Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Példaprogramok
Hello!
Ha van valakinek egy elég egyszerű és bevált! programja 16F84-re, és .asm-be, az legyenszíves elküldeni. Kössz!
Itt egy futófény. Jópár éve írtam, még az első próbálkozások egyike volt, de működik, legalábbis akkor működött.
Hello!
Ha van valakinek egy elég egyszerű és bevált! programja pic-hez c nyelven akkor nagyon gyorsan küldje el,mert nagyon kellene
IV §. A fórumon nem követelőzünk. A fórum léte, fenntartása és a lehetőség, hogy írjunk bele mondjuk úgy hogy egy "szívesség", amit egyrészt a fórum gazdája tesz azzal hogy üzemelteti, másrészt a fórum közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak.
Ezért ha kérsz vagy kérdezel vmit, légy udvarias és ha kaptál valamit, köszönd meg. Például a választ a kérdésedre.
Hello!
Elnézést,amiért követelésnek néz ki a tegnapi kérésem! Tehát ha valaki tud ilyen példaprogramot legyen szives elküldeni,mert holnapra kellene.Előre is köszönöm ![]()
Hello!
Szeretnék segítséget kapni Unitronics Samba 4.3 Plc programozásához. Most kezdtem bele az erre a plc-re írt első programomba. Nincsenek benne alap funkció blokkok. Pl. időrelék, szàmlálók. Ezeket meg kell írni, ami bonyolultà teszi a programot. Tehát alapfokú dolgokra (Bool példaprogramokra lenne szükségem. A segítséget előre is köszönöm. Üdv. fszucs
Milyen programmal írnád a programot?
Pár éve programoztam Unitronics PLC-ket (Jazz, Vision), de nem emlékszem rá hogy azoknál ne lettek volna pl. időrelék, számlálók. Amikor elakadtam valamiben a magyarországi forgalmazó készséggel segített a probléma megoldásában.
Visilogic ingyenes programmal lehet programozni a Samba SM43-J-T20 PLC-t. Letölthető az unitronics honlapjáról. De már egyre okosabb leszek, mert már megtaláltam sok mindent, de ez szenvedés.
Üdv. fszucs
Sziasztok,
Én is segítséget szeretnék kérni Samba-hoz. Engem egy 7 colos SM70-J-RA22-val hozott össze a sors.Ha valakinek van példa programja,azt szívesen venném.PT 100-as hőérzékelős programot kellene írnom...Ha van valakinek ideje-kedve tennék fel kérdéseket..Előre is megköszönném. KN. |
Bejelentkezés
Hirdetés |