Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Oké, akkor a találkozón találkozunk! Köszi!
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2016
Szia, nem tudom milyen erőnléti állapotban vagytok, de 3,5km a legyőzendő táv, ez kb. 40 perc gyalog.
Ha pedig mindenképp buszozni szeretnétek és nem akartok átszállni.Akkor
kb 1,5 km egyenes, Kerepesi úton való séta a 77es troli és a Keleti pu között (Stadionok metró megállóig felszíni gyalogos közlekedéssel). Onnan a troli pedig elvisz titeket a sulihoz .Az Egressy-térig utaztok és leszálltok. A 77es troli a BSA mellett indul . Így nem kell csak 2 jegy / fő. Sajna járművem nincs . A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2016
Van gps. Németbe jól jött. Sygic névre hallgat.
Az a séta 2 villamosmegálló; és akármelyik busz (~5-féle), ami a Bosnyák tér iránt megy.
Kera Will: az 3 trolimegálló, nem kevés gyaloglás. A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2016
Rendben akkor Bosnyák tértől 3 4 sarok séta nem 1.5 km csak a fele / harmada lehet és a Keletitől indul a busz
. A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2016
Ha tömegközlekedéssel mennek, én elkalauzolom őket
Üdv!
Ha van valakinek eladó PICKIT 2-ese és a találkozóra jön vevő lennék rá!
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy autóval elviszi a találkozó helyszínére a versenyművemet? Olyan nagy lett, hogy nem tudom kézben bkv-n elvinni. Kb. akkora, mint egy atx-es ház, de csak magasságra, kiterjedése szinte nincs a rövidebbik oldal mentén. Péntek este a xx. és VIII. kerületben tartózkodom, ha valaki itt felveszi, megköszönöm. Az is jó. Szombaton a XX. kerületben leszek reggel, innen indulnék a találkozóra. Így ha valaki ide tud érte és értem jönni autóval, természetesen az is megfelel nekem. Aki segít, annak odaajándékozok egy fet- és akkuhibás aksis fúrót töltővel együtt, meg egy korsó sört.
Ha valakinek azok közül, akik jönnek a találkozóra, van már nem használt nyomatékszabályzós aksis marokcsavarhúzója, megvenném tőle.
Bocs, azt kihagytam, hogy a fentebbiek miatt szükségem lenne a hazahozatalra is. Nem sajnáltatásból írom, hanem, hogy ha felmerül valakiben a kéárdés, tudja rá a választ:
A család egyetlen jól látó tagja elviszi aznap az autót, így meg vagyok lőve. ő sem tud segíteni.
Sziasztok!
A találkozón lesz lehetőség HE Store-ból előre megrendelt csomagot átvenni?
Nem tudom, most lesz-e ilyen, általában nem szokott lenni.
Pontosabban folyamatosan jelentkezik igényként, de soha nem teljesül (és ennek gondolom oka van).
Akár pólót és bögrét is lehetne venni, még esetleg előzetes rendelés nélkül is
Üdv!
A 9 órai kezdés mit takar? Ha kések egy kicsit (negyed/fél órát) miről maradok le?
Szerintem a pakolásról...
Idézet: „A 9 órai kezdés mit takar?” Sajnos még nincs nyilvánosságra hozva a menetrend (csak a "nyilvános" kapunyitás és zárás), valamint az első kajálási időpont következtethető ki az eddigiekből.
Lévén, hogy nincs szigorú, kötött program, valóban leginkább csak a pakloásról maradsz le, ahogy BEMcorp is írta.
Póló, bögre, toll, óra, és hasonlók általában szokott lenni, de az alkatrész-rendelés átvétele/átadása kicsit körülményes volna, ezért nem szokták kihozni a találkozókra. Feltehetőleg ez most sem lesz másként...
A menetrend a találkozó lapján megtalálható:
Bővebben: Találkozó 2016 A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Nincs lehetőség a HESTORE-ból rendelt csomagot átvenni. Műszaki okokból (HESTORE-os számlázás, pénztár, POS terminál, stb.) sem egyszerű, illetve azért a HESTORE a cég egy teljesen másik önálló divíziója, így az ügyfélszolgálatot / csomagátvételt kiköltöztetni nem a legegyszerűbb feladat.
Nem azt jelenti, hogy nem merült fel, és nem igyekszik a HESTORE csapata ezt megoldani, de ezen a találkozón biztosan nem lesz. Tekintettel arra, hogy mennyi-mennyi új lehetőséget tartogat az Egressy mint helyszín, nem elképzelhetetlen, hogy jövőre már megoldódik ez a feladat is.
Anyagi okból választanom kellett a találkozó és a négy napos családi kirándulás közt amibe nővérem kölcsön támogat. Ez évbe sajnos nem találkozok veletek.
Ha valakinek esetleg volna egy fölösleges eprom égetője,és megválna tőle nagyon örülnék neki ha felkeresne a találkozón.
Akkor majd jövőre. Reméljük, legalábbis.
Valaki a találkozóra hoz majd por halmazállapotú vas kloridot eladásra?
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Az jutott eszembe - persze nyilván hülyeség - amint olvasgattam az elmúlt pár oldalt, hogy nem kellene-e lassan egy listát összedobnotok, igények <> felajánlások témakörben? Pl. közzétenni a Google Drive-ban egy ilyen táblázatot, és mindenki beírhatná nick-hez kapcsolva, hogy mit keresne, mit igényelne, és vele szemben ott lenne, ki mit tud vállalni, hogy visz. Csak egy kósza ötlet.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
Idézet: „ki mit tud vállalni, hogy visz. Csak egy kósza ötlet.” Határozottan előremutató ötlet... Itt van például rögtön egy "vinni" való: Idézet: „A család egyetlen jól látó tagja elviszi aznap az autót, így meg vagyok lőve. ő sem tud segíteni.” Mondjuk olyan fórumtárs is van, aki fizikailag mozog nehezen... Volt olyan is, hogy aki egy irányból jön, az jöhet együtt (akár csak a vonattól, hogy odataláljon). Idézet: „közzétenni a Google Drive-ban” De miért pont ott, amikor itt van ez a remek fórum? Idézet: „De miért pont ott, amikor itt van ez a remek fórum?” A fórum remek, és sokat köszönhetünk neki, de a támogatás az nem aktív mindennek a kivitelezéséhez. Nincs, aki jó és kényelmes felületet adhat ehhez a kis ötlethez. Ez egyértelmű. Nem atomtengeralattjáró bonyolultságú a téma, én se úgy gondolok rá, most sorolom a miérteket. Azért a Google Drive, mert az egy, azaz egyetlen hely. Itt a hozzászólások csak 5 percig szerkeszthetőek. A Google Drive a link ismeretében a világ végéig. Nem kényelmes, ha mindig új hsz-ben frissítjük a listát, előbb utóbb átláthatatlanná válhat, ha egyre több az igény, sor, felajánlás, stb. Táblázatos formát ide nem lehet beilleszteni hsz-ként. Újabb táblázatot meg mindig mindenki által feltöltögetni sem praktikus, mert hogy oldod meg, hogy valaki véletlenül ne a legutolsóba nyúljon bele? Így információ veszhet el, ami nem kellemes... Szóval, ez a hozzászólásokban való listás kommunikáció nem lenne kényelmes, nem gyors, nem frappáns, nem elegáns, nem lehet konzisztens. A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

. 
.