Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sziasztok!
Holnap Puskás börze. Szokott ilyenkor sok eladó holmi lenni? Illetve meg lesz tartva egyáltalán?
Szokott, attól függ, mit keresel. Vannak akik minden börzén kimennek árulni, vannak, akik csak a nosztalgián.
Sima börzén kb félház van, nosztalgián meg teltház. Én már beszereztem idén mindent, amit keresek, így inkább csak a nosztalgiára járok csorgatni a nyálam
Leginkább Nixie meg VFD csöveket. Meg persze azt amit a szemem megkíván.
ilyet ? VFD-s valószínűleg és mindegyik működik benne.
Van egy árus, aki mindig ott van, és van neki mindkettő. Most is ott lesz, beszéltem vele.
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2016
Volt börze
![]() Imi hozott egy csomó ingyen vihető csövet Na ezért nincs még készen az ebéd nálunk, mert ugye a válogatás sok időbe tellik, mint a töltött káposzta elkészítése is
Helló Hölgyek, Urak, Szép Leányok!
NEM NOVEMBER 19-ÉN LESZ NOSZTALGIA, HANEM ELŐBB, 6-ÁN! Úgy készüljetek!
November 5-én szombaton ? ( november 6. vasárnap ?)
Csak a pontosítás kedvéért, mert általában szombaton szokott lenni. A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
A nosztalgia az vasárnap szokott lenni. De volt már szombaton is...
De mivel Kálmán ott volt ma (és szerintem ki is volt írva a táblára mint hasonló esetekben (mármint nem az, hogy itt volt Kálmán )), higgyünk neki...A topic elején lévő kiemelt (köszönet Szamócának!) információ pedig reméljük hiteles és egybevágó.
Köszönjük a teljes, precíz, meggyőző pontosítást.
Még a fejlécben nincs javítva, de kikérdeztem minden illetékest.
Érdekes volt...
Sikerült egybe szervezni négy dolgot: - Nagy nosztalgia börzét. - Közgyűlést. - Esőt. - Kerületi lomtalanítást. Ahogy mentem haza, láttam futni két embert egy monitorral, és egyet futni utánuk, hogy az a mi lomunk... Remélem közülünk senkit nem vertek meg
Én olyat hallottam, hogy állítólag valami 100 000ft körüli árú laptopjuk tűnt el. Jót nevettem rajtuk... (de csak halkan, ne hallják) Én találtam a kupacban kétködlámpát, melyek üvege hiányzott, de a foncsor még jó. Eltettem őket, műhelyben lépcsőfordulókba ,,botorkáló" fénynek H1 leddel tökéletesek lesznek. Ha nem, akkor ,,kidobtam" 800ft-ot ledre.
Sziasztok! Valaki meg tudná adni privátban esetleg Öcsi elérhetőségét? Előre is köszi!
Ő nem tagja elvileg az oldalnak csak olvasgatja ,,kívülről" az oldalt. De azért köszi a tippet!
Tegnap volt a börzén egy úr, aki a folyosón árult, a nagyterem felőli részen, a mosdóknál, ahol a falra fel vannak szerelve a telefonok. Esetleg valaki ismeri őt, vagy tud elérhetőségét adni? Ő árult többek között úgynevezett amp fogót is!
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2016
Urat azt nem ismerem, de mostmár tudom hogy mit árult. Vakartam a fejem előtte, de olyan bőszen beszélgetett, hogy sajnáltam csak ezért megzavarni
Én még most sem tudom, de tapasztalatom, hogy a patentfogó nem praktikus présszerszámnak, bármilyen profilú fejet applikálnak is rá...
február 25. szombat nosztalgia börze! Ki jön? Én ott leszek.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2017
Én is, és viszek bontani valókat.
Cserébe keresek kerek hálózati zavarszűrő ferritet (nekem is van, csak éppen most nem találok ).Rajtad kívül, másnak valami célzottan kell?
Valószínű én is megyek.
A minap még fix volt!?
Már fixálódtam (asszonnyal kellet megvitatni.
)
Mindjárt itt van 3:30 akkor kelek és indulok a börzére.
Én 3:00-kor kelek a 4:38-kor indulok varttina kollégával a vonattal BudaPestre.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

)), higgyünk neki...

)