-ra lenne szükségem. Ha a holnapi börzén meg is tudnánk ejteni az üzletet, akkor azért is hálás volnék. Előre is köszi. A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2016
Az adok-veszek helye az apróhirdetés-ben van, ezért nem találtál olyan topicot.
És tényleg van apróhirdetés, csak az én szemem nem verte ki! Köszönöm!
Szervusztok!
Tudja-e valaki, hogy a most vasárnapi, 8-i nagy-börzén, lesz-e megint "értekezlet" (hogy a nagytermet megint lezárják félidőben)? Köszönöm: Kálmán
Köszönöm! Akkor bizony korábban kell menni.
Megyünk. Remélem az időjárás figyelembe veszi. Tavaly foche volt.
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2016
Jó időt írnak holnapra.
Erre gondolsz?
"Szombaton a felettünk kialakuló tartós összeáramlási zóna hatására több helyen várható zápor, zivatar, helyenként rövid idő alatt jelentősebb csapadék is hullhat." Én azért viszek kabátot
Én nem nézek omsz, és hasonló saccoldákat. Vannak sokkal jobb odlalak, amik MEGBÍZHATÓ infókat közölnek.
De vigyetek kabátot, az a biztos!
Neked lett igazad
![]() Még (talán) nem késő kimenni...
Hajónapló, kiegészítés: Nálunk már dörög, és leszakadt az ég
![]() Remélem legalább a tombolát nem verte szét
Minket a strandon kapott telibe a vihar. Sajna véget is vetett a strandolásnak.
Jól bejött a jóslat: akkor szakadt a legjobban, mikor a tombola tartott, de mindenki fedett helyen volt. Akik időben leléptek, megúszták, akik kitartottak (fedett helyen tomboláztak) azok is. Mi 6 tájban jöttünk el, nem áztunk meg. 5-ből 1 nem nyert: a G46-os.
Halló Fiúk, halló Lányok!
Szombaton BÖRZE! Jó lenne, ha ha minél többen emelnétek a gyülekezet fényét. Nem holmi vakációs, ténfergős, nyári lézengés lenne.
Szándékozom menni én is.
A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2016
Szervusztok!
Ha valakinek van nagy méretű , működésképtelen (kidobásra ítélt) mikrofonja, hozza el nekem a börzére kérem. A kézi, kb. 20-25 cm hosszú akármire gondolok. Csak látványra kell. Köszönöm: Kálmán
Sziasztok!
Hol lesz a börze? Honnan lehet ezeket előre tudni? kösz |
Bejelentkezés
Hirdetés |

én is megyek ha minden igaz