Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akármi is van a "laptop" billentyűzetére írva egy "rádugott" vezetékes vagy "wireless" magyar billentyűzettel "HU" beállítással csodákra képes az ember.
Nálam a laptop otthon több helyen használva, és hordozva máshova van, még egy billentyűzetet is vinni mindig, kellemetlen.
Jut eszembe... Ha nagyon lusta vagyok mint most is, vagy csak szórakozásképpen: hasznos lehet a Képernyő-billentyűzet is.
Persze csak akkor, ha az egér kifogástalan A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2016
Billentyűzet matrica megoldás lehet mint ahogy én is így oldottam meg a problémámat. Billentyű azonosításhoz nyitottam egy szöveges dokut és ott próbálgattam mi micsoda..
Így van. Nekem is angol billentyűzetem van, amihez adták a matricát is. A fekete billentyűn a fekete matrica messziről már nem is látszik, olyan mintha nem is lenne rajta. Nekem most így néhány hónap után már megérett a cserére, mert a sok püföléstől elkezdtek kifehéredni. Próbálgatni sem kell, mert a matrica elrendezése a papírján olyan hogy csak egy az egyben fel kell tenni.
400ft ért vettem itt helyben egy fekete alapon fehér illetve a 2 lagos funkciók élénk zöldek. Tökéletessen látszik és még meg sem kopott pedig a gépet lassan így nyuzom fél éve. Pedig rengeteget írok.
Üdvözletem!
Erre van az apróhirdetés! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
Mit lehet tenni, ha kicsit elszabadult a klórgáz a fürdőszobában? Sósavval takarítottam és valamiért nagyon megindult a gázosodás. Ventilátor is van, de nem akar kiszellőzni.
Gondoltam hátha ismer valaki valami trükköt amit kiszórva, párologtatva semlegesítődik.
De igyál tejet (mondta a vegyész nejem).
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
Sziasztok!
Újonnan nyitott témánál hogyan lehet ajánlást küldeni? Úgy gondoltam, elegendő az adott fórum linkjét bemásolni és elküldeni, a többit majd a számítógép elvégzi. Gombra kattintva egy pillanatig tartó homokórázás, majd a mező törlődése után semmi. Ezután próbáltam egy hozzászólásban a "link" gomb használatával a tartalmat átmásolni az ajánlás mezőbe. Elküldés után megjelent az ajánlott topik, Bakman kolléga nevével, szóval azt sem én küldtem. ![]() Rossz módszerrel próbálkozom, vagy a böngészőm van vicces kedvében? Az "ajánlás küldése" nem adott találatot...
Utóbbira tippelnék, nekem működni szokott.
Kezdj el szöveget beképelni. Nem linket kell megadni hanem témacímet, a többit a fórummotor elvégzi.
Erre a lehetőségre nem gondoltam. Bár azt láttam, mintha próbálna valami találati listát mutatni a böngésző, de csak egy fekete csík jelent meg, mikor beszúrtam a linket. Köszönöm a tippet, majd kipróbálom.
És valóban... A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2016
Elvileg a víz oldja a klórt , próbálj meg virágpermetezőből vagy bármilyen kézipumpás szer flakonjából (Pld clin) vizet spriccelni a levegőbe ha csökken a koncentráció majd felmosod újból a fürdőszobát .
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2016
Kicsit késő már.
Végülis nagy levegővel bementem gyorsan és átmostam mindent vízzel így helyreállt a rend.
Üdv.! Bár technikai kérdés de majdnem elektronika mentes szóval remélem nem túl "ON".
Arra lennék kiváncsi hogy nem-e tudja valaki hogy lehetne-e itthon valahogyan gázpalackot (sima propán-bután) a házba bevezetett gázról feltölteni?
A vezetékes gáz fő összetevői metán és etán (némi levegővel felütve), a palackba való töltelék pedig propán és bután. Mindezek mellett veszélyes mutatvány, tudtommal engedélyhez kötött a palacktöltés, nem véletlenül (hacsak nem szeretsz hangrobbanás kíséretében röpködni).
Sehogy ! A vezetékes gáz légnemű míg a palackos folyékony, kellene egy nyomásfokozó és egy hűtőegység ahhoz hogy cseppfolyósítsd majd betöltsd a palackba ,természetesen semmivel nem lesz olcsóbb a végén mintha megvetted volna a cseretelepen .
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2016
Én kérek elnézést
Az életem egy hazugság.Mindigis azthittem hogy a földgáz PB. ![]() Hát köszönöm a képbeigazitást
Hát, nem az!
Sziasztok!
A múltkor (két hete vagy három) összeraktam az új ebédlőasztal keretét Konyhasztal keret. A héten esténként összeragasztottam a lapokat, a mai nap meg méretre szabtam, összeillesztettem a részegységeket. Még le kell gömbölyíteni a sarkokat a lapokat összecsiszolni és mehet festésre. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2016
Hobbiszinten csak. Ez az asztal egy régi megvalósult terv már régóta igértem, hogy megcsinálom. Most jött össze.
Egyébiránt egy-két szakmába bele szoktam kontárkodni otthon hobbiszinten.
Jó is az!
Nekem ez a legutóbbi. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2016
A tiéd is szép igényes munka.
![]() Szerintem aki hobbizik ilyen szintem eléggé sok mindent elkészít otthon mert élvezi, hogy a keze alól kijön egy ilyen végeredmény. Olyan strapabíró lett az asztal, hogy akár egy disznót is fel lehet darabolni rajta. Azért álltam neki mert amit lehet kapni azok majd szétesnek, ami nem az meg elérhetetlen áron van. Van egy asztalos haverom aki gyűjtötte nekem a nyesedéket abból raktam össze a lapokat. A lábakat azt vettem. Szóval hobbi hulladékból jóformán. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Úgy gondoltam, elegendő az adott fórum linkjét bemásolni és elküldeni, a többit majd a számítógép elvégzi. Gombra kattintva egy pillanatig tartó homokórázás, majd a mező törlődése után semmi. Ezután próbáltam egy hozzászólásban a "link" gomb használatával a tartalmat átmásolni az ajánlás mezőbe. Elküldés után megjelent az ajánlott topik, Bakman kolléga nevével, szóval azt sem én küldtem.